MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 631
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
На колко години е Божана, някой знае ли?

# 676
На колко години е Божана, някой знае ли?
27г. Или поне така съм разбрала от представянето.

# 677
  • гр.София
Здравейте, дали някой може да каже кой е блога на Божана?

# 678
Не съм чувала да има блог.
Но Росица има. Казва се Авокадо  Laughing

# 679
Особено Токев вече ме е страх да не изскочи от тоалетната. Навсякъде е!

еееее, неееее, ще събудя детето от смях  hahaha

# 680
По повод нападките между Димитър и Иван, мисля, че до голяма степен и двамата си го просиха, а после подскачаха като ощипани. Ако Димитър още от първия кастинг не беше влязъл с историята за изоставен и предаден от тате, никой нямаше да може да го засегне на тази тема. Също многократно се акцентира на това, че Иван е бил самотен родител, а по едно време той самия намеси си починалия си баща и започна да се обяснява на журито. И двамата широко отвориха вратите към драмата в личния си живот, после го играха много обидени от коментарите по темата.
Всеки изживява своите трагедии и разочарования в живота, но разнясянето им в риалити предавания за мен е проява на много лош вкус.

# 681
И на мен не ми хареса Димитър като започна още на кастинга да разяснява баща му как го е оставил и да разказва цялата история. Общо взето за това говори през цялото време още при първата му поява в предаването, а това не е "Искрено и лично" все пак, а кулинарно предаване.

# 682
Много, много се радвам , че Божана спечели! Креативно и умно българско момиче, попило най-доброто от холандската култура, една от най-богатите държави в Европа. Браво, Божана! Дано да си вземе наградата и да си замине за Холандия.Гледах интервюто със Сашо Кадиев, за пореден път съм впечатлена от Божана!

# 683
Шеф Михалчев
Цитат
Получи се готин,трети сезон на Master chef!
Благодаря на всички колеги и приятели.
А на всички недоброжелатели пожелавам;псориазис,хепатит,чума,тайфун,наводнения,земетръс......
Joy Joy Joy

# 684
Шеф Михалчев
Цитат
А на всички недоброжелатели пожелавам;псориазис,хепатит,чума,тайфун,наводнения,земетръс......
Joy Joy Joy

Голям образ е този  hahaha

# 685
  • В тъмната гора.
И на мен не ми хареса Димитър като започна още на кастинга да разяснява баща му как го е оставил и да разказва цялата история. Общо взето за това говори през цялото време още при първата му поява в предаването, а това не е "Искрено и лично" все пак, а кулинарно предаване.

Мрази баща си и постоянно го изтъква. Оцелял е без него и отново го изтъква постоянно. Колко деца и млади хора растат без баща и всички те изтъкват ли го постоянно? Има толкова достойни хора, които не навират положението си постоянно в ушите и очите на хората.

# 686
Шеф Михалчев
Цитат
Joy Joy Joy

Сладур.Най готиния от тримата.

# 687
  • София
С известно закъснение, в края на темата и аз бих искал да честитя победата на Божана  food002  Мисля че тя беше заслужена, не само заради финалната битка, но най-вече заради цялостното й представяне.
Божана рядко почиваше незаслужено на балкона, а същевременно, за разлика от другите много силни участници - Димитър, Роси, Иван, Куку, Цецо, Теди и Петър, тя успя за поддържа равномерен ритъм и нямаше големи амплитуди в представянията си. В добавка към готвенето, Божана показа нужната енергия, хъс и личен чар, изглеждаше уверена, и смятам, че личността й се открояваше. Жива и здрава да е и дано реализира успешно интересните си проекти  Simple Smile

Стисках палци за Куку, но мисля че и без титлата, той спечели много  Simple Smile

# 688
  • Испания
Шеф Михалчев
Цитат
Joy Joy Joy

smile3501 smile3501 smile3501

След миналогодишния сезон той е единственият ми любимец от журито.  Heart Eyes

Reina, беше напълно права.  Hug Laughing Ти си го знаеш, ама и аз да ти кажа.  Heart Eyes Още гледам финала. В момента съм на основното ястие на Божана  Flutter и Димитър  Tired

Финалът? Няма такъв кеф.  Party

От първия ден харесвам Божана и съм много щастлива, че мнозина промениха мнението си за нея.  Laughing

А както Димитър се самозакопава в различни епизоди и на финала, никой не би могъл да му го направи /и да иска/. "Помийките" в чаша, които сервираше към "все и вся", да ме прощава, ама да си ги консумира сам.  Sick Имаха ужжжжжжжжжжжжасен вид. Болшинството от тези, които викаха за него, са по сценарий /горките те/. А по време на приготвянето на десерта Виктория се беше курдисала до Иван и викаше за Божана.  Joy

Обаче цялата тази публика от изгонени участници, роднини и приятели беше някакъв кошмар.  #Crazy

А Божана размаза противника си с приготвеното. Напълно помръкваше при всяка дума на шефовете, когато хвалеха Божана. Представянето ѝ беше онова "Уауууууууууууууу", което зрителите очакваха.  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 00:21 от smileys

# 689
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
smileys, нали, нали?!  Laughing Hug  love001
Много се радвам, че ти е харесал толкова финалът. Сигурна бях, че ще го оцениш по достойнство.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт