MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 764
  • 884
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Според мен, Иван си тръгва не защото не може да готви или няма познания - напротив, а защото не успя да намери баланса между това да бъде себе си и желанието му да се представи по едни нов, модерен  и може би нетипичен за него начин.
Шф Ангелов му даде явен коз - бъде себе си! Готви като Иван... Но може би беше твърде късно да го проумее.

Според мен, това е и причината Божана днес да не бе във форма - твърде голямата амбиция да се надскочи с нещо, което само подозираше, че ще си супер.

Роси може да е обвнявана за нейното авокадо, но щом рецептите с него я карат да се чувства добре в кухнята, защо не? Всеки трябва да готви по начин, който се чувства сигурен и го представя по най-добър начин.

В този ред на мисли, Димитър днес се предстваи отлично именно защото готви нещо, което познава и един вид е извървяна пътека.

Но това не значи, че Божана и Роси, няма да си вземат поука за финала  Simple Smile

# 166
Пак питам - имало ли е в чуждите формати трима финалисти .

# 167
И как точно е бил нагласен регламентът така че да избутат Росица до финала ? Иван ако не се бъркам не представи нито едно ястие за времето, което имаше, а Божана и Роси направиха по 2. Сам си се прецака и беше ясно, че ги пише тия неща, защото е отпаднал от Роси. Много ми падна в очите и за мен е по-злобен от Димитър.

Божана готви, но само като я гледам ме изнервя, предпочитам спокойни хора като Роси.

# 168
Искаш да докажеш теорията за щурчето ли  Laughing
Reina,  Hug
Иван представи едно ястие, но не го одобриха  Peace

# 169
  • В тъмната гора.

Аз не съм чула и видяла такова нещо, дори и в новите сезони в  другите държави.
Ако това е направено заради Росица, леко започва да ми се гади от журито.

# 170

И аз готвих докато гледах и този момент съм го пропуснала  Crazy

# 171
  • В тъмната гора.
Reina,  Hug
Иван представи едно ястие, но не го одобриха  Peace

По един или друг начин това е толериране. Не може заради един човек да се правят ДРУГИ правила.

Ако някой ми покаже, че това го има в регламенти на формата в друга държава, ще си затворя "устата"  и повече дума няма да напиша.
Ако занапред се възприеме и от формати на други държави - пак бих го приела като нововъведение, но силно се съмнявам, че шефове от формати в други държави ще дръзнат да го направят. Просто няма друга логика, освен тази, че искат да пробутат някой участник.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 23:15 от _Мishel_

# 172
Reina,  Hug
Ами  не знам.Ама ако има вероятност да има такава теория и леко палаво жури, то мъжете участници са ощетени.При тях такава теория не може да  стане.

# 173
  • София
Айде пак конспирации. Как ли пък да не са прекроили формата в последния момент заради Росица...
Щеше да е много лесно да я качат на балкона още на първата й чиния - така и така опитват само тримата в журито. Много щеше да знае някой как е на вкус това, което е представила.

Тримата финалисти са наистина добри. Наистина. Моят фаворит е Божана. Без колебание.
Димитър пък в това предаване бил станал по-добър човек!  Shocked Shocked Shocked Димитър и "добър човек" в едно изречение - абсурд!  Naughty

# 174
Докато се запиша 12 страници минали....

# 175
  • София
Не мога да повярвам, че някой може да си мисли, че Роси е спала с журито или има такива мега връзки, че чак да се променят правилата за нея?!?!???

Колкото до другото - http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/masterchef-2015-three-finalists-give-5571561

# 176
Това със спането е направо комично. hahaha hahaha hahaha

# 177
  • Испания
Големи страсти, голямо нещо, много думи на едро...  Laughing Чак ми стана смешно.  Peace

Не съм гледала епизода. Иван е отпаднал? Предвидили сме го.  Flutter

Голямо скачане за анкетите. Не мисля, че човек трябва да има висок коефициент на интелигентост, за да отговори на прост въпрос от анкета, а не да отговори на въпрос, който му се иска.

Е, щом е трудно, утре ще направя нова анкета.  Wink Peace

Обясних няколко пъти, но пак да го направя. Защо формулирам така въпроса? Не мисля, че някой е гадател/врачка. Формулирам въпроса така, за да видим дали има голямо разминаване между това, което гледаме/което ни представят и виждането на шефовете/сценаристите/режисьорите. Нищо повече, нищо сложно.  Laughing

Утре ще имате нова анкета.  Laughing

# 178
  • в морето до колене
В оригиналния британски формат са по трима, но той като цяло е структуриран различно, така че не може да се ползва за референция. Доколкото знам, в международните реализации на шоуто (австралийско-американски вариант) финалистите са по двама.

# 179
Меко казано сте отвратителни с тези намеци между жури и участници!  Sick Sick Sick
Шеф Ангелов каза в 120 минути защо се подхилкват на Росито и се усмихват като я видят - имало някаква задача, в която Росито приготвила котешки езичета, Ангелов я накарал да покаже как прави котката и тя каза, че тук е да се състезава кулинарно, а не сексуално. Това е. Ужасни сте...

Общи условия

Активация на акаунт