Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Гости

Цитат
в 12 серия, когато в зимната градина Фарук каза на Акиф и Осман, че Емир му е син....зададе риторичен въпрос "...кого да спася..." дано не е жертвал Сюрея в "полза" на сина си и болната му майка

Ако пред него има такава дилема ще  направи точно такъв избор....И ако това се случи за мен сериала ще свърши...Ще го  гледам  само да видя какво е отредила съдбата за Сюрея......
+1 защото Сюрея е най невинната в тази ситуация, а Фарук ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Фарук ли  newsm78
от него ще започна, че ми е слабост Wink Joy Joy Joy

Ееее ,  то да ви изпусне за кратко човек и подкарахте стрелбата....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не така, не с лошо....
За последните снимки, където е само Бегюн с бяла пристилка - пишат , че сигурно е от болницата... Другите две жени са гримьорката и режисьорката.
снимка зад кадър

https://vk.com/ozcandnz?z=video-43059533_456239939%2F0a3c4915d52b3b71c1

А тук двамата не ми харесаха- бяха като спънати. И Ози с тези слънчеви очила... 

# 526
Здравейте момичета  Hug Heart EyesБлагодарности за всичко споделено  Heart Eyes bouquet Ако ме питате нищо ,че е късно но с удоволствие бих пийнала едно кафе  и после с удоволствие бих си пуснала серийката да я гледам защото след два дни опити още не съм  Embarassed Embarassed Embarassed ако продължавам със същото темпо до петък не ми се вярва да стигна да я изгледам  Embarassed но пък после какво да правим освен един по задълбочен преговор все пак два месеца ще сме на сухо а може и повечко  Joy smile3505 За финала на сезона разбрахме ама за старт на новия дали се спряга дата  Embarassed

# 527
Деси къде не ти харесват - на яхтата  ли  newsm78 първо написах лодката и сега редактирах....
На мен ми харесват навсякъде. Няма поза в играта им, напълно естествени са.Няма значение как изглеждат на екрана, двамата се държат така, все едно, че няма камера...Много харесвам естествената игра.....Тук ми беше много смешно как Сюрея държи въдицата  Grinning още при онлайн гледането ме разсмя....

Цитат
Не така, не с лошо....

Няма нищо лошо мила - говорим си какво си мислим ако се случи едно или друго....
А и не можем да харесваме всички герои....Няма как да стане..... Naughty

Миме веднага ще ти сервирам кафе....

Скрит текст:

Цитат
За финала на сезона разбрахме ама за старт на новия дали се спряга дата

Ееее чакай де....Много е рано още не сме свършили първи сезон...Ще разберем от пресата но някъде след 10-15 септември навярно ще излъчат първия епизод за втори сезон....

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 22:34 от MAMA-AN

# 528
Ани кафето е супер ама ми стана много горчиво 10-15 септември  ooooh! ooooh! ooooh! три месеца  та и отгоре  Tired

# 529
Ани кафето е супер ама ми стана много горчиво 10-15 септември  ooooh! ooooh! ooooh! три месеца  та и отгоре  Tired

Кое кафето ли ти стана горчиво...веднага ще оправим работата....
Скрит текст:

До края на месеца ще чакаме превода....след това 2 месеца преговор и ще започнат да излизат подсказките за новия сезон...А пък и те късно започнаха с излъчването на сериала и сега да компенсират ще завършат по-рано  Grinning...Споко...Здраве да е месеците ще минат като днес....

# 530
          Здравейте мили мои момичета, приятна  вечер.  Много хубаво сте писали. Направихте ме и мен  щастлива.
           Още веднъж ви благодаря от все сърце.

Скрит текст:
           Нали снощи щях да изгледам ДиК, ама като зарязах всичко и отидох на площада да подскачам на хорото......та сега тази нощ ще го изгледам. Аз си дойдох в 2 часа след   полунощ и се гътнах  на спалнята.
            Сладури, утре вечер съм  тук,  но в сряда след  работа  пътувам за  София.
            Ще си дойда в  неделя вечерта в  20 часа - 18.06.  ако всичко върви по  план.
            Така че в  петък  няма да гледам  серията, ама ще я прочета от вас, а и рускините дано я  преведат.
            Всичко хубаво. Обичам ви. Пишете всичко, което ви   вълнува,  радва и тревожи.

# 531
Деси къде не ти харесват - на яхтата  ли  newsm78 първо написах лодката и сега редактирах....
На мен ми харесват навсякъде. Няма поза в играта им, напълно естествени са.Няма значение как изглеждат на екрана, двамата се държат така, все едно, че няма камера...Много харесвам естествената игра.....Тук ми беше много смешно как Сюрея държи въдицата  Grinning още при онлайн гледането ме разсмя....

Цитат
Не така, не с лошо....

Няма нищо лошо мила - говорим си какво си мислим ако се случи едно или друго....
А и не можем да харесваме всички герои....Няма как да стане..... Naughty

Миме веднага ще ти сервирам кафе....

Скрит текст:

Цитат
За финала на сезона разбрахме ама за старт на новия дали се спряга дата

Ееее чакай де....Много е рано още не сме свършили първи сезон...Ще разберем от пресата но някъде след 10-15 септември навярно ще излъчат първия епизод за втори сезон....

Не знам, Ани, но точно в този момент не ми бяха така непринудени в играта си както друг път...А пък за текста в червено - беше просто шеговит тон!  Joy Joy Joy Joy Joy Естествено, че нещо ще ни хареса, друго - не... Всяка пише така както го чувства. Тази вечер съм си пуснала първите серии и прескачам по моменти, които ми харесват...
Миме, Hug!
Утре е вторник, дали ще ни повдигнат завесата малко с някой фрагман?
Лека нощ, момичета!

# 532
Деси за сцената на яхтата може би очакванията ти са били по-големи...
Аз съм имала много такива случай - от снимки от фрагмани си мисля, че ще стане кой знае какво...като слушам диалозите им и нищо не разбирам си имам някакви мои си думички...и след това по време на излъчването оставам неудовлетворена, а пък като прочета диалозите се оказва, че изобщо не са говорили за неща, които на мен ми се е искало....
Та може би и при теб така се е случило за тези сцени...
Нямах време през седмицата да мечтая и не бях разочарована нито при онлайн гледането, нито след това, когато гледах диалозите...Между другото не съм изгледала всичко с руския превод от сцените на яхтата, търсих повече разказа на Фарук за семейството му....и малко минах на бързо....

# 533

Добро утро. Да ви е сладко. Всичко хубаво.
Желая ви един ползотворен и приятен ден. Бъдете винаги  млади и красиви.

Джано е най-сниманото дете в  цялата турска  филмография.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 07:13 от sisi55

# 534
Добро утро, момичета!

Сиси,  Hug!

Дано да ни зарадват с нещо ново днес.... Я някоя снимка, я фрагман ....

Ани, тази сутрин изгледах отново този откъс на яхтата. Права си, че понякога очакваме повече, а в същност сценаристите са решили и представили друго...
Аз го гледах без звук и субтитри, и така само наблюдаваш лицата им....

Хубав ден, момичета!

# 535
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug Деси Hug,благодаря за кафенцето! bouquet bouquet

Снощи сте си коментирали,но аз имах да гледам сериал,та само наминах да ви изчета! Peace

Благодаря на Нерви Hug и останалите момичета за превода на ИН! newsm51 newsm51 newsm51

Истанбулска невеста еп 15 Бг суб

https://youtu.be/X8qRKioMKLE

Приятен и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 536
Брех, няма кой да ви сложи буквичките ли  Grinning

Златиииии, тамън влизам и го няма, турям го и ти си го сложила, чак се учудих, че го няма по принцип сте бързаци, ама нищо нека е два пъти  Laughing Laughing Laughing

# 537
Цитат
Златиииии, тамън влизам и го няма, турям го и ти си го сложила, чак се учудих, че го няма по принцип сте бързаци, ама нищо нека е два пъти  Laughing Laughing Laughing
Нерви Hug,аз минавам по това време и като знам,че го пускате във вторник предварително проверих! Wink

# 538
  • Плевен / София
Брех, няма кой да ви сложи буквичките ли  Grinning

Златиииии, тамън влизам и го няма, турям го и ти си го сложила, чак се учудих, че го няма по принцип сте бързаци, ама нищо нека е два пъти  Laughing Laughing Laughing
Нерви Heart Eyes благодаря на целият екип за прекрасните подаръци, които ни правите всеки вторник newsm51
Скрит текст:
Здравейте момичета Hug
хубав ден....

# 539
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Безкрайни благодарности за всичко споделено и на неуморните пчелички за безценния им труд с който ни радват с всяка нова серия  newsm20 lovekiss lovekiss lovekiss

Май това са  снимки за финала на сезона   newsm78

А тези тук с фенове  Hug

Лек и спорен ден дами  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт