MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 872
  • 884
  •   1
Отговори
# 345
Разбира се, че се знае кой е победителят. Предаването (включително и финала) е снимано отдавна.
Миналата година аз също знаех още съвсем рано, че ще победи Севда и то не от слухове и вестници, а имах конкретна информация.
Нормално е да се знае и тазгодишният победител.

За Димитър съм.

# 346
Хехехехехехехехе ... Росица е аут...защото въобще не беше за финал...
И защото не използа авокадо.

# 347
  • София
Айде бе, нали Иван беше балкантурист, стара кухня, какво прави сега Димитър?! Е, не става ми все още противен.

# 348
Таратор на финал?

# 349
  • В тъмната гора.
Роска досега парадираше със това колко е спокойна, сега запя друга песен - да вземат в предвид че е под напрежение.

Браво на Божана и Митко.

Росица...пълен дилетант и нахална отгоре на всичко. самочувствие без покритие.

# 350
Сега разбрах, че познавам сестрата на Димитър. Тя е много сладък и приятен човек, та може държанието на Димитър до голяма степен да е било част от сценария.

# 351
  • София
Разбира се, че се знае кой е победителят. Предаването (включително и финала) е снимано отдавна.
Миналата година аз също знаех още съвсем рано, че ще победи Севда и то не от слухове и вестници, а имах конкретна информация.

За Димитър съм.

Е, значи няма да го догледам до края.

# 352
  • Пловдив
А, именно. Новаторско, авангардно......шеф Ангелов да си го припомни като оценява чиниите. Защото сега и таратор на финал......

# 353
  • София
Е, нещата се подредиха логично - това са двамата финалисти. Нека по-добрият победи!
Аз лично стискам палци на Божана!

# 354

За Димитър съм.

Ти направо ни каза кой е победител, така ли?

# 355
Защо винаги най-нахалните и безпардонните се опитват да си налагат мнението ?
Например zari 65, писна ми да чета нейните обиди по адрес на Божана.
Ако ще г*за да си скъса, не само от анкетата е видно, че повечето хора във форума, а и извън него, харесват и подкрепят Божана. Но тази потребителка продължава и продължава да натиква мнението си в очите на другите.

Joy Joy Имитирам божанчето, нагледно да покажа как е.
А аспарагуса какви ги ръсеше преди по адрес на другите участници, ама за божанчето с глас на престаряла пушачка косъм да не падне.
Това е форум, ако не си разбрала, не ме чети като не искаш.
 Grinning Да те залея с ракия и още нещо и да те варя, предполагам ще ти хареса, както божанчето иска да направи с Димитър

П.с. Имаме и поредния кафяв буркан
И какви ги е ръсила аСПСРАГУСЧЕТО... Че не се сещам да съм казвала, че е селска пръчка някой от участниците... Много нагло еййййй. Ама то простотията умора няма

# 356

За Димитър съм.

Е, значи няма да го догледам до края.

Не, аз знаех миналогодишния победител от началото. Тази година нямам представа кой ще спечели, но мисля, че ще е Божана, защото е по-креативна.
Нещо в нея ме дразни, за това съм за Димитър.

# 357

За Димитър съм.

Ти направо ни каза кой е победител, така ли?

Не, казах за кой съм. Тази година нямам идея кой ще спечели.

# 358
  • В тъмната гора.
Петър е страхотен в изказването си "рязане - Димитър срещу готвене-Божана, плагиатстване - Димитър срещу творене-Божана"...

# 359
  • София
Не, аз знаех миналогодишния победител от началото. Тази година нямам представа кой ще спечели, но мисля, че ще е Божана, защото е по-креативна.
Нещо в нея ме дразни, за това съм за Димитър.
ОК, ама ако познаеш ще те ....хм а всъщност какво мога да направя?! Айде ще ти се разсърдя.

Общи условия

Активация на акаунт