Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 749
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Злати докато напиша и редактирам поста си ти си ни донесла пресни пресни  статистическите данни. Hug Благодаря ти  bouquet bouquet Още снищи споделих ,че серията има по-голяма аудитория и резултатът е налице. Hug  Естествено най-голяма заслуга имат всички актьори които се справиха с ролите си блестящо и много професионално  и сценаристите естествено . Hug Напълно заслужено място. Peace

# 31
Здравейте, момичета!

При нас вали и е студено... Неприятно време за почивни дни Weary Weary Weary

Рускините имат проблем с качването на серията с превод

Ето ви линк за гледане , но не от вкома...
https://yadi.sk/i/-PENa88d3JZqyJ

Снощи гледах някои моменти, днес докато гледах преведената серия - това не го видях.... Или е зад кадър, или е нещо снимано, но не влязло като кадър в серията... Или греша?

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 14:39 от dessislawa1

# 32
Следобедобеден привет  wavey
Няма да ви сервирам кафе, но има и други изкушения....
Скрит текст:

Миме Hug Злати  Hug Деси  Hug

Деси дъжда вече спря, но блока близнак срещу нас изглежда като мокро коте....

Цитат

това не го видях.... Или е зад кадър, или е нещо снимано, но не влязло като кадър в серията... Или греша

Мислех, че съм го пропуснала, както и много други моменти...Но при повторното четене тази сутрин на коментарите, мисля, че Гости беше писала, че не сме разбрали резултатите от теста....
Ако е снимка зад кадър, защото да я пускат към официалните снимки за епизода... Thinking

Злати мерси за рейтинга  Hug В тотала не е много висок, но в останалите две изследвания е супер...

Гледах малко от началото с руския превод...На Фарук изобщо не му се удава да лъже Сюрея, а тя е много наблюдателна и задава точните въпроси....

Хубав остатък от деня  на всички  Hug

# 33
Ани,  Hug!

Всичко в градината е прогизнало.... хортензията е преведена на две, сакъзчетата са като мити котета Joy Joy Joy Joy Joy

Относно снимката- колкото повече я гледам, виждам различни неща - един ръкав на преден план държи този бял лист , който е част от сценария може ли... А ние си ги измисляхме - то резултати от теста , то чудо Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И въпреки всичко - уловеният миг ми харесва.....

# 34
Деси - това може да е договора за къщата - и  там сюрея е облечена така. А другата снимка, която пуснаха, където Сюрея се гледа с Фарук е от същия момент...
Току що го изгледах, но не видях началото, когато отиват в новия дом...
В момента гледам от тук там - любопитните за мен моменти...
Направих малко изрезки от разговора между двете приятелки в кафенето....
Стори ми се, че и на вас ще ви бъде интересно да видите за какво си говорят двете....

# 35
Цитат
Снощи гледах някои моменти, днес докато гледах преведената серия - това не го видях..
Цитат
Ако е снимка зад кадър, защото да я пускат към официалните снимки за епизода... Thinking
Деси Hug Ани Hug,чудите се за кадъра! Laughing

Не съм гледала епизода с руски превод,но бях видяла снимката с репликите в дизи/форума! Peace

Сюрея чете  договора за новия им дом! Laughing

В дизито са пуснали инфо,че ИН прави финал на 16 юни с 16 епизод! Peace
Цитат
dizi 16 haziran ' da 16. bölümü ile sezon finali yapacak

Сега го видях и тук-https://vk.com/ozcandnz

ПП Докато пиша поста Ани Hug,вече го е предположила! Wink

# 36
Продължение.....

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 17:50 от MAMA-AN

# 37
Злати мерси за уточнението - както предположих снимката е от момента с къщата, която наема Фарук или купува  Thinking Thinking не разбрах...
Финал на 16-ти юни е по-нормално....Значи остават още три епизода.... Peace
Снощи правилно съм разбрала, че Фарук ще работи в офиса в Истанбул и ще пътува всеки ден...
Направо му повярвах, че дома е в Бурса, а работата му в Истанбул, защото мисли за Сюрея...не иска да я затруднява  Grinning Фарук така се омота в лъжи и продължава....Само в погледа му виждам градоносни облаци, когато Сюрея не го гледа.....

# 38
Ани ,  Hug ! Злати ,   Hug ! И аз си мислех  за договор  , и уж гледах внимателно  но може да съм го пропуснала.
  Фарук си мислеше за лошотиите на майка си спрямо Емир - годините, които му е откраднала с детето и за това, че трябва да лъже Сюрея.../ затова му помътняваше погледа/ дори Бегюн му каза да изчака с истината...
А за разговора между двете приятелки- да, лоша равносметка си направи Бегюн....
Накрая беше като попарен, а Сюрея беше със студен поглед, разбрала, че са я лъгали....
Ипек имаше човешки проблясъци дори и спрямо Сюрея и сякаш започва да я оценява вече правилно...
Ипек си показа същината пред всички, а най-трагичното, че и Фикрет разбра истинските чувства на жена си ....

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 18:41 от dessislawa1

# 39
Деси
Равносметката на Бегюм не е лоша - за мен тя е истината, от която Бегюм винаги е бягала. Нормално човешко чувство, ако друг е виновен за проблемите му... Не казвам, че Есам е невинна, но решението го е взела Бегюм. В случая младостта не е причината...Бегюм и сега след 10 години продължава да греши - според мен....
За Ипек
Цитат
Ипек си показа същината пред всички, а най-трагичното, че и Фикрет разбра истинските чувства на жена си ....
Направо ме изненадваш  #Crazy Заостри ми вниманието и когато гледам целия преведен епизод ще видя как е станало....
Гледах разговора между Фикрет и Есма...Много истини й каза Фикрет, но Есма отново най-нагло излезе от положението, като се изкара света вода, а всички останали са виновни....
Сега гледам разговора на Мурат и Сюрея....Ама нещо ми заби видеото и не успях да извадя целия разговор...По-късно ще опитам пак, но ето изрезките до там до където съм стигнала....

Много негативи се натрупаха в пасива на Фарук.

# 40
Продължение....

Напълно логични са разсъжденията на Мурат...Кой може да бъде причината брат му да напусне конака - разбира се Сюрея....

# 41
Ани Hug Деси Hug

Сиси Hug и за др.,които гледат ''Дръзки и красиви''! Peace
Дръзки и красиви - 28 епизод bg sub
https://youtu.be/njpQyrJJv94

# 42
                 Здравейте мили момичета, приятна събота.  Желая ви крепко здраве и много обич. Радвайте се на  всеки час и на всяка минута.

И аз гледам ИБ.  Дразня се, че това умно и добро момиче не е оценено подобаващо.  Тази пък дъртата вещица  къде ходи като муха без глава.

Обаче актрисата си играе великолепно ролята - вещица и половина.  Особено когато говори - устата си  прибира, гласа си променя, направо  е влязла цялата в  персонажа си. Движенията на главата, мимиките,  походката й - всичко добре го играе.

Момичета, много хубаво пишете.  Радвам се да ви чета. Аз пак се опитвам да ставам земеделка, ама не става.  Тия дъждове ме побъркаха.
Каквото посея всичко се разваля. Ясно, от мен няма да стане градинарка.

Ани, скъпа, за теб.

Скрит текст:

Снощи прочетох за сделката ви.  Много хубаво сте направили, като сте писали цялата сума в НА.
Преди 3 години, когато моите си купуваха земята в Бистрица, за да строят къща бях се побъркала 3 дни с тези мафиоти.  Особено в  София -  там е  мама си джейс.
Моите направили предварителен договор за покупко-продажба за 60 000 евро. От тях   2/3 в брой, безотчетни и 1/3 по банка.  Отидох на изповядването на сделката от тук.  Носех  много пари кеш.
Изповядахме сделката,  безотчетните евро бяха ги дали така - на юнашко довери, без документ.
Много бях притеснена, ама какво да направя.  Знам машинациите и на адвокатите и на нотариусите.
Може би за това толкова много се притесних. Изповядахме сделката, нотариуската каза на продавача да ни заведе в  банката, да преведа останалата  сума и когато  той получи парите да  й се обади , за да предвижи НА и всички документи в нотариата за входящи и изходящи  номера, дати,  щемпели, подписи,  печати и ала бала.  Отиваме в  банката, аз съм написала платежното нареждане, продавача с  мен, казвам на колежката да направи превода  по  сметката по  Ринкс, защото веднага трябва да се съобщи на  нотариуската. Какво си мислиш - плащам  им  такса  60 лева, продавача сбъркал  случайно или  нарочно една  цифра от  айбана.  Колежката в  банката въобще не гледа  кой е титуляра на този айбан, преписва го от  моето бордеро, което е сбъркано  с една цифра. И аз държа само едно листче с  номера на сметката и нищо  друго. Това става в 14 часа в петък   след  обед.  Чакаме там, за да потвърдят  превода и продавача да се обади на жената. Мина един час - никой не ни  вика. Опашка от хора и ние  чакаме.
Отивам на гишето, какво си мислиш - петък след обед  жената си заминала за провинцията, няма я.
Вдигнах пушилката, разрови се друга и каза, че парите са преведени на друго лице, представяш ли си??
Айбана е сгрешен. Това можело да се оправи в  понеделник след 10 часа, когато жената дойде на работа и  да намерим  другия  човек, който фактически е получателя на сумата и парите са в  неговия  айбан.
Само си представи какво става. В такива моменти всичко ти минава през главата. Как така продавача ще   сбърка  сметката ???  Ами ако са комбина с  този, който получи парите и си ги разделят ??
Настръхна ми косата. Нищо не мога да направя.  Ще чакаме до понеделник. Аз още в събота сутринта в 8 часа хванах автобуса и в Троян. никъде не ме свърта. Ами ако оня мъж изтегли еврото  и го  свие - какво ще правим ??  Ще го съдим.  И кого ще съдим ??  Филан   кишията ??
В събота и неделя място не си намерих.  Ходих при моите приятели колеги от 4 банки, за да питам какво ще стане ??
Практиката на банките е такава -  те  превеждат парите  по айбана, без да се интересуват           кое лице е притежател на  този айбан.  Ако има грешка оправя се в  съда.  Това е. Банките са чужди и нищо не ги интересува - те са прави, ние сме виновните.
Та....в  понеделник  отново в  банката, добре, че   получателя на сумата се оказа добросъвестен мъж, намерихме го в  Елин Пелин, сина ми отиде  и го доведе в  банката. Все едно, че той изтегли парите от  собствената си сметка и ги преведе по  сметката на  продавача. Това стана в  понеделник след обед в 15 часа.  Ами сега пък  пак такса за Ринкс още 60 лева платих и чак тогава продавача се обади на нотариуската, че сумата е платена, за да предвижи НА, заедно с документите  в нотариата.
Ако продавача не беше  честен можеше в петък  след 16 часа да направи друга сделка с  друг купувач и
в понеделник сутринта другият купувач  и нотариуса му можеха да отидат в  нотариата и да узаконят  сделката преди нас и ние щяхме да останем с пръст в устата. Имаше възможен и такъв вариант.
Така че, вие много добре сте направили. Кажи им на твоите деца да не се ядосват  за митото и данъка по прехвърлянето. Дали сте едно 1000  лева в  по-вече, ама сте си купили спокойствие. Това е.
Прости ми,  че толкова дълго ти го написах.
Приятна вечер. Всичко хубаво.

# 43
Сиси -
Скрит текст:
Голямо преживяване сте имали...чак ми се разлонбурка сърцето, като прочетох какво ви се е случило...И аз имах притеснения точно заради тези работи....Особено преводите в евро са много опасни, не може да се реагира на мига, защото плащанията минават през чужди банки...Ако плащането е в левове за определени часове банкерите могат да пуснат сторно - това го знам, защото се беше случило на нашата фирма банкерката да преведе сума на НАП с две нули повече...Видяли са си грешката и бяха направили сторно и нов превод...Направо се ошашавих като си взех извлечението и видях какви са ги свършили....
Сега ще чакаме да мине седмица.... Thinking

Ипек Б. - Есма играе много добре, но наистина на моменти преиграва...
Всички актьори играят перфектно  newsm10

Деси

Цитат
Ипек имаше човешки проблясъци дори и спрямо Сюрея и сякаш започва да я оценява вече правилно...

За кой момент говориш  newsm78 Снощи пропуснах много сцени, но сега изгледах срещата на Ипек и Сюрея...Не видях съчувствие на Ипек към Сюрея...Според мен, джуклестата отиде да си излее отровата....Но ти може би говориш за друг момент....

Много хубаво беше чувството за хумор на Мурат, когато се събуди и Фарук и Сюрея бяха при него...Бил си загубил харизмата.... Скоро ще загуби и чувството за хумор, когато научи, че не може да ходи...дано да е за кратко  Praynig

Злати - показала си ни снимката от срещата на Сюрея и Ипек...Този път ми хареса как се обличаше Сюрея....
Хареса ми, че ходи с ниски обувки и не се качва на кокили както останалите....По-добре с маратонки, отколкото обувките да са й с един два номера по-големи....но да е с висок ток....

# 44

Добро утро, мили момичета, поспете си - днес е неделя. Кафенцето ще ви почака.
Дано вече този дъжд да спре, че да ходим на разходка.

Това е суперкотката на България - новата пощенска марка. Сега е хит на пазара.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 09:47 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт