Откраднат живот - тема 19

• 74 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
E, то едва ли ще е само за това. Чуждо тяло ще е и новият директор, може и други нови хора да се появят. Все едно предишният като се казваше Възмездие, та да видяхме такова.

И това си мислих, но в предишния също дойдоха нови лица  Laughing Сашето се завръща също.

# 361
На промото, доколкото разбирам Вергов заявява,че е чуждото тяло..той няма как да е сурогатна майка Simple Smile

# 362
Не съм гледала промото. Поне става ясно заглавието на сезона.

# 363
Тези избиха рибата - дори заглавието е тъпо...

# 364
На промото, доколкото разбирам Вергов заявява,че е чуждото тяло..той няма как да е сурогатна майка Simple Smile
.... Ето значи... потвърждава се моята теория  Laughing Laughing ТурЯт сърцето на Генадиев в тялото на Вергов /който може да дойде в сериала като пациент след катастрофа примерно/ и ето ти нов директор със старото каменно сърце на Генадиев... ама в чуждо тяло  Grinning

# 365
  • София
Има ли го онлайн промото?

# 366
  • Варна
Аз все си мисля че душата на професор Генадиев ще влезе в друго - '' чуждо''  тяло.. Като прераждане... 🙃

# 367
  • от един красив град
Аз все си мисля че душата на професор Генадиев ще влезе в друго - '' чуждо''  тяло.. Като прераждане... 🙃
Дано да не е така.

# 368

Имаше някакъв латиноамерикански сериал такъв с една жена на средна възраст, която при катастрофа се прероди в млада и стана любовница на мъжа си или нещо подобно беше Rolling Eyes

# 369
  • There I was on a July morning
Има ли го онлайн промото?
Има го, но от него нищо не се разкрива в аванс. https://bg-bg.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/748967535289834/
 Дори нямаше да разпозная Вергов, ако не бях прочела тук, че е той.

Значи, потвърди се моето предположение за "чуждото тяло". Simple Smile
Според мен, няма какво толкова да им придиряме на сценаристите за заглавието на сезона. Важното е "пълнежът" да е добър, името не е от съществена важност.

# 370
Не съм много съгласна, че заглавието е без важност, но в Откраднат живот явно е така. Възмездието го чакахме, чакахме...

# 371
  • Bulgaria
След като видях промото ,съм почти сигурна ,че ще трансплантират органи на героя на Вергов от  Генадиев.

# 372
  • Варна
След като видях промото ,съм почти сигурна ,че ще трансплантират органи на героя на Вергов от  Генадиев.
Нали, след като го видях и аз с такова мнение останах

# 373
  • София
И това ще е една от най-големите глупости в сериала, ако се случи.

# 374
  • Bulgaria
Във всеки сезон засягат социална тема.Този път ще е свързана със сурогатното майчинство и с донорство .

Общи условия

Активация на акаунт