MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 689
  • 884
  •   1
Отговори
# 510
Беше, беше.
Божана иначе си е противна, но готви божествено и най-добре от всички участиници досега.

# 511
  • В тъмната гора.
Аз явно наистина нищо не разбирам от готвене. Шефовете бяха почерпени, заклевам се. Тези чинии на Димитър, ако не беше финал, щяха да отнесат толкова много критики.....Любезени бяха, дори прекалено.

Честита, напълно заслужена, победа за Божана.  Party

Явно не разбираш, не се съмнявай в това. Който готви и върти по-засукани манджи ще оцени това, което направи Божана.

# 512
Беше, беше.
Божана иначе си е противна, но готви божествено и най-добре от всички участиници досега.

Как разбра ,че готви божествено, яла ли си нещо сготвено от нея

# 513
Много силен сезон - и двамата финалисти бяха в пъти по-добри от предишните - и като креативност, и като визия на чиниите, и като техника.
Радвам се на победата на Божана - през цялото време готвеше с душа, не щадеше емоциите си, беше разпиляна, но пък в пределната пунктуалност на Росица например имаше по-малко талант и творчески размах.

# 514
 bouquet
Бравооооо... Заслужена победа!

# 515
  • Варна и...духом на Босфора
Да се върнем в началото на сезона....май всички бяхте против Божана
Нали през точно тези 3 месеца я опознахме и видяхме как готви?
Ааааааа,аз не!
Винаги съм я харесвала!

# 516
  • София
Извънземна Божана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не видях Димитър да я поздравява  Thinking

# 517
  • В тъмната гора.
Още в първата тема, в началото на сезона пуснах публикация от сайта Фрог, където пишеше за уредената й победа и почерпката в ресторант Wink, който му се търси ще си го намери.

Хайде престани бе..досадна си...
Най-много мразя на бялото да се вика черно, само от инат и злоба. Пък и оклеветяването хич не е по вкуса ми.

# 518
Още в първата тема, в началото на сезона пуснах публикация от сайта Фрог, където пишеше за уредената й победа и почерпката в ресторант Wink, който му се търси ще си го намери.

Нима не готви най-добре от 3-те сезонна?Дразниш

# 519
Заслужена друг път- рев и сълзи му е майката и лежане по пода.
Подариха й я.
Не съм съгласна.Аз не съм фен на Божана, не моха да кажа даже че и симпатизирам, но това беше заслужена победа.
Тя готви може би най много от всипки през този сезон.Почти не вися спасена на балкона.Доста от другите се опитсха да я хлъзнат и да я затруднят.Като капитан ми бъркаше в здравето с поведението си но...отбора и в повечето случаи печелеше.Често самата тя го измъкваше на косъм.И финала- феноменални ястия, феноменални чинии.
Къде видя подарена победа.
Аз не съм фен  на Божана, просто съм обективна.

Момичета...и момчета беше приятно в темата и във вашата компания.

# 520
Голям праз като не я поздравил Димитър! Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Божано, да отвориш ресторант веднага и да сервираш тези балони. Ще дойда да ям. И много други хора ще дойдат. Не изпускай метлата и веднага ресторант.
Само не ми крещи като дойда и не се тръшкай, че съм нервна! Wink

# 521
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз явно наистина нищо не разбирам от готвене. Шефовете бяха почерпени, заклевам се. Тези чинии на Димитър, ако не беше финал, щяха да отнесат толкова много критики.....Любезени бяха, дори прекалено.

Честита, напълно заслужена, победа за Божана.  Party

Явно не разбираш, не се съмнявай в това. Който готви и върти по-засукани манджи ще оцени това, което направи Божана.

dazel говори за чиниите на Димитър, не на Божана.  Peace

# 522
Момичета...и момчета беше приятно в темата и във вашата компания.
Подобно  Hug

# 523
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Голям праз като не я поздравил Димитър! Mr. Green Whistling Whistling Whistling

Така е, ама грозно си беше. Не е никак мъжко. Всъщност точно в негов стил.  Mr. Green

# 524
  • В тъмната гора.

Честита, напълно заслужена, победа за Божана.  Party

dazel говори за чиниите на Димитър, не на Божана.  Peace

Ако не съм разбрала правилно, съжалявам!

Димитър ако беше участвал на финал с победителите от другите сезони щеше да изгрее, но не и през този сезон..

Общи условия

Активация на акаунт