Откраднат живот - тема 19

• 74 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Къде мога да гледам епизода? Няма го още в nova play.

# 496
Алекс не е седял в България 40 дни, за помена се върнаха с Янко и каза, че на следващия ден си заминава.

# 497
  • София
Да, само за 40-то са дошли.
Виолета е в Лондон, но можеше да я покажат за малко, в предния сезон, особено накрая, беше един от главните герои.

# 498
Добрева я бие ток явно, то бива да се еманципираш, ама чак пък толкоз рязко от сдухла да станеш кучка?!

През повечето време слушах репликите без да мога да гледам, толкова аматьорски декламират повечето участници в сценките, че все едно сме в кварталното читалище. Режисьор нямат ли, не знам...

# 499
  • София
Имам спомен, че вече ги качват след 24ч. или на другия ден, нещо такова.

# 500
Ох, добре, че е темата.  Колко неща съм изпуснала.   😶
И драмата на Наталия само заради финала на сватбата ли е? 🙄

# 501
  • There I was on a July morning
Драмата на Наталия и аз не я разбрах и не и повярвах. Стекоха се зле обстоятелствата по време на сватбата и, но Калин има двойно повече причини да се депресира, обаче се държи мъжки. Явно са измислили нови перипетии във връзката между двамата, но звучат фалшиво. Серията беше горе-долу прилична, но се надявам и на нещо по-добро. Д-р Добрева се държи малко неадекватно, май очаква нея или Борис да изберат за директор...

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 22:33 от Скубиду

# 502
  • Разпиляна във въображението
Адски тъпо е да сложат двамата да почиват един до друг  Shocked Камбуров до Генадиев  Shocked

# 503
И на мен не ми хареса старта на сезона.Не,че и иначе е уау,но сега съвсем зле.

# 504
И на мен не ми хареса. Изчетох ви всичките мнения и пак не ми стана ясно Наталка защо се цупи?

А Добрева к'во се чална изведнъж, вчерашна пикла и се троска на всички. Къде отиде влюбеното и свито момиченце?  Rolling Eyes Сценаристите персонажите ли са объркАли.,...

# 505
Имам спомен, че вече ги качват след 24ч. или на другия ден, нещо такова.

Вече го има https://play.nova.bg/programi/otkradnat-zhivot/872826?autostart=true

# 506
  • София
Целият блудкаж на филма идва от нелогичността на сценария - Наталия се цупи два месеца заради някаква измислена драма, вчерашната стажантка Добрева изведнъж става много отворена и иска да става директор и се зъби грозно на колегите. Как не им е неудобно на актьорите да играят безмислици?

# 507
  • София
Трагично начало, слаб 2 за сценаристите!
Отдавна трябваше да приключат със сериала вместо да се мъчат така, а и нас също.

Генадиев и Камбуров гроб до гроб?! Камбуров сигурно се е обърнал няколко пъти.  Sick ooooh!

Наталия?! WTF?!  Shocked ooooh!
Нейното поведение е пълно безумие. Напълно го разбирам Калин, че си тръгна, а не влезна при нея. Вместо той да получава подкрепа се получава обратното. Наталка се изживява като пълен егоист. Вярвам, че бързо ще си оправят отношенията, защото това което се случва е абсолютно нелогично и нереално.

ами Добрева??? Е, тук направо не можех да повярвам. Как така ще променят образа на един герой на 180 градуса. Миналия сезон една такава свита, съвестна, внимателна с пациентите, навсякъде търчи да оправя лични проблеми (същинска Билянка, нали вместо нея я бяха взели), а сега абсолютен вампир.  ooooh! ooooh! Беше за директно уволнение (веднъж се пробва да скопи пациент, а сега щеше да убие дете, за втори път и се разминава и то без конско дори, това май само в България или в сериала може да се случи), вместо това наглее, та чак пяна и избива.
И що за наглост да се кандидатира тя или Тасев за директор. Млад доктор, стажант до скоро и изведнъж директор. Алооууу сценаристите?! Директорът трябва да е човек с голям житейски опит, уважаван, име. Айде не е задължително да е професор, но трябва да е поне на 40 год. най-малко. А то неква 25 год. пикла??? Боже, боже.  ooooh!

# 508
Чудя се да не би да са заложили на нови сценаристи този сезон? Някак нелогично е така да извъртят образите и на Наталия, и на Добрева, че и на Кръстева.
За драмата на Наталия - провалили й сватбата и медения месец...сега можело да бъде бременна... - никаква логика.  Crazy Калин пък уж много искаше да се сближи с биологичния си баща, а сега дори не го погледна. И Добрева е абсолютно неадекватна...  newsm78

# 509
На Наталия много и се насъбра и в момента изживява депресия, а сценаристите много добре са си свършили работата. Тя показва точните симптоми.
Дерресирала се е, защото все гадории и се случват.
Израстнала е без майка, няма вяра в живота, защото това се придобива само чрез майчината любов. Сестра и почина, майка и я отритна заради сестра и.
Тя остана само с един бъбрек. Той започна да събира пясъчинки, камъчета. От това следва проблемна бременност.
Поне сватбата и да и бешеностанал мил спомен, но и това и развалиха.
На където и да погледне само ритници от живота.

Общи условия

Активация на акаунт