Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 482
  • 928
  •   1
Отговори
# 795
  • София
За модерно - модерно е, но е крайно нелепо. Недей, моля те Praynig

# 796
  • Ямбол
Добро утро.
Мони, сигурно ли е, че е салмодела? Дано се оправите бързо.
Аз допивам кафето и ще стягам багажа за плажа. Днес трябва да е по-слънчево. Вчера рибарите ни хванаха доста риба.
Направихме опит да гледаме нестинарки, но беше лудница, много народ и се прибрахме.

# 797
  • на Мелмак
Добро утро!
Ммм, имам пижама, точно по модата  Crazy Имам съседки, които така си разхождат кучетата сутрин.
Яде ми се плескавица, ама в Сръбско. Дано днес остане време да отидем за няколко часа.

# 798
Добро утро. Силно се надявам на слънце днес. Ще ходим при свекърва ми и ми се ще да си пием кафето в градината.

# 799
Добро утро!

Голям сън му дръпнах аз и мисля да помедитирам малко и да отивам на къщата. Днес уж няма да вали, та барем успея да свърша нещо. После кифла следобед с момичетата.

Хубава неделя ви пожелавам!

# 800
  • София
Рая, ако още търсите, вижте хотел Рихиос в Ставрос - до плажа е, има басейн, сравнително близо до централната градска част за вечерта.
Има си хора обаче де, ама то с такива хотели си е нормално.

# 801
Добро утро!
Честита да е рожденичката на Тонка, здрава и щастлива.
Аз снощи бях двойно нещастна, първо защото заради тъпия удар с топка не можах да отида на Щурците и второ Депеш имаха концерт в Лондон на който също не можах да отида. Поне на едното да бях успяла а то нищо. Cry
Голямата щерка отива на зелено училище в Банско и сега се чудя какви дрехи да и слагам с това променливо време. Там най вероятно ще е студено. Може би по-дебели дрехи ще и сложа.

# 802
  • София
не мога да ви изчета бре Laughing
Занимавам се с нещо важно  дано  стане и да иам резултат тази седмица и да финишираме.
А съм и на прегледи направо отврат.
Вече да идва морето.

# 803
  • Germany
Благодаря ви за пожеланията! Дано скоро се похваля, че сме си вкъщи  Praynig
Лиляна, не е сигурно още, че е салмонела. Не са излезли още изследванията, но е нещо бактериално съдейки по стойностите на ЦРПто. Лекарите тук ми обясниха, че дори да е салмонела, няма да им дават антибиотик. Давало се само в краен случай, ако има кървава диария. Наливат ги с глюкоза и чакаме. Най гадното е, че малкият е и със спазъм /от едното влезе в другото/ и направо се измъчи горкото...Дано днес му просветне! Тази вечер трябваше да летим за Барселона.. Добре, че Луфтханза казаха, че ако им пратим документ, че децата са в болница, ще ни сменят билетите без пари евентуално за другата седмица. Така я чакахме тази почивка... Уф!
Хубава неделя на всички!

# 804
  • Бургас
Размина ни се ходенето до плажа. Взе да капе. Няма ли вече да се оправя това време  Crossing Arms

# 805
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията.  Hug Бъдете здрави!

Моите хора отидоха да карат колелета с един съсед, но се притеснявам, че всеки момент може да завали. Пуснаха се до Борисовата градина по някакви тайни улички.

Чакат ме купища съдове за миене и за успокоение ще изям едно парче торта, за да се приготвя психически.  Grinning

# 806
Рая, бих препоръчала Лонг бийч, Шкорпиловци, ако обичате спокойствието.
И Лагуна бийч, близо до Созопол на плаж Златна рибка.
Не мога са дам линк от тел.

пп: Допълвам.

Ето линк за Шкорпиловци. Не се плаши, че изглежда голямо. Повечето апартаменти са на собственици, руснаци основно. Плажа е огромен. А на басейна почти винаги бяхме сами. На плажа има бар с басейн с морска вода  Peace
Горе вдясно на сайта има три уеб камери.
http://www.longbeachresort.bg/

Лагуна бийч е по-малък хотел. Неудобството е, че до Созопол само с кола.
http://lagunabeachresort.net/bg/

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 10:33 от rummi_pl

# 807
Тонка, да ти е жива и здрава снахата ми  Hug Все така усмихната да расте.
Мони, дано по-бързо се оправите всички.

# 808
Джена, ако се пуснеш по сЮтиен и пижама като Марчето в автокъщата,има голям шанс да ти подарят колата Mr. Green

# 809
  • Sofia
Добро утро!
Скрит текст:
Събуждам се и какво чета/слушам-поредният терористичен атентат в Европа  Tired Tired. Някак съвсем спира да ми се пътува по чужбинско.Стига ми,че мисля ММ покрай неговите американски хоби пътувания   Crossing Arms
Нямам неделна програма, имам една  непотвърдена следобедна уговорка.Домашните имат занимания по интереси.
Ая...то да се пусна,ама бая ще ми 'лопа сЮтиенът  hahaha Ама сте,значи.....смятах пижамата да ми подхожда на цвета на колата  bowuu.

Общи условия

Активация на акаунт