Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • тук и там
Аз пийвам винце всеки ден.По една чаша със вечерята.Не смятам да се отказвам и  от него.Оставих цигарите,на диета съм-тоест не ям каквото искам и най вече във количествата които искам, с две деца съм-и то малки,в чужбина, доста неврозна и емоционална като типаж,а и  на  43 години на всичкото отгоре..Скоро ще ми се разбъркат и  съвсем хормоните,остава и чашата вино да зарежа...Тцъ.Тцъ.. Не! Crossing Arms

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 11:41 от Kaisia

# 631
  • София
Кайсия, на мен много ми се дояжда като си пийна, само заради това се въздържам. Вчера си взех едно хубаво италианско сирене, забравих му името, твърдо като пармезан, ама друго - та покрай него ааайде и едно вино забърсах. Седнах на вечеря с фамилията, те ядат, аз чашка вино със сиренцето. Та бузи ли не зачервих, та очите ми ли не засвяткаха, та после и наобикалях кухнята и хладилника като гладно виетнамче - айде малко кайсийки, айде малко джанки, айде и оризовка ... и сутринта половин кило нагоре, ей така, от няма нищо.

Довечера съм на водна гимнастика де, няма да го оставя това кило ненаказано  hahaha

# 632
Привет.
И на мен много ми се дояжда след като пия нещо, независимо дали концентрат, вино или бира. За това гледам да не пия, то не че пием вкъщи де, позволяваме си само ако дойде някой иначе въобще не смеем да се отпуснем заради малкото дяволче  Twisted Evil
Вчера, след недоспиването, бях на въглехидратно зареждане. Днес съм наспана и не знам какво ще ям. Един мъдрец ме мъчи от няколко дни и днес е малко по-зле от вчера, та може и на айрян или КМ да карам.

# 633
Хихи Бърди посмях се с наказаното килограмче  Joy
bebok_86 и мен ме мъчеше мъдрец миналия месец. Що безсънни нощи изкарах и накрая в отчаянието си извадих гела за зъбки на децата. Мъжа ми падна да ми се смее ама майтап няма. Успокой ме и накрая проби. Та смешно не смешно ако вече сте взели гел за зъбки - отваряй го. На нашия аз направих сефтето. На малките им взех нов за когато потрябва Simple Smile

# 634
Е, аз и виното много се обичаме.....спокойно си вечерям с чаша вино и около 100-на гр сиренца.Нищо повече не ми трябва.Не ме гони глад след това.Всъщност, след всеки алкохол съм така.Пийна ли нещо-концентрат, вино, бира, мога и да не ям.
Освен да стана алкохолик....     Joy

И менюто:
з-кафе, 1 ф протеинов хляб с пастет (от Лидл, френските), 2 яйца, кайзерован свински врат
о-диня (нищо друго не ми се яде)
в-наденички, салата
Междинките (ако ги има) вече са ясни:кисело мляко/плод/чай/капучино/парче сирене...

# 635
  • София
Освен да стана алкохолик....     Joy
Joy Joy Joy

Бебок, браво, че си се наспала, от безсънието по-страшно няма  Hug

Пингвинче, аз имам толкова много килограми да свалям (умишлено не съм споделяла мерки и теглилки), че всяко свалено ми е ценно  Heart Eyes Laughing

Обядвах пилешки филенца със зелена салата и таратор, много нещастна се чувствам, изобщо не ми беше вкусно (само таратора). Трябва хубавичко да си помисля за менютата, защото така не става, аз съм човек любител на хубавата храна, не ми ли е вкусно, ще тръгна по наклона. Сега си мисля да ида да си купя малко череши да ям преди тренировката, та да имам все пак нещо вкусничко днес Simple Smile

Снощи сготвих една доматено-чушкова манджа, така че вечер мисля от нея да ям, а и вечер по принцип и домати със сирене и таратор само са ми ОК, то по-скоро идва като следобедна закуска към 17ч, отколкото цяла вечеря. Само обедите в офиса трябва да си нагодя някак.

# 636
И аз при любителите на виното! Всяка вечер почти чаша бяло или червено.
А как да не обичам спагети и пица като съм луда по всичко тестено...  Embarassed

# 637
Оххх пак 58.400  ooooh! и от какво качвам по .... Вчера цял ден се наливам с вода в тая жега. Овесени ядки хапнах на закуска и обяд, а за вечеря си направих на тостера сандвич с пълнозърнеста филия с кашкавал и то една мини филийка. Към 17 я изядох. Даже и вечерта не беше Sad нито усещам вода да съм задържала, нито нищо.

# 638
  • тук и там
Пингвинче,защо се кахъриш за 1-2 килограма..В повечето случаи-те нищо не означават.Малко вода,отпадни продукти и т.н ..Няма как да качваш и сваляш  по толкова мазнини за един-два дни,просто не е възможно по никакъв начин!А те са важните всъщност. Peace

Вчера ще го броя зареждащ  аз. Embarassed

# 639
Ей, голям глад ме гони тези дни. Ужас е направо. Потискам го, но не знам докога. И не е просто глад, глад за сладко и тестено е. Не се качвам на кантара, не знам изчистила ли съм това, което бях качила наскоро. Като свърши цикълът, ще видя какво се случва.

# 640
  • тук и там
Как го потискаш ? В смисъл-не му се отдаваш или ползваш други методи?

На мен коремът ми е огромен в долната част .Вече започвам чак да се притеснявам да не би да ми има нещо-в смисъл здравословен проблем някакъв.. ThinkingТези дни и не ми върви никак и  със покупките-не знам в момента какъв размер съм и само поръчвам  и после  връщам.Та скоро ще стане-ни пари(бавят ги минимум 15 дни преди да ги върнат),ни дрехи..Може да е знак свише-тоест да не купувам по-голям размер дрехи,защото ще отслабна това лято Mr. Green

# 641
Правя се, че не забелязвам. Не е истински глад това, лакомия е. Ако поддам, ще стане страшно. Ям храна, която като качество и количество да ме засити достатъчно. А сладко-тестения дявол трябва да го игнорирам, за да изчезне.

# 642
  • Пловдив
Аз да се похваля,че лека-полека вървя надолу с килограмите.По принцип съм на НВ-ВМХ,но в момента съм по-скоро на палео хранене,защото си хапвам от сезонните плодове.Въглехидрати не приемам от нищо друго освен от тях,от зеленчуци и от време на време ядки.Надявам се до края на лятото да сваля 3-4кг.

# 643
  • София
Много примерна бях вчера, купих си плодове следобяда преди тренировката и ги хапнах, след това вечерта ядох диня и толкоз. Утре ще се мерим с моя съ-диетстващ Simple Smile
Нещо обаче за акваспининга става много трудно да се запишат места, все съм резерва и чакам да ми потвърдят. Намерих си едно друго място, където няма нужда от записване, ама дали това не означава, че тренировките не струват ... ще видим, ако днес не ми потвърдят от моето място, утре вечер ще пробвам новото.

# 644
  • тук и там
Днес ми беше ден за интервално кардио. Изкарах до 7-ят кръг,а те са 8.Яко започна да ми се повръща обаче и се отказах.Миналият път го изкарах,но пак ми се гадеше в края на тренировката.Като си починах няколко минути и ми мина.Зор ми е кардиото,то как се скача със тези 80 кила,ама поне веднъж седмично ще продължавам да го правя.Или аз ще уморя мазнините,или те-мене. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт