Откраднат живот - тема 19

• 74 942
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Гледах репортажа в късните новини. Някои напуснали завинаги, но други се връщат. Стилиянова и Захариев най- после щели да заживеят заедно?! Че те не живяха ли заедно?!

# 316
  • Варна
Живяха но тя нали го по изгони леко и Тасев идваше при нея а Пецан си беше наел друга квартира. И в последния епизод той беше с  малкия в своя дом а Галя в нейния се оправяш и се срещнаха в болницата..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Кога започва следващия сезон? Септември със сигурност?

# 318
Днес случайно попаднах на епизод от сериала "Клиника край езерото" по БТВ , не бях го гледала .
Много ми хареса , ще го търся някъде качен .
Няма  почти нищо общо с  напъните на нашите сценаристи , освен че  е  с медицинска тематика . Удоволствие е да слушаш  ясната дикция на артистите , които го озвучават   Peace

# 319
  • София
При репортажа се издадоха, че Генадиев (старши) е починал. Можеше да го оставят в тайна или все пак да го спасят. Чудно ми е дали и с Камбуров ще е така?

# 320
  • Разпиляна във въображението
Май стана ясно, че и двамата са дали фира.

# 321
  • от един красив град
А на мен ми е интересно, дали само Александър се връща в сериала или и Радина също. Може и нова любов да му измислят след като никой не ги хареса като двойка, а и действително не си подхождат. Иначе на мен ми харесваше, как си играят ролите и двамата, но просто чисто визуално не си пасваха.

# 322
  • Разпиляна във въображението
Заглавието на сезона е Чуждо тяло ???

# 323
И мен това ме хвърли в размисъл...

# 324
А сега де! Да не вземат да го преродят Генадиев.  Mr. Green

# 325
  • Bulgaria
Имаше един латиносериал ,в който главната героиня катастрофира ,и цялата беше обезобразена.Бяха я оперирали по снимка ,но беше друг човек.Да не би това да им се върти в главата ?  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 326

Според мен е заради сурогатното майчинство, което щяло да бъде като основна тема в сезона..ясно е коя двойка ще има нужда... Wink

# 327
Калин и Наталия ?

# 328
Няма да е интересно, ако е за сурогатното майчинство (вече станало известно тук като
сурикатно )

А сега де! Да не вземат да го преродят Генадиев.  Mr. Green
Това би било интересно, да, да мине в жанр фантастика - представям си нещо като "Главата на професор Доуел" . hahaha

# 329
  • София

ooooh! ама и нов сезон ли, ай стига вече мъка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт