Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Благодарности за всичко споделено и за хубавите и незабравими клипчета  Heart Eyes тъкмо виках сега ще релаксирам с тях и попадан на  новия фраг и направо съм попарена  Tired Tired newsm45 newsm45 Така ще ни  оставят с много въпросителни ,че цяло лято ще има ред сълзи ред..... Tired
Лошо много лошо  ако Сю е загубила бебето  Tired

# 631
Миме,  Hug!
Това като превод са сложили рускините....
Цитат
   Сюрейя: Сейчас сердцебиение малыша послушаем и всё будет хорошо.
Фарук: Что-то не так?
Сюрейя: Бегюм, что происходит? Почему не слышно?
- Мне очень жаль...
Сюрейя: Что значит успокойся? Объясните мне кто-нибудь!
Фарук: Прошу, скажи наконец хоть что-нибудь.
Фарук: Я ничего не могу поделать.
Фарук: Позволь. Боже мой, позволь. Только ты моя опора. 

# 632
Деска  Hug така се бях  настроила за почивка и отмора в темата и не очаквах такъв лош сюрприз  TiredДнес попоглеждайки през телефона така се радвах на клипчетата които пускахте ,че чаках с нетърпение да приключа и да си пусна някое така за наслада на душата  Tired Ани все искаше трети фраг и сега  ooooh! ooooh! изненада ама каква  Tired Все си мислех ,че ще има някаква интрига около финала и най вече истината за Емир все ми се струваше ,че сценаристите ще пожалят бебето ама  ooooh!

# 633
Миме, този сезон все кара ги изкарват сериалите на комшиите... И аз си мислех, че детето ще се роди и ще си го гледат двамата...

# 634
  • Варна

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 00:36 от *💘*morski_briz*💘*

# 635
Бризче  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Като всички Вас, след като изгледах третия откъс от 16 серия, се натъжих! Знаех, че ни готвят финал, който да ни държи в напрежение цяло лято! Е вярно е, че не ми хареса - най-малко на Сю трябваше да и се случи това! Но това е решение на сценаристите и трябва да го приемем, за да може да разчитаме на един по-добър втори сезон. Може би Фа и Сю ще започнат всичко отначало? Може би Фа ще трябва да докаже любовта си? Сю винаги прощава!

# 637
Мери, Деси, Миме, Бризче,

Бризче благодаря за преведения фрагман  Hug

Много лош фрагман  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано да е сън или нещо, което не е истина....А какво става с Есма...Да не би тя да е направила нещо с бебето...Много ми е подозрително нейното държание.... Thinking Thinking Thinking

Лу - Сюрея винаги прощава, но не стана ли вече прекалено...От всякъде удари под кръста.
Ох не ми се мисли...... Thinking Thinking Thinking Thinking

# 638
  • Варна
  oops Редактирах само името на клипа като го направих директна връзка.  smile3506 Като го сложих, не видях, че може да се гледа само в Ютуб. Weary

# 639
Бризче, нищо не разбрах какво е трябвало да направиш, но благодаря, че ни предоставяш възможност да го гледаме с БГ буквички и да не се чудим дали, или...
На края Сюрея е на прозореца на някаква друга къща...Така ли ми се стори или наистина е така...А последните думи на Фарук ме карат да мисля, че сигурно Сюрея си е тръгнала...
Може да не е така, както си го мисля и дано  Praynig Praynig Praynig

# 640
  • Варна
Ани, и на мен ми се струва, че този прозорец не е в конака. Thinking  Ако е така, какво ли е накарало Сю да напусне фамилията и конака? newsm78

# 641
Добро лятно утро  Hug
Дойде денят на финала на Невестата - да видим довечера ще ни зарадват ли или ще леем сълзи....
Фрагманите много често са подвеждащи и не винаги е така, както си мислим...А дано  Praynig Praynig Praynig Praynig
Хубав ден и да минава бързо, за да идва времето за епизода....

Бризче дано да сме в грешка.....

# 642
Добро лятно утро  Hug
Дойде денят на финала на Невестата - да видим довечера ще ни зарадват ли или ще леем сълзи....
Фрагманите много често са подвеждащи и не винаги е така, както си мислим...А дано  Praynig Praynig Praynig Praynig
Хубав ден и да минава бързо, за да идва времето за епизода....

Бризче дано да сме в грешка.....

Добро утро, момичета!

Ани, дано да си права за фрагмана! Дано да е подвеждащ и да не е толкола лошо....
Бризче, благодаря за бълг.суб. на фрага! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Хайде сега по едно кафе...

За довечера... кърпички и още нещо...
Скрит текст:

# 643
  • Стара Загора
Добро утро Flowers Sunflowerна всички...Да пийнем по кафе
Изпълнете денят си с хубави мисли, добро настроение
и цветни усмивки и изживейте един , красив, добротворен и щастлив петък!
Бъдете в хармония със себе си,..бъдете уверени в себе си -
останалото ще дойде само...И не забравяйте:- най-важното е да следвате сърцето си...
Не винаги е лесно,.. но носи ЩАСТИЕ!
Имайте най-слънчевият ден в душата и сърцето си!

Ани Hugхубав ден и на теб Heart Eyes Peace

Снощи изгледах фрага,и като всички вас се натъжих Cry
Жалко за бебето и за Сю Sad
Утре ще мога да гледам последната за сезона серия...,а довечера след работа ще се ориентирам за събитията от вашите коментари Peace

Злати HugБризче HugЛу HugГости HugМиме HugДеси Hugблагодаря ви за всичко споделено Heart Eyes Peace

Малко спомени от безгрижните дни на Сю и Фарук...

ПП       Деси waveyписали сме едновременно Grinning

# 644

Днес, моят внук Виктор навършва 6 години! Да ни е жив и здрав, и да живее в един по-хубав и мирен свят!

Та да почерпя като баба!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 08:55 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт