Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Да ти кажа пък моето дермаабразио от Лидл е толкова немощно, нищо че е на ток, че се чудя що не го върнах

# 691
Момичета, снощи изпробвах отново шпатулата и функцията почистване. Добре беше, ако позадържа повече се усещаше пак паренето, но ако съм малко по-бърза е супер.

# 692
  • На брега на реката
Да ти кажа пък моето дермаабразио от Лидл е толкова немощно, нищо че е на ток, че се чудя що не го върнах
Е, да, трябвало е да го върнеш, в твоя случай поне е лесно.
Аз сега се сетих, че го поръчах от амазон. Много ме е яд, да видим за колко дни ще ми се запушат пак порите. И въобще какво да търся и от къде...

# 693
Момичета, ако някой от Стара Загора има  желание да си купи микродермабразиото на Sanitas, днес имаше доста бройки в първия Лидл в града.
Здравейте, може ли телефон на този Лидл. Звънях на общия клиентски номер и ми казаха, че било невъзможно да го има. Искам да го поръчам до моя град..
Благодаря

# 694
  • София
Преди седмица го видях и в Лидъл до Джъмбо в София. Имаше десетина бройки

# 695
Ампули ползвам от Кондиция. Ходя на място и си взимам по няколко вида за проба. Има отстъпка ако вземеш повече бройки. Така си харесах два вида и ги редувям.  В началото докато нямах ампулит ползвах серум на водна основа.

# 696
  • ВАРНА
Кондиция - къде е това ? аз съм от Варна. Затова предпочитам ако онлайн може да поръчам нещо ...

# 697
Мдам, усеща се, но не ми е силно или неприятно.
    ходих на почистване при козметик и ми казаха, че от ползването на натурални масла съм съм си прецакала кожата-образувала съм комедони и горният ми слой е сух и се бели. Предложи ми крем на Мария Галанд, даже ми даде мостра, добър е, но тази сухота продължава. Замислям се, дали не е остатъчни остатъчна  лющене от процедурите с микродермото последният месец..... Препоръчайте нещо допълнително  за екстремно суха кожа
Ако кремовете на Мария галанд са в твоя ценови клас, горещо ти ги препоръчвам. Аз на по добра хидратация за моята кожа не съм попадала.

# 698
Здравейте,
Пиша ви за съвет. Имам проблемна кожа - черни точки и понякога пъпки, зачервявания, чувствам я грапава. Кой уред би бил най-добър за почистване и избистряне на тена?

# 699
  • Бургас
Аз имам много добър ефект от ултразвуков масажор с LED светлина.

# 700
Може ли да ми кажете как точно да използвам козметичната шпатула за лице - коя функция как ( с контактен гел или не, колко често) ? Мога ли да правя две различни процедури една след друга и др? Общо взето всяка помощ ще ми е от помощ! Благодаря!!!
и още какви ампули ще ми препоръчате, които да стават за ултразвуковата шпатула

# 701
  • София
Здравейте, може ли да препоръчате пила за пети, моля?

# 702
  • софия
Момичета зазимихте ли вече уредът за дермабразио?
Шпатулата си я ползвам само за почистване с флорална вода.
Ампули вкарвам само с бялата мезотерапия.
Ампули има в Кондиция,Асти-96 или Глори,има и едни хиал-ви на Кройтерхоф.

Пила за пети имам професионална,преди седем години се подвизавах като маникюристка.Иначе тези на Sholl  ми се струват ,че се търсят.Но нямам личен опит.

# 703
И аз искам да попитам за дермоабразиото - мога ли да го използвам поне веднъж още? Кожата на лицето ми има нужда от пилинг, защото махах бенки и след това получих отток. Изглежда изтощена. амо шпатулата дали ще ми свърши работа?

# 704
  • sofiq
И аз искам да попитам за дермоабразиото - мога ли да го използвам поне веднъж още? Кожата на лицето ми има нужда от пилинг, защото махах бенки и след това получих отток. Изглежда изтощена. амо шпатулата дали ще ми свърши работа?

При това слънчево време,вече не трябва да се ползва дермоабразиото.Ако се ползва то след него трябва през деня да се слага крем с висок фактор .

Шпатулата поне при мойта кожа не може да замени дермоабразиото....това за мен е най-сполучливия уред за лице който съм имала,но за  съжаление лятото (или такава пролет....която си е истинско лято) не мога да го ползвам.
Летния сезон залагам повече на електрическата четка за лице ,ползвам я по-есто с приставката за ексфолиране.

Общи условия

Активация на акаунт