Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 749
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Безкрайни благодарности към всички ви за всичко споделено  bouquet Heart Eyes Попрочетох ви набързо с мишката  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ама няма друг начин как да наваксам  Embarassed Embarassed Тази последна празнична седмица бе натоварена както от работа така и от трапези  Embarassed  и вече съм напълно гроги  #Silly  То не бяха балове то не бяха кръщенета  Embarassed портфелй е празен искам в края на месеца да взема тройна заплата  да ама не Praynig Joy Joy Joy Оплаквам се и се радвам и казвам на дъщерите ми ,че всички близки наши дечица вече пораснаха и с баловете бяхме дотук  а пък едната ме успокоява и ми казва " Ми мамо не се  притеснявай много сега ще почнем със сватбите и по ред на нещата  "  Joy Joy Joy Joy Само си мисля тези камъни дали няма да са в мойта градина  Joy Joy Joy Joy Сега за релакс си пускам серията с руските субки да се поядосвам на някой персонажи  като например Ипек която ми иде да я ......най -малкото оскубя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3514.

Боби честит нов автомобил  Heart Eyes да си го караш със здраве и безаварийно. Praynig bouquet
Скрит текст:
Боби и мен ми се наложи да се сдобия с нов стар автомобил   и то поради едно ПТП от което най-много се радвам ,че дъщеря ми е жива и здрава.Преди 2 години се дипломира бакалавър и реши едновременно да учи две магистратури различни специалности едната в УНСС и една в стопанската академия в  Свищов .Есента се дипломира в Свищов и сега през март и оставаше да се дипломира в УНСС. На 15 февруари тръгва на изпит и ми звъни ,че ще се чуем след изпита .Аз естествено и пожелавам късмет и се разбираме да се чуем след изпита. Няма и 15 минути и ми звъни непознат номер вдигам и я чувам един рев и само изречението " мамо удариха ме колата ми е много смачкана ела  и ми казва къде точно е мястото  ooooh! направо щях да колабирам само я попитах дали тя е добре и да се успокои тръгваме веднага при нея.Мъжът ми бе навън в двора викам го и веднага тръгнахме .Звънкам и тя не вдига и така сигурно 10 минути ,телефонът от който ми звъни дава непрекъснато заето хем карам и аз бързо хем се панирам още повече абе на никой не го пожелавам  Praynig На права отсечка от летището по бул. Брюксел в посока центъра малко след сградата на Нова ТВ  няма движение  пред нея две коли тя дава мигач изпреварва едната  изравнява се успоредно   с втората и по огледалото вижда откъм летището лети един джип и в момента в който си казва тоя ще ме удари  я удря . ooooh! Тя с едно поло отхвърля я на пред  от силата колата залита в ляво в мантинелата от удара се завърта на платното и  в дясната мантинела още един удар завъртане и се връща пак в платното .Толкова бързо е карал онзи отзад ,че дори не е успял да спре а е спрял на 150 метра от нея. ooooh!Момчето което е изпреварвала първо е изтичало да и окаже помощ  той я е питал добре ли си а пък тя му казала " бях тръгнала на   изпит "а той и отговорил
 " Радвай се ,че и друг път можеш да отидеш на изпит  Praynig защото  беше много страшно "  Tired. Много се беше изплашила ,че ще паднела с колата  от моста  TiredОх...ох не искам да си спомням. Tired Мъжът които я е ударил ни се извинява много каза ,че не я е видял ,че слънцето му е светило в очите ,че ако я е видял щял веднага да спре но я е видял в момента  на удара . И той беше притеснен  може и наистина така да е било .Може да е говорил и по телефона и да е бил разсеян но е факт случката. При ограничение 80 той е карал с 130 км. От нашата малка количка няма и помен ,че е била автомобил  ooooh!Добре ,че е била с колан имаше натъртвания но се разминахме  само с това  Praynig и силната уплаха . ooooh!естествено  ние нямахме каско .Застрахователят на виновното лице идва на оглед и ни изплатиха от гражданската  100 % щета  и така се наложи да купим друга .Малката дъщеря си чакаше ред за автомобил но взехме за каката а и тя излезе душичка и като и платиха количката даде паричките на малката и така купихме и за нея . Hug Радвам се ,че двете имат много силна  връзка помежду си.  Дано дано  Praynig Praynig  когато срещнат половинките си  продължат в същия дух  Praynig Praynig PraynigДруго нищо не ни трябва .
По този повод само ще допълня няма застраховани хора на пътя .Вчера и днес  пътувах до  и от Враца  ами какво да кажа има много колеги шофьори които карат безрасъдно  ooooh! да ни пази господ от такива . Praynig Несъобразени скорости ,  ooooh!неспазване на правилата за движение  ooooh! възмутена съм от факта ,че това което съм видяла вчера и днес тези действия се извършват от хора на  незнам дали е подходящата думата но на средна 50-60 годишна възраст  които направо застрашават движението .Свикнали сме да казваме ,че младежта е по неуравновесена по е любител на високите скорости и сигурно има истина в това .Но на пътя всички сме равни и трябва де се спазват правилата за да можем спокойно да пътуваме защото колкото и да сме сигурни в нашите действия не ги знаем на останалите. Извинявам се за дългия пост. Embarassed

# 61
Миме добре си се завърнала от поредната софра  Hug хубаво би било да имаш тройна заплата - пожелавам ти го  smile3521
Скрит текст:
Това, което си написала в спойлера е много страшно. Дано на никого да не се случва да преживява такава драма....Представям си колко се е уплашило детенцето, ама важното е , че е жива и здрава. На ламарините майната им...Всичко което може да се купи с пари няма никаква стойност. Важен е живота. Пари се печелят, коли се купуват...само да има живот и здраве....

# 62
Ани забравих да пиша  Embarassed анкетата е супер ама имам колебания в отговорът  Embarassed все си мисля ,че Ипек ще е доносникът но ми се ще да вмъкна ,че Сю е много умна и сама ще се досети  newsm78 Само дето Ипек още незнае ,че Емир е син на Фарук леле представям си като разбере  ooooh! каква ли позиция ще заеме  newsm78 дали ще се сприятели с Емир  за да прави мили очи на Фа при които и без това  образът на Ипек му е безразличен и безличен или няма да тръгне да отмъщава и на детото тя нали си е болен мозък от нея може да се очаква всичко. ooooh!

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 22:58 от mariq_72

# 63
Ани, скъпа, ние за това сме тук. Да поемаме само щенното, полезното, приятното , активизиращото ни в  темата.

За това аз все  пиша - качественото общуване тук в  темата  е натрупване и преосмисляне на  характерите и действията ни. Просто се допълваме една с  друга.
Така  обогатяваме   и  разширяваме познанията си, като се четем . По този начин   форума   ни помага  да  комуникираме  помежду си - хем приятно, хем  полезно, хем пълноценно.  Това общуване помежду ни раздвижва душите ни, сърцата ни  всестранно, без да ни променя.
                                Именно това е основата на тези познания, на житейските ни мъдрости и ценности.
                                По този начин ние се  разтоварваме  от напрегнатата вътре в нас отрицателна енергия, зареждаме се с  нови,  душевни  сили и по този начин  повдигаме една на друга  самочувствието си.
                                За мен - нашето качествено общуване  е удоволствие. По този начин  пречистваме  съзнанието  си от отрицателната енергия,  натрупана през  деня.  Ето  защо  вечерта  темата ни е релакс  за душите ни.  Моля ви, никоя да не забравя, че болестите идват  първо от  болестите  на душите ни. От там  започва всичко.
                               Ние  всички  тук в  нашата тема сме като един оркестър, който се изявява в една  гама - например  сол  мажор,   независимо, че  всяка една от  нас  свири  на  различен  инструмент. Така образно изразявам  отношенията ни.
                               Така се сближаваме една с друга и си помагаме,    зареждаме се с позитивна
     психическа енергия и  това ни носи  здраве и радости.

Ани,

Скрит текст:

нашите деца, техните половинки и техните деца са  друго поколение. Не сме ние.
Не може  моят мироглед да е идентичен с  мирогледа, например на малката ми снаха, която  през целия си живот е  живяла почти без баща си - той е бил  строителен инженер и архитект в Либия, Иран, Авганистан. Човека е работил там, на 3-4 години си е идвал по за 2-3 седмици и пак там в пустинята.
Детето е израснало без мъж в  семейството. Родено е на  жълтите павета в София срещу  мавзолея на Г.Димитров.  Но пък за сметка на това  детето винаги е имало в  джоба си  долари. Корекомите са били техни. Те не са имали български левове - само долари.  Ама ние къде сме ??? В планината.
За това тя не се впечатлява, че синът ми е завършил  гимназия с 5 златни медала и 2 сребърни.  Това нея не я интересува. И сега аз искам внуците ми да са отличници, първенци навсякъде, ама тя не иска.
Аз искам децата пословично да слушат и  уважават учителките си, защото те ги учат на всичко. Да, ама снаха ми се кара с  учителките. Различни са ни  възгледите във възпитанието  на децата. Тя гледа все по-малко да учат, по-малко да решават  задачи, все по-малко да знаят, а аз точно обратното. И като кажа на децата, че учителките са най-умните и трябва непрекъснато и постоянно да ги  слушат те веднага реагират, че майка им говори лошо за учителките им. Това е положението.  Надделявам с  мълчание, за да има мир. Не мога да променя нищо и никого.  Не се и старая. Вървя по тях. Разбира се намирам начини и методи да ги уча да уважават  учителките си. Няма нужда от кавги. В никакъв  случай. Аз ги виждам в месеца 3-4 дни, какво ще са карам???  Време няма, а и няма да променя нищо.  Така, че  кютай си  там,  радвай им се, защото без тях  живота ни ще бъде пустиня.
Съседката ми е родила 2 дъщери и двете живеят на семейни начала с приятели, ама нямат деца и двете.
И моята съседка  си взе едно  куче, ама голямо, черно да го гледа. За нея това е детето й. И когато кучето се окучи и роди малки кученца, тя черпи наляво и надясно, че й се родили 4 внучета - малки кученца.
Добре, ама тази зима кучката умря. Да видите съседката ми как плаче,  направи й гроб в двора на къщата си. Сложи и паметник, там ходи да прелива гроба. Раздава  за бог да прости.
Такива ми ти работи.
Не се ядосвам, не се кося,  не вземам страна, за да се обичаме. Така е в   живота.
Всичко е много  различно. Да сме   здрави, да се обичаме, да им  помагаме с каквото можем, да сме около тях, за да им се радваме.  Така ще бъдем  щастливи и ние и те.
[/b]

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 23:18 от sisi55

# 64
Сиси ще ме умориш от смях  Joy Joy Joy Joy Joy
И аз си мълча  smile3505 така сме си мили...
Скрит текст:
Когато усетя, че ще кажа нещо, грабвам си цигарите и отивам пред блока...изпушвам 1-2 и като ми мине желанието да кажа нещо се прибирам...Добре, че пуша.....че имам поводи да излизам....

Миме - пропуснах тази опция - Сюрея сама ще научи...Да взема да я добавя...макар, че може би има гласували...Аз още не съм и не виждам какво се случва....
Но всеки може да промени отговора си, така, че най-добре ще е да добавя и това....

Добавих и тази опция....Ако има други предложения давайте ги....

# 65
Здравейте, момичета и от мен!

Влизах да ви чета на няколко пъти, но не можех да пиша...

Боби, честит нов автомобил! Да си го караш безаварийно и по-хубав да си купиш! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Много ми се иска утре да пуснат някой откъс от новата серия.... Щом ще има само три серии до края на сезона, ще има да  подскачаме цяло лято както беше със Съдбата.... То бяха сценарии, то беше чудо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес докато ви четох, ми вървяха разни мисли из главата, бъркам дали от рускините или някоя от вас  беше писала, че Сюрея е на второ място вече... Аз обаче не мисля, че тя е на второ място в мислите му след Емир и бегюн. Да, крие се от нея и тайно ходи да гледа снимки на сина си, ходи маносан, сменя му се физиономията... Не искам да съм на мястото на Фарук, да разбера след десет години, че от жена, която съм обичал и която ме е зарязала и не е повярвала в мен, имам син, че на всичкото отгоре и тя е много болна... Естествено, че ще проявя голямо желание да разбера всичко за това дете, та дори да не нараня любимия си човек/ който е в момента/, ще спестя някои неща... Не мисля, че ще се събира с Бегюн... че ще пренебренге Сюрея... Детето е негово, да ще се грижи за него... но нали идва още едно, макар и второ...
Цялото му съзнание е заето от това, изведнъж появило се, дете. Бързал да отиде и да гледа снимки... Ами, да! Ще бърза, иска да разбере колкото се може повече за сина си, Аз го разбирам напълноза това бързане,  спомени са нахлули в главата му като влезе в къщата, която е била тяхна... Нормално, преживял е голяма любов там, имал е мечти и надежди за щастлив семен живот ... Всичко там е приключило за него,но това не пречи да си спомня за тези моменти...  Стига съм го дъвкала това, дано съм успяла да предам какво мисля...
Сигурно повечето от вас няма да са съгласни с мен.... но така го виждам аз ... newsm43 newsm43 newsm43

Досега не мисля, че е сгрешил някъде Фарук... Всяко негово действие си има нормално и човешко обяснение. Дано и сега да не ме "издъни"...

Спомням си полемиките, които водехме за Кахраман - правилните и грешните му постъпки... Сега Фарук е на дневен ред...

Лека нощ, момичета!

ПП Нещо от рускините за снимката.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.

Скрит текст:
 Мне кажется, или этого момента в 13-ой серии не было? 🤔Я что то пропустила, что-ли? Но в серии этого я не видела.

Мне кажется это они читают сценарий.❤

Елена Соболь
 не было я тоже заметила  да точно потому что вон чья то рука в куртке
Аслы читает а Ози глас от нее оторвать не может😍😍😍😍🤤🤤🤤🔥🔥🔥уф мечты

Диана Балтабаева
Точно) Кажется, Озджан смотрит далеко не в сценарий 😅

Оксана Герман отговори на Елена
Елена, вот и про это же. Как он на неё смотрит😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Оксана Герман
Оксана Герман отговори на Диана
Диана, 😂😂🙈😍😍😍❤

Елена Соболь
Елена Соболь отговори на Оксана
Оксана, боже может они все таки вместе ))) просто скрывают?😩😩😩😩

Аделина Иванова
Аделина Иванова отговори на Диана
Диана, 😂😂😂👍сразу первый же день заметила,не была этого в серии....

Диана Балтабаева
Диана Балтабаева
Он так нежно и аккуратно на нее смотрит ☺

Оксана Герман
Оксана Герман
Ещё и стоят прям так близко друг к другу 😍❤ оффф😍😍😍 хоть бы🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤

Аделина Иванова
Аделина Иванова отговори на Оксана
Оксана, летом видно будет,если это правда,они где нибудь попадутся....

Аделина Иванова
Оксана, от него нет новостей? кажется этим летом нет фильмов, будет отдыхать по полной, в прошлом году снимал сразу два...

Оксана Герман
Оксана Герман отговори на Аделина
Аделина, нет, новостей нет. Может будет отдыхать или все же снимет какой нибудь фильм. Хотелось бы чтобы снял фильм МИЛЫЙ И ОПАСНЫЙ продолжение, как и обещал... хотя... он много фильмов обещал снять продолжение - А ЧТО ПОТОМ, ТЫ МОЙ ДОМ, МИЛЫЙ И ОПАСНЫЙ ... и что то ни один не снимает😡🤔

Аделина Иванова
Оксана, мне кажется, не может поймать актеров, Шукрю будет сниматься у Джема Илммаз, а Айча вообше пропала,наверно братья после слухов с Озджаном ,не отпускают у него сниматься.....😜у нее 6 братьев,защищают честь сестры наверное...  

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 00:23 от dessislawa1

# 66
Деси няма защо да се криеш под стола...Споделяш своето мнение и това не е престъпление.
Нали затова сме тук - всяка да каже какво мисли. Не става въпрос за спор при различно мнение..Това само може да ни помогне да стигнем до истината, преди да са ни я показали сценаристите...и да ги изловим, ако някъде решат да ни преметнат  Joy Joy Joy Joy Joy
Не съм чела сега рускините, но според мен любовта на Фарук към Сюрея изчезна и виждам само съчувствие към жената до него....Сюрея непрекъснато се взира в погледа му, усеща, че има промяна  и това подкрепя моите мисли...Дано да не съм права.....Дано сценаристите ме опровергаят и да ни изненадат приятно.....
До края на сезона остават три епизода. В 13-ти епизод липсваше Адем - на мен изобщо не ми липсваше и ако се е появил дори не съм го забелязала.... Grinning
Но беше повдигнат един въпрос, който не беше изяснен...Предполагам, че този въпрос  ще има развитие...Съдружието на Адем, Сюрея и Дилара в школата...Есма, за да се защити пред Фарук ще изплюе камъчето и гнева на Фарк ще се прехвърли върху Сюрея....че е скрила от него....И тогава Сюрея ще му каже, че знае неговата тайна...
Все повече си мисля, че Сюрея ще започне да подрежда пъзела - тя вече каза на вечерята, че знае за приятелството на Фарук и Бегюм...Когато отиде в болницата и ги свари двамата да пият кафе, Фарук подскочи като ужилен и веднага я прегърна, сякаш да скрие нещо от нея...Мисли, че Фарук е в болницата при Мурат, пък го вижда щастливо усмихнат при Бегюм....Съмнението вече се е породило....Остава само някой да й каже истината.....Кой може да е този някой....
Първото което ми идва на ума е, че Сюрея ще попита директно Осман.....От реакцията на Осман сигурно съмнението ще се затвърди....А най-вероятно истината ще потвърди Дилара....От къде може да е научила Дилара....

- в гнева си, Фикрет може да изтърси пред Адем, че Фарук има извън брачен син от предишната му жена....И Адем да снесе новината на Дилара....
- ако "случайно" Пелин се изпусне пред Дилара, ако се наложи да взема Емир от школата...
- от самия Емир.....Не изключвам детето да чуе някой разговор между майка си и леля му Пелин....
Така, че в анкетата мисля да гласувам за Дилара и Осман....Защото дори Сюрея да се съмнява, трябва някой да потвърди нейните съмнения....Защото ако съм аз на мястото на Сюрея, не бих направила такова заключение за толкова важно нещо без да съм напълно сигурна....

# 67
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Безкрайни благодарности към всички ви за всичко споделено  bouquet Heart Eyes Попрочетох ви набързо с мишката  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ама няма друг начин как да наваксам  Embarassed Embarassed Тази последна празнична седмица бе натоварена както от работа така и от трапези  Embarassed  и вече съм напълно гроги  #Silly  То не бяха балове то не бяха кръщенета  Embarassed портфелй е празен искам в края на месеца да взема тройна заплата  да ама не Praynig Joy Joy Joy Оплаквам се и се радвам и казвам на дъщерите ми ,че всички близки наши дечица вече пораснаха и с баловете бяхме дотук  а пък едната ме успокоява и ми казва " Ми мамо не се  притеснявай много сега ще почнем със сватбите и по ред на нещата  "  Joy Joy Joy Joy Само си мисля тези камъни дали няма да са в мойта градина  Joy Joy Joy Joy Сега за релакс си пускам серията с руските субки да се поядосвам на някой персонажи  като например Ипек която ми иде да я ......най -малкото оскубя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3514.

Боби честит нов автомобил  Heart Eyes да си го караш със здраве и безаварийно. Praynig bouquet
Скрит текст:
Боби и мен ми се наложи да се сдобия с нов стар автомобил   и то поради едно ПТП от което най-много се радвам ,че дъщеря ми е жива и здрава.Преди 2 години се дипломира бакалавър и реши едновременно да учи две магистратури различни специалности едната в УНСС и една в стопанската академия в  Свищов .Есента се дипломира в Свищов и сега през март и оставаше да се дипломира в УНСС. На 15 февруари тръгва на изпит и ми звъни ,че ще се чуем след изпита .Аз естествено и пожелавам късмет и се разбираме да се чуем след изпита. Няма и 15 минути и ми звъни непознат номер вдигам и я чувам един рев и само изречението " мамо удариха ме колата ми е много смачкана ела  и ми казва къде точно е мястото  ooooh! направо щях да колабирам само я попитах дали тя е добре и да се успокои тръгваме веднага при нея.Мъжът ми бе навън в двора викам го и веднага тръгнахме .Звънкам и тя не вдига и така сигурно 10 минути ,телефонът от който ми звъни дава непрекъснато заето хем карам и аз бързо хем се панирам още повече абе на никой не го пожелавам  Praynig На права отсечка от летището по бул. Брюксел в посока центъра малко след сградата на Нова ТВ  няма движение  пред нея две коли тя дава мигач изпреварва едната  изравнява се успоредно   с втората и по огледалото вижда откъм летището лети един джип и в момента в който си казва тоя ще ме удари  я удря . ooooh! Тя с едно поло отхвърля я на пред  от силата колата залита в ляво в мантинелата от удара се завърта на платното и  в дясната мантинела още един удар завъртане и се връща пак в платното .Толкова бързо е карал онзи отзад ,че дори не е успял да спре а е спрял на 150 метра от нея. ooooh!Момчето което е изпреварвала първо е изтичало да и окаже помощ  той я е питал добре ли си а пък тя му казала " бях тръгнала на   изпит "а той и отговорил
 " Радвай се ,че и друг път можеш да отидеш на изпит  Praynig защото  беше много страшно "  Tired. Много се беше изплашила ,че ще паднела с колата  от моста  TiredОх...ох не искам да си спомням. Tired Мъжът които я е ударил ни се извинява много каза ,че не я е видял ,че слънцето му е светило в очите ,че ако я е видял щял веднага да спре но я е видял в момента  на удара . И той беше притеснен  може и наистина така да е било .Може да е говорил и по телефона и да е бил разсеян но е факт случката. При ограничение 80 той е карал с 130 км. От нашата малка количка няма и помен ,че е била автомобил  ooooh!Добре ,че е била с колан имаше натъртвания но се разминахме  само с това  Praynig и силната уплаха . ooooh!естествено  ние нямахме каско .Застрахователят на виновното лице идва на оглед и ни изплатиха от гражданската  100 % щета  и така се наложи да купим друга .Малката дъщеря си чакаше ред за автомобил но взехме за каката а и тя излезе душичка и като и платиха количката даде паричките на малката и така купихме и за нея . Hug Радвам се ,че двете имат много силна  връзка помежду си.  Дано дано  Praynig Praynig  когато срещнат половинките си  продължат в същия дух  Praynig Praynig PraynigДруго нищо не ни трябва .
По този повод само ще допълня няма застраховани хора на пътя .Вчера и днес  пътувах до  и от Враца  ами какво да кажа има много колеги шофьори които карат безрасъдно  ooooh! да ни пази господ от такива . Praynig Несъобразени скорости ,  ooooh!неспазване на правилата за движение  ooooh! възмутена съм от факта ,че това което съм видяла вчера и днес тези действия се извършват от хора на  незнам дали е подходящата думата но на средна 50-60 годишна възраст  които направо застрашават движението .Свикнали сме да казваме ,че младежта е по неуравновесена по е любител на високите скорости и сигурно има истина в това .Но на пътя всички сме равни и трябва де се спазват правилата за да можем спокойно да пътуваме защото колкото и да сме сигурни в нашите действия не ги знаем на останалите. Извинявам се за дългия пост. Embarassed

Мария,
Скрит текст:
да е жива и здрава дъщерята! И аз така загубих много хубава кола/за мен/! Пътувахме с дъщерята и внука по "Симеоновско шосе" към семинарията /в град София/. Движехме се в колона около 8 автомобила и се наложи да спрем, т.к.  имаше полицай-регулировчик. Изведнъж  една много модерна кола - спортно BMV, ни удари отзад. Идвал е с много висока скорост, не е намалил и така 8 коли се озовахме във верижна катастрофа, като първата кола за малко не е убила пътния полицай. Да и на нас шофьорът ни се извини - не ни видял и т.н., но аз видях разширени зеници и казах на полицая, че е употребил наркотици. Докато чакахме да ни направят тест за алкохол /тестът не хваща тези с наркотици/ и да ни напишат констативните протоколи, BMV беше вдигнато и махнато от ПТП. Остана шофьорът, който си мълчеше и остана последен. За наркотиците полицаите казаха, че нямат алконал и затова няма да го тестват. И така моята кола като последна, първа е поела удара и беше със засукани диагонали, отпред и отзад смачкана. Вратите ми ги отвориха с щанга. Важното е, че детето и двете с дъщерята бяхме добре. Колата я бракувах, взех някакви пари от застраховката /имах пълно автокаско/ и така останах без кола.
А за кредитите - не ставам поръчител дори на много близък! Изгорях от една първа братовчедка! След години срещнах синовете и, на които разказах за кредита на майка им, който плащам. Те нищо не знаеха и след време ми върнаха парите и покриха остатъка в банката.
Боби, честит автомобил! Със здраве да си го ползваш и безпроблемно каране! Нов да си купиш!

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 02:18 от Лукреция

# 68
Добро утро 
Хубав слънчев ден и спорна и успешна нова седмица,изпълнена с много
приятни и емоционални изненади Усмихнете се и се радвайте на живота
Сиси е на линия и ще ни сервира кафето...

Лу без вина, виновни...
Скрит текст:
Виждаш ли, нямали как да направят тест за наркотици...Ами да го закарат там, където ще му направят необходимите тестове...Ама хората с джипове са от друго тесто....Добре, че вие сте останали живи и здрави....Детенцето сигурно се е уплашило много... Thinking

видео тук

# 69
  • Стара Загора
Добро утроАни HugСиси HugЛу HugМиме HugДеси HugЗлати HugГости HugБризче Hug
и на всички,които ще се отбият в темата Hug

Пожелавам ви седмица, пълна с красиви случки,
безкрайна радост и щастливи усмивки!
Прекрасно начало на новият ден за всички вас,момичета

Скрит текст:

Сиси waveyМиме waveyДеси waveyЛу waveyблагодаря за пожеланията Kissing Heart

Миме,Лу,

Скрит текст:
Хубаво е,че всички сте останали живи и здрави,а на ламарините,какато е писала Ани ;-майната им...
Въпреки,че стреса и притесненията си остават за наша сметка ooooh!
Миме wavey да ти са живи и здрави дъщеричките и да се разбират и помагат винаги Peace
Лу waveyважното е,че вие сте живи и здрави Hugкола пак можеш да купиш Naughty

Ани Hugмерси за пожеланията Kissing HeartИ твоят ден да е прекрасен Hug Анкетата е супер Peace
Все още няма да гласувам...,имам да изгледам 13 серия  Peace
Снощи до късно гледах 12...

Есма е направо болен мозък с тази нейната фамилия и тези традиции...
Не се отказва да манипулира децата си и да действа зад гърба им Crossing Arms
Според мен,за сега Фарук се държи подобаващо,но ще видим по-нататък...
Разбира се голяма грешка прави,че не казва на Сю истината и затова се налага да я лъже,но предполагам ще си получи заслуженото за лъжата и хич няма да му е лесно Naughty

Честита 2-ра годишнина на Хатидже и Бурак ura

Щастлив семеен живот и занапред Peace

Цитат
29 Mayıs 2015 ❤ 2 Yıl.. 🍀💖
❤ Burak ve Hatice ❤ @haticesendil @burak.sagyasar

май 29, 2015 ❤ 2 години.. 🍀💖
❤ бурак и хатидже ❤ @haticesendil @burak.sagyasar

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 09:31 от bojana maneva

# 70
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug Боби Hug,благодаря за пожеланията и кафенцето! Hug Hug

Вчера покрай новата кола на Боби Wink сте били на тема катастрофи! Peace При мен няма такива моменти!Моля се и да не стават! Praynig

В анкетата още не съм гласувала!Очаквам превода на бълг. на последния епизод и тогава!За сега чета само коментарите!При онлайна повече слушах и гледах нещо да напиша,докато Бризчето пусне превода! Peace

Честита втора годишнина на Хатидже и Бурак! baloni Щастлив семеен живот с малкия Джан!

Бешикташ е шампион на Турция! Peace

Приятен ден и лека нова седмица! bouquet

# 71
Скрит текст:

# 72
Привет на всички душки -добродушки  Hug Heart Eyes Момичета благодарности за всичко споделено  lovekissАни  Hug Злати  HugБоби  Hug Лу Hug Деси  Hug Гости  HugСиси  HugБризче  Hug желая ви една прекрасна и спокойна нова седмици изпълнена само с положителни емоции. love001 txtloves

При мамашите има хубави гифчета  Hug
И една страхотна песен с благодарности към Бризчето  Heart Eyes Hug

https://www.youtube.com/watch?v=Al-xfQjSmM8

# 73
  • Стара Загора
Злати HugЛу HugМиме HugАни Hugи на всички момичета Hug
хубав остатък от деня ви пожелавам Heart Eyes Peace

Скрит текст:
След отпуска е трудно да тръгвам за работа,но няма начин Crossing Arms

Цитат
В недельном рейтинге 13 серия "Стамбульской невесты" заняла 12 место

# 74
Май днес някой празнуват  Hug Анъл Алтан имал днес Рожден ден  baloni Аз освен в съдбата не съм го гледала в друг проект  Thinking да е жив и здрав и да има много професионални изяви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт