MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 845
  • 884
  •   1
Отговори
# 315
  • В тъмната гора.
Хайде Росица пак не и се получило...аман бе..

# 316
  • Пловдив
Митето пак, завалията,....традиционно.....Сминдух и бабина душица. Сигурно бърка финала с кастинга.

# 317
Хайде Росица пак не и се получило...аман бе..
Ми ако не е използвала авокадото .

# 318
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Росица сякаш не беше забелязала, че пяната на капучиното й не е както трябва, докато Виктор не й обърна внимание.  Rolling Eyes

# 319
Ми ако не е използвала авокадото .
Laughing
Викам да си ходи. И без това не ѝ се получава  Wink

# 320
  • София
Росица сякаш не беше забелязала, че пяната на капучиното й не е както трябва, докато Виктор не й обърна внимание.  Rolling Eyes
Поне на финала не трябва да подсказват.

# 321
  • София
Здравейте момичета!
Моля някой да ми напише името на това, което готвят. Нещо не можах да го разбера, а и не съм наясно с термините. Аш..нам си какво....

# 322
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Амюз буш /amuse bouche/.  Peace

# 323
Здравейте момичета!
Моля някой да ми напише името на това, което готвят. Нещо не можах да го разбера, а и не съм наясно с термините. Аш..нам си какво....

Amuse Bouche

# 324
  • София
Здравейте момичета!

Amuse Bouche

Много благодаря!!!

# 325
Защо винаги най-нахалните и безпардонните се опитват да си налагат мнението ?
Например zari 65, писна ми да чета нейните обиди по адрес на Божана.
Ако ще г*за да си скъса, не само от анкетата е видно, че повечето хора във форума, а и извън него, харесват и подкрепят Божана. Но тази потребителка продължава и продължава да натиква мнението си в очите на другите.

Joy Joy Имитирам божанчето, нагледно да покажа как е.
А аспарагуса какви ги ръсеше преди по адрес на другите участници, ама за божанчето с глас на престаряла пушачка косъм да не падне.
Това е форум, ако не си разбрала, не ме чети като не искаш.
 Grinning Да те залея с ракия и още нещо и да те варя, предполагам ще ти хареса, както божанчето иска да направи с Димитър

П.с. Имаме и поредния кафяв буркан

# 326
Капучиното е бляк.

# 327
Личи си, че финалът е сниман доста след останалите епизоди - Росица е напълняла...

Ангелов да не би да чете този форум? Много е критичен към Росица, все едно са двама различни от досегашните епизоди хора  Grinning Grinning Grinning Сякаш гледа да се дистанцира, за да опровергае слуховете  Mr. Green

# 328
  • В тъмната гора.
Добре сега, заплюйте ме ако не съм права...ама миналите сезони някой да се е оправдал, че е изключил и времето не му е стигнало. Такова чудо не съм видяла.

# 329
Меко казано бляк.

Общи условия

Активация на акаунт