Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Гости сигурно си права за Есма...едва ли е направила нещо на бебето..Може да е научила, че Фикрет знае, че  Адем е син на Февзи...

Деси Hug Hug

# 661
# 662
  • Варна
Оф, Анииии, как бе мило, да ти обясня, че изобщо не оправдавам Бегюм?????????
Ани, миличка, ще ти отговоря по-подробно след малко, че ми излезе нещо спешно - нищо че може чак довечера да го прочетеш................. Peace

# 663
  • Варна

Ани, пусни спокойно линка към новата тема, а ние ще се опитаме да довършим тази - когато и както стане, но ти да си спокойна и да се гледате със сладурчето без да мислиш за тук.

# 664

Бризче върши си работата, че за довечера да си свободна, пък Бегюм я остави...
Между другото актрисата за мен е една от най-слабите като актьорска игра...Макар, че Пелин ми е много дразнещ образ играта й е супер...Може би ако тя беше играла ролята на Бегюм щеше да бъде по-добре....

# 665

Ани, пусни спокойно линка към новата тема, а ние ще се опитаме да довършим тази - когато и както стане, но ти да си спокойна и да се гледате със сладурчето без да мислиш за тук.

Така ще направя - сигурно довечера ще успея да се класирам за финалния епизод. Но миналият път пусках темата близо половин час - изтървах толкова много, сега обаче не искам да изпусна нищо...

# 666
Приканвам момичетата от балкона да се включат също, за да може довечера да започнем епизода без да се прехвърляме по средата на серията...
Не бива да пропускаме нито един коментар, превод или споделяне, защото епизода ще бъде инфарктен....

Малко да ви разсея...

Скрит текст:
Връщаме се с моя внук от разходка и едно голямо куче започна да лае...Притесних се малчо да не се еуплашил и казах "Ох как силно лае това куче, чак ме стресна"...И малкия мъж се скара на кучето - Недей да лаеш толкова силно, защото баба е момиче и я уплаши .... Joy Joy Joy Joy Joy

...лъвовете, мечките, маймунките ходят в зоологическата градина, защото са животни...а той ходи на детска градина, защото е дете....

# 667
# 668
# 669
# 670
Да се включа и аз
Гледах един клип от купона за финала на сезона - Сюрея влезе в кадър с цигара / пуши си момичето /, но рускините реагираха така, сякаш вършеше най- голямия грях на земята 😆

# 671
# 672
Да се включа и аз
Гледах един клип от купона за финала на сезона - Сюрея влезе в кадър с цигара / пуши си момичето /, но рускините реагираха така, сякаш вършеше най- голямия грях на земята 😆

Мери благодаря за помощта  Hug
И аз видях реакцията на рускините за пушенето...Зачудих се трябва ли да си мисля, че върша грях,защото и аз съм пушачка  Thinking
За мен разбира се това не е проблем - всеки живее както си умее, стига да не пречи с нищо на останалите...

Не харесвам много неща в ролята на лелята, обаче акрисата перфектно пресъздава в тази роля...

# 673
Привет! Hug

Минавам набързо!Да ви питам нещо! Peace
Скрит текст:
От няколко дни лявото ми ухо пука или пищи на моменти!Какво да правя?Меря си кръвното-добре е!Дали е от атмосферното налягане или от нерви!Не съм ходила на лекар!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт