MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 751
  • 884
  •   1
Отговори
# 135
 Simple Smile Та Божана не бяха крясъци, писъци и пак горката никой не стискал палци за нея - и преди съм го писала това поведение в реална работна обстановка е довиждане, няма кой да го търпи тоя театър.
Мъжа ми за първи път гледа с мен и коментара му беше- това злобното какво прави там

Също не искам Божана да спечели, а за Димитър или Росица ще се радвам

# 136
  • на правилното място, в точното време
И на мен мие май все едно кой от тримата ще спечели.  Предпочитам Божана, но си мисля, че стреса ще се окаже повече за нея и това ще я подведе.

# 137
Те дадоха ли в промото кой печели или само така ми се струва  Shocked

# 138
Много си харесах този коментар от фейсбук.
Цитат
Това е кулинарно предаване, а не психологически приемен изпит за войник към националната армия! Именно защото е перфектен готвач мястото и е там.

Те дадоха ли в промото кой печели или само така ми се струва  Shocked
Не

# 139
За Божана съм! Свестен човек и добър готвач е. Единствената злоба, която е демонстрирала, е спортна злоба. И е феърплей играч, за разлика от Димитър. Късмет й желая!
Аз също съм за Божана.Дано обаче емоцията не я хлъзне.Тази вечер беше на ръба с емоциите си.
Ако не спечели тя съм за Димитър.

# 140
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Simple Smile Та Божана не бяха крясъци, писъци и пак горката никой не стискал палци за нея - и преди съм го писала това поведение в реална работна обстановка е довиждане, няма кой да го търпи тоя театър.
Мъжа ми за първи път гледа с мен и коментара му беше- това злобното какво прави там

Да, Божана кряка и писка, не млъква и понякога първо говори, после мисли, но в нито един момент не е била злобна.

# 141
  • София
ФИНАЛЪТ Е ЗАСНЕТ newsm18 Party Time Tada ura

# 142
# 143
Еднакво харесвам Митко и Роси, Божана ми е повече на втори план, но определено и тя заслужава победата. Който и да е няма да ме подразни. Сексисткото поведение на Иван е недопустимо Peace. Ако Роси не спечели утре се надявам поне да й се извини за глупостите които пише з нея.

# 144
  • В тъмната гора.
За мен новият регламент на финал да готвят трима е ТОЛЕРИРАНЕ НА РОСИЦА, защото бе невъзможно тя да докласи втора на балкона.

# 145
  • in Wonderland
Те дадоха ли в промото кой печели или само така ми се струва  Shocked

Аз не успях да мерна, ти кой видя?? В скит текст, ако на някой не му пречи де, то са само предположения!
Пък ако някой знае, моля да го сподели с мен, може и на ЛС  Praynig

ИВан какво толкова пише за Роси във ФБ? Разгледах му сега профила и нищо не видях.

# 146
  • Където морето целува небето...
Сексисткото поведение на Иван е недопустимо Peace. Ако Роси не спечели утре се надявам поне да й се извини за глупостите които пише з нея.

Какво е написал Иван за Росица?

# 147
За мен новият регламент на финал да готвят трима е ТОЛЕРИРАНЕ НА РОСИЦА, защото бе невъзможно тя да докласи втора на балкона.
Може и така да е.В чуждите формати има ли трима на финал или пск сме първи  в нещо.

# 148
  • В тъмната гора.

Също не искам Божана да спечели, а за Димитър или Росица ще се радвам

Той, мъжът ти хич не е в час и му е простено, че прави такива коментари.
За мен в пъти по-злобно беше поведението на Димитър от балкона.

# 149
Божана в нито един момент не е била злобна.
Абсолютно е така. Експресивна, щура, дива и истерясала - да, но никога и срещу никого не е злобяла.

Общи условия

Активация на акаунт