Откраднат живот - тема 19

• 74 897
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
От всичко!, което гледах до момента в правенето на промо са най - добри! Имат моите адмирации. Но само в това. СценарисИтИ.... Twisted Evil

# 451
От всичко!, което гледах до момента в правенето на промо са най - добри! Имат моите адмирации. Но само в това. СценарисИтИ.... Twisted Evil
Peace Това го отбелязах няколко пъти  през изминалите сезони ! Явно  промо-епизодите им ги прави някой истински  специалист  Joy

# 452
  • София
И мен промото ме заинтригува, мисля, че ще е пак доста подвеждащо, както в предните сезони. Но не ми харесва хич стила му, като на хорър филм, не приляга на сериала, все пак започна с 2 семейни истории. Дано не загубят човешкото и да не ни занимават основно с интриги и пари.

# 453
От една страна се радвам, че Вергов влиза в сериала, защото по принцип само присъствието му ме забавлява.
От друга страна, не се радвам, защото съм свикнала да го гледам в по-добри продукции от ОЖ.

В момента при Гала върви нещо като представяне на сезона с Евтим Милошев, включване от Болницата. Simple Smile

# 454
  • Разпиляна във въображението
Сашето не се вижда никъде. Дали ще променят заставката newsm78

# 455
Да, Сашето го няма в промото, може да ни го пазят за изненада 😀.

# 456
И при Гала и после при включването от снимачната площадка в новинарската емисия по Нова не споменаха нищо за друга съществена промяна в актьорския състав освен Вергов. Сашо или умишлено го пазят като изненада за по-късно или вече дори и в този сериал повече не го искат Simple Smile

# 457
  • Разпиляна във въображението
Гледах трейлъра на Възвишение със Сашо. Определено искам да отида и да гледам филма.

# 458
  • Варна
Някои гледа ли ги

# 459
  • София
Утре е епизодът.

# 460
  • Варна
Ох да тамън се бях зачудила кога ще е и тръгвам да го превъртам то бб.. 😘ще си  чакам утре 😂

# 461
Вече сме точния ден, наближава и точния час за да разберем заслужавало ли си е чакането  Simple Smile

# 462
  • София
Струва ми се, че първата серия няма да ни впечатли особено. Ще реват за Генадиев. Но очакванията са ми по-натам да е интересното.

# 463
Аз пък си мисля, че пак ще прескочат няколко месеца точно от периода на раздялата с починалите и ще започнат по същество. Така по-бързо ще се стигне и до включването на Вергов.

# 464
  • София
По новините, когато даваха за филма, Наталия беше в гръб с булчинската рокля и плачеше.

Общи условия

Активация на акаунт