MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 617
  • 884
  •   1
Отговори
# 660
Като чета коментарите кой кого поздравил или не, се сетих, че ми направи впечатление на полуфинала когато отпадна Иван - нито Димитър, нито Росица ръкопляскаха при изпращането му. Чу се единствено самотното пляскане на Божана отгоре, която после слезе сама и да го изпрати.
Това е доста показателно за какъв тип хора става въпрос. Състезанието си е състезание, но спортсменството и уважението към опонента винаги оставя добър привкус накрая. Всичко останало е елементарна дребнавост. Peace
За същият Иван ли говориш който се подиграваше на Митко, че баща му го е изоставил? За този Иван който не прие загубата и едва ли не обвинява Роси, че е имала сексуални взаймотношения с член на екипа за да продължи вместо него( как пък тя отпадна веднага по него, поне победител да я бяха направили с тези връзки newsm78). И аз да бях там и аз не бих ръкопляскала за него.

Кога пък е казал такова нещо за Росица?  newsm78

# 661
Аз пък се замислих, че и тримата шефове рекламират сирене, кренвирши и лютеница. chef

# 662
Аз пък се замислих, че и тримата шефове рекламират сирене, кренвирши и лютеница. chef
И те са гурме вече  Laughing

# 663
  • До морето
Особено Токев вече ме е страх да не изскочи от тоалетната. Навсякъде е!

# 664
Смешно ми е с тия реклами на кренвирши, сосове и т.н.
Някак не отиват на шеф готвачи от техния ранг да ги рекламират.

# 665
  • До морето
Гурме, гурме ама сиренето е с пари  hahaha

# 666
  • Ню Йорк
Особено Токев вече ме е страх да не изскочи от тоалетната. Навсякъде е!

Joy Joy Joy

# 667
Гурме, гурме ама сиренето е с пари  hahaha

Разбирам, че всичко е пари, ама аз ако бях на тяхно място ще се съглася я за уиски, автомобил или поне белгийски шоколад/бира. А те к'во, най-масовите и долнокачествени продукти Stop

# 668
  • До морето
Кренвирши, лютеница и сандвичи в бензиностанция- ово е стандарт!!!

# 669
Много бих се радвал ако Токев рекламираше шоколад като например Callebaut или нещо подобно с доказано високо качество, а не Дерони!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 670
Не харесвам Божана, но ако Димитър беше победил, щеше адски да ме е яд. Имам чувството, че повече приказва, а готвенето му беше за фон вместо обратното. Злова, кофти отношение, излично напомпано самочувтвие. Тя този ми се стори необичайно притихнала и доста по-премерена в думите си. И на двамата десертите не са мой тип, но неговия беше като нещо нашляпано от pinterest.
Не ми допадна, че първо ги питат какво ще готвят и после им казваха колко време имат. Ясно, че има се снима и се монтират кадрите, но изглежда нелогично.
За първи път гледах предаването, около половината серии хванах, но бих го следила от начало следващия път.

# 671
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212555694588262&id=1260550915

Това е от ФБ на Цецо.Та явно наистина не е имало кой от участниците  да подкрепи Митко и двамата с Куку може и в роля да са влезли.
Все едно сезона свърши , победителя е ясен и съвсем заслужил победата.
Виктория си го подкрепяше доста или и тя беше в роля newsm78. Много ми е интересно какво толкова ви тормози кой кого бил подкрепял. Не може ли да харесват и двамата, но просто да са предпочитали Митко повече, толкова ли е странно newsm78

Никой за нищо не се тормози, как па не Simple Smile)) hahaha
Това е форум, говорят си (т.е. пишат си хората), коментират, забранено ли е?

# 672
Иван е с прекалено голямо его, което леко дразнеше, докато Димитър е злобен и лош. Никакво сравнение не може да има.
Разликата е в това, че когато Митко правеше хапливи коментари те винаги бяха свързани със самото предаване т.е кой как бил готвил и т.н. Коментарите на Иван бяха лични нямащи нищо общо със самото предаване. Дано поне се извини на Роси зас сексистките подмятания.

Това не е вярно. Подмятанията му започнаха именно с лични нападки към Иван, че бил Балкантурист и стар за опити в кухнята.

# 673
Изгледах я Божана във всичките и участия след победата. Много се радвам, че тя грабна наградата - съвсем заслужено. Да й е честита!

# 674
Изгледах финала най-после. Лично десерта на Митко, поне по визия, ми хареса повече. По-апетитен ми изглеждаше. Той обаче като човек е ужасен. Повече плюеше нещата на Божана, колкото да хвали своите. А и както казахте, сто пъти спомена кое било по последен писък на модата. Все едно шефовете там падат от Марс и само той знае тенденциите. Неприятно човече.
Иначе Божана беше прекрасна. Много хладнокръвна и концентрирана. Не видях да коментира ястията на конкурента, само върху своите се беше фокусирала. Заслужена победа. Много харесвам такъв тип хора като нея - шумни, луди, амбициозни, без злоба, но с хъс. Един път и такъв човек да победи. Поздравявам я и й пожелавам мнооооооооооого успехи. Заслужава го.

Общи условия

Активация на акаунт