Препоръчайте ми УНГ във ВАРНА?

• 315 712
  • 253
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте, моля за информация какво съдържат капките на Чамурлийски ? Подходящи ли са за дете на 1 г.4м. ? Благодаря предварително!

# 226
  • Варна
Незнам какво съдържат капките, само съм го посещавала и ми ги е слагал. Сещам се че питах какво съдържат, не ми каза. А и е логично, ако каже всеки ще си ги набави/направи от друго място.
Нито от него съм доволна, нито от хигиената в кабинета 2013 г много лоша., нито от капките.
Не бих ги сложила на толкова малко дете.

# 227
  • Варна
Доц.Милков - сега е в Медико-денталния факулет.Той е и отнориноларинголог.Водих сина си при него за мнение при 3-та сливица,след като не си допаднахме с д-р Щерева,обяснимо.Та,доцента се отнесе с  внимание,впоследствие и приятел беше много доволен от него.

Д-р Папуров в Палах център също бих препоръчала.Малко е цапнат в устата и леко грубоват,но е много добър специалист - помагал ни е доста пъти и то успешно.Работи със ЗК.

# 228
Чамурлийски е пълен идиот! Съжалявам, че отидох при него. Сина ми се гърчи като на инквизиция, при обикновен преглед на 3-та сливица. От носа му потече кръв, пищя... И Ви гарантирам, че не е разглезен, просто доктора е брутален, за мен е престъпление, родителя да не знае какво очаква детето му. Отидохме с напълно здраво дете по препоръка на ортодонт за мнение, излязохме с буквално почти извадена трета сливица на ръка. Божичко това е подсъдимо, не мога да повярвам, че го допуснах....
Този лекар заслуважава да му се вземат всички права. Каза, че нямало лазерно премахване с ножа било най-добре... то може и направо с ръката да я къса, както е тръгнал.... идиот...
Този лекар не заслужава дори да се нарича такъв!!!

# 229
Аз искам да споделя горчивия си опит и да ви посъветвам да не посещавате доц.Сапунджиев - УНГ специалист от УМБАЛ "Света Марина", гр.Варна. Работи само на частно, но ще ви вземе парите без реално да ви помогне.

Въпросният доцент е толкова нагъл тип, че има  кабинет на 2 етаж в болницата, в който провежда единствено платени прегледи, докато  очевидно по същото време се води на работа към УНГ отделението.
Поведението му е крайно арогантно, груб е в изказа си към пациентите, претупва прегледа  и въпреки високата цена, която заплатих, изписаното лечение беше неадекватно.След като отидох при него на контролен преглед  и споделих за неуспешното му лечение буквално ме изгони като бях несправедливо обвинена, че не съм го изпълнявала и затова е неуспешно, а реално бях използвала всичко от изписаната рецепта. Повече от възмутена съм!

# 230
Подкрепям мнението за Сапунджиев. Имах час при него, може би последен за деня. Освен, че влязох със закъснение, въпросният доктор бързаше да си тръгне. Претупа прегледа, дори не назначи нито някакви изследвания, нито някакво лечение. Нито се опита да ми даде някакво обяснение какъв може да е проблемът. Единственото, което ми каза, че не бил толкова сериозен проблем за операция. Отидох при него с големи очаквания като хвален специалист, но останах разочарована.

# 231
Здравейте, на 29 години съм и ми предстои операция  вадене на небни сливици.  Това ми е първа операция и много се притеснявам. Все още не съм се спряла на хирург. Тези дни ще бъда на преглед при доктор Георги Илиев, 9 етаж терапия . Също така съм се срещала и с доктор Войчева, но за нея знам че оперира по класическия метод.

Може ли някой да сподели актуално мнение за тях и ако наскоро се е оперирал при кого, по какъв начин (класически, с лазер или с Coblator II system) и как се е възстановил.

Знам, че при възрастен човек, операцията е по-тежка, не е като при дете, за това и ви моля за съдействие.

Чувала съм, че док. Сапунджиев и док. Петя Генова (9 етаж терапия) също са добри хирурзи. 

След самата операция, кой ще следи за състоянието ми, махат ли се конци... и т.н?

Много ще ми бъде полезен всеки коментар, благодаря предварително.

# 232
Здравейте.Към днескашна дата може ли препоръки за УНГ във Варна.Чухме за Сапунджиев и Дияна някоя си работи в Аджъбадем.Така ми казаха .Току що прочетох за Сапунджиев явно нестава Леля ми е с постоянно бучене в ухото.

# 233
 здравейте, и аз се интересувам от хуманен лекар...

# 234
Днес бях на вторичен преглед при д-р Папуров. Изключително недовона съм от високомерното отношение и лаконичността му. Опитвах се да съм възможно най-приветлива и смирена с надежда да изкопча повече информация относно диагнозата му, но ударих на камък. Нестига, че на първия преглед ми направи абсолютно ненужно изследване за слуха за 25 лв., ами и ми предписа медикамент, който съдържа същите съставки като други лекарства, които пия от  година и половина. А и този медикамет (който не мога да разчета на рецептата. В аптеката ми казаха какво съдържа) не мога да го пия с други лекарства, които приемам (уведомила съм го какво приемам). На въпроса ми дали мога да приемам тези лекарства заедно с тези, които вече пия той ми отговори, че неговото лечение не засяга другото. А най-вероятна причина за проблемът ми е придужвашото ми заболяване, но великият доктор с великата апаратура не се и интересува, дори и не знаеше какво представлява и защо трябва постоянно да ди пия. Разбирам, че не е длъжен да знае всичката медицина, но щом отивам на вторичен преглед следва да се позаинтересува малко, както е правил всеки друг лекуващ ме лекар до сега.
За тези които се чудят имам системна склеродермия, автоимунно заболяване, което засяга съединителната тъкан в тялото, т.е. всико, и се налага постоянно да приемам доста неприятни медикаменти, за да го държа в "ремисия"

# 235
Здравейте,да повдигна темата.На детето откриха синузит,но тъй като живеем в малък град ни препращат да търсим спасение другаде.Та помогнете с мнение-Илиев или Сапунджиев?

# 236
Здравейте. И аз бих искара мнение за д-р Илиев. Ако може някой да сподели как протичат прегледи за трета сливица?

# 237
  • Варна
Здравейте, някой може ли да ми каже къде преглежда д-р Войчева. Видях само в Майчин дом, но там няма часове до края на май почти. В някакви сайтове виждам, че преглежда и в окръжна, но в сайтовете и на МБАЛ св. Анна, и на ДКЦ 4, и на мед. център на Цар Освободите, изобщо я няма като име......

# 238
  • ВАРНА
Здравейте, Чамурлиски сега само сутринли преглежда ? Виждам работно време 10-13ч ?

# 239
Здравейте,

Пиша това съобщение само единствено да предпазя евентуално бъдещи пациенти на д-р Чамурлийски.
Несъвременни методи за лечение,нестерилна среда и инструменти.

Моля Ви пазете се,себе си и здравето си !

Общи условия

Активация на акаунт