MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 709
  • 884
  •   1
Отговори
# 525
Голям праз като не я поздравил Димитър! Mr. Green Whistling Whistling Whistling

Така е, ама грозно си беше. Не е никак мъжко.
Ми той се показа какъв е. Не съм и очаквала да я поздрави.
Все тая.

# 526
Много съм доволна, изключително😀

# 527
  • Майничка
Този сезон не беше толкова цветен като първия, но пък много, много по-креативен и с много по-убедителен финал. Вторият бледнее отвсякъде.

# 528
  • В тъмната гора.
Карина го е постнала във фейса.

# 529
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Така е, ама грозно си беше. Не е никак мъжко.
Ми той се показа какъв е. Не съм и очаквала да я поздрави.
Все тая.

Да, всъщност точно в негов стил.

# 530
Браво на Божана! Най-сетне риалити да бъде спечелено от ярък, интересен и настроен за победа човек.  newsm18 За мен Божана беше най-големия боец в този сезон. Нито веднъж не се промъкна между капките, при всяка възможност другите се опитваха да я прецакат и тя винаги се представяше на ниво.
Димитър не ми харесва, но смятам, че заслужено стигна до финала и съвсем закономерно загуби. 

P.S. Хайде, сега чакам плюещите Божана да завихрят нова теория на конспирацията и нов любовен триъгълник. Примерно между нея, Токев и Михалчев  Laughing Laughing

# 531
Искам да ти кажа, че си идиотка ама ще ме баннат.... Абе Митето да не ти е брат?????
И аз как искам  Twisted Evil

# 532
Карина го е постанала във фейса.

Какво.Оп видях.

# 533
  • Варна и...духом на Босфора
Айде Божанче,взимаме те за снаха!
 Crazy Heart EyesИ сватовете така сгодни
изглеждат.
Божанче,ти ще готвиш майка,аз ще гледам
Мачувити,тениса и Кадифе!
Тараторчи с пушек
Дробсърмичка зърнена с котлетче
Сферичката ми хареса заради розичките само.Няма начин да си победител с туй меню.

# 534
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
P.S. Хайде, сега чакам плюещите Божана да завихрят нова теория на конспирацията и нов любовен триъгълник. Примерно между нея, Токев и Михалчев  Laughing Laughing
Не се и съмнявай в това.  Laughing

Скрит текст:
Много готини.  Heart Eyes

# 535
  • Пловдив
А Ангелов и Димитраки, заедно, да ударят по едно сиртаки.....

# 536

Кога

# 537
Браво на Божана! Най-сетне риалити да бъде спечелено от ярък, интересен и настроен за победа човек.  newsm18 За мен Божана беше най-големия боец в този сезон. Нито веднъж не се промъкна между капките, при всяка възможност другите се опитваха да я прецакат и тя винаги се представяше на ниво.
Димитър не ми харесва, но смятам, че заслужено стигна до финала и съвсем закономерно загуби. 

P.S. Хайде, сега чакам плюещите Божана да завихрят нова теория на конспирацията и нов любовен триъгълник. Примерно между нея, Токев и Михалчев  Laughing Laughing
Е ся може и да и завидя..особено за Михалчев. Joy hahaha

# 538
  • София
Още в първата тема, в началото на сезона пуснах публикация от сайта Фрог, където пишеше за уредената й победа и почерпката в ресторант Wink, който му се търси ще си го намери.

И откога Фрог е единица мярка за достоверност?

# 539
А, Димитър готви човека много и качествено, но е много злобен и готви по-зле от Божана.
 Сега може да се хапе отзад както хапеше всички по време на шоуто! Хап-хап-хап по задника Мите! 100 бона са това! Wink Whistling

О, не намесвайте само Михалчев с тези момета! Жена му е принцеса, а той е паднал от третия етаж заради нея.

Общи условия

Активация на акаунт