Избор на прахосмукачка- 2

• 120 314
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Някой мнение за Керхер WD 3 Premium?

# 166
Аз пък си взех Арника Бора 5000. С воден филтър е и турбо четка.  Да, наистина не мирише на прах като чистя, но ми се струва много слаба (дават всмукателна мощност 350 ). Това , което ме притеснява е,  че не виждам ефекта от турбочетката. Все едно не се върти. В коментарите съм чела, че маха всякакви косми. МИ на моята едно косъмче не се залови.  А съм с килими и виждам , че са ужасни
 Дали аз не правя нещо както трябва????

Аз имах Арника БОРА 4000 (по стария модел) и беше уникална, т.е. махаше всякакви косми от килимите и абсолютно всичкия прах и т.н. В сравнение с прахосмукачката на майка ми с мощност 220-240 моята беше като звяр, наистина си беше с мощност 350. Пробвай с ръка да завъртиш първо турбо четката. Аз  ползвах само нея

# 167
Здравейте! Моля спешно за помощ! Трябва да купя за Коледа прахосмукачка за свекърва ми, но не за основно почистване, а за ежедневно пускане. Аз ползвам за целта Dyson V8 (в тризонет сме и ми е супер удобна, лека) и тя искала нещо такова. Simple Smile Та има ли нещо такова за около до 200 лв. +/- максимум? Simple Smile Не е задължително да е вертикална, безжична... и да не е комбинирана, само за сухо й трябва. Ще чисти малка площ, но трябва да се спрая с косми на домашни любимци, има и куче и котка. Благодаря ви предварително!! Надявам се, че с ваша помощ ще успея да открия нещо добро за такава цена, че и време няма.

# 168
Принудих се днес да пиша на мейла на дистрибуторите. Изпратили са ми телефон за връзка. Да видим като се чуем какво ще ме посъветват

# 169
  • Враца
Здравейте! Моля спешно за помощ! Трябва да купя за Коледа прахосмукачка за свекърва ми, но не за основно почистване, а за ежедневно пускане. Аз ползвам за целта Dyson V8 (в тризонет сме и ми е супер удобна, лека) и тя искала нещо такова. Simple Smile Та има ли нещо такова за около до 200 лв. +/- максимум? Simple Smile Не е задължително да е вертикална, безжична... и да не е комбинирана, само за сухо й трябва. Ще чисти малка площ, но трябва да се спрая с косми на домашни любимци, има и куче и котка. Благодаря ви предварително!! Надявам се, че с ваша помощ ще успея да открия нещо добро за такава цена, че и време няма.
Здрасти! Колко време ти държи батерията на Дайсон-а? Аз съм се огледала в един филипс, и на мен ми трябва за ежедневно почистване без кабел.https://www.philips.bg/c-p/FC6401_01/powerpro-aqua-stick-vacuum-cleaner

# 170
Здравейте,  бихте ли ми казали дали някой от вас има наблюдения и мнения над някой от следните модели прахосмукачки:

http://www.technopolis.bg/bg/bg/Vacuumcleaners-with-bag/Vacuum-c … C8578-09/p/813667

и

http://www.technopolis.bg/bg/bg/Vacuumcleaners-with-bag/Vacuum-c … C9197-91/p/813644

Предстои ми да си купя нова и ми е много важно да има силен вакум, защото в момента съм с един Зелмер, който не дърпа особено добре. Ако някой има впечатления за тези модели, ще ви бъда благодарна да споделите мнение и опит Simple Smile Предварително благодаря.

# 171
Пламъчето,  по принцип се води до 40 мин. и 7 на максимален режим, но честно казано никога не е спирала в ръцете ми! Като свърша, веднага яслагам на стойката за зареждане,с тои ми в мокрото помещение. Чистя тризонет 225 кв. с едно зареждане, а на първия етаж ежедневно почти. Изключително съм доволна, децата също я ползват и то с желание! Сменят с лекота приставките, когато е необходимо, а малкия отговаря за почистването й, сам си намери клипчета в Интернет и я разглобява, пере четките.. Simple Smile Ето тук е на промоция в момента и аз от там съм я купувала моята, преди повече от една година. Купих си от Aliexpress роботче ILIFE V5s Pro с идеята да го пискам само на 1 етаж да си джътка ежедневно, но честно казано още не мога да придобия навик и си взимам Дайсънчето и бръмкам където трябва.. Simple Smile

За свекърва ми купих вертикална, но с кабел Shark DuoClean Rocket, внос от Германия, нова от olx за 180 лв., много е мощна и тя е супер доволна, има и домашни любимци и се справяла перфектно.

# 172
Здравейте,  бихте ли ми казали дали някой от вас има наблюдения и мнения над някой от следните модели прахосмукачки:

http://www.technopolis.bg/bg/bg/Vacuumcleaners-with-bag/Vacuum-c … C8578-09/p/813667

и

http://www.technopolis.bg/bg/bg/Vacuumcleaners-with-bag/Vacuum-c … C9197-91/p/813644

Предстои ми да си купя нова и ми е много важно да има силен вакум, защото в момента съм с един Зелмер, който не дърпа особено добре. Ако някой има впечатления за тези модели, ще ви бъда благодарна да споделите мнение и опит Simple Smile Предварително благодаря.
Нито една от двете - и двете са само по 650 Вата и са с торбички, доколкото прочетох. Смуче докато торбата е празна и после......ужас. То си е показано и на енергийния стикер, че класът им на почистване на твърди и меки настилки е "С".

# 173
  • Враца
Пламъчето,  по принцип се води до 40 мин. и 7 на максимален режим, но честно казано никога не е спирала в ръцете ми! Като свърша, веднага яслагам на стойката за зареждане,с тои ми в мокрото помещение. Чистя тризонет 225 кв. с едно зареждане, а на първия етаж ежедневно почти. Изключително съм доволна, децата също я ползват и то с желание! Сменят с лекота приставките, когато е необходимо, а малкия отговаря за почистването й, сам си намери клипчета в Интернет и я разглобява, пере четките.. Simple Smile Ето тук е на промоция в момента и аз от там съм я купувала моята, преди повече от една година. Купих си от Aliexpress роботче ILIFE V5s Pro с идеята да го пискам само на 1 етаж да си джътка ежедневно, но честно казано още не мога да придобия навик и си взимам Дайсънчето и бръмкам където трябва.. Simple Smile

За свекърва ми купих вертикална, но с кабел Shark DuoClean Rocket, внос от Германия, нова от olx за 180 лв., много е мощна и тя е супер доволна, има и домашни любимци и се справяла перфектно.
Много благодаря за мнението и за линка Wink

# 174

Сиси, това мъничкото Дайсънче къде побира боклука бе....Пише, че е около половин литър резервоара за прах, то у нас при тая мръсотия и косми от кучето ще се задръсти за три минути.

# 175
milittana, побира! Wink  Няма да се задръсти, ще изпразваш по-често, за секунди става, а основно почистване на филтъра и четките се прави веднъж на няколко месеца! Simple Smile Аз изпразвам контейнера след всяко пускане (дори и за кратко да е), изключително рядко ми се налага да го изпразвам още веднъж на едно чистене. Но ние нямаме домашни любимци, и килими нямаме (реално четката за килими ми стои неизползвана, рядко слагам една по-малка за един диван, но основният ни е кожен), но пък и двете с дъщеря ми сме дългокоси.. Simple Smile Все пак тази прахосмукачка се води за ежедневно почистване, като електрическа метла, но аз си я ползвам за всякакво почистване и пак казвам, че се родих откакто я имам!! Особено по стълбите! Лека е, има достатъчно приставки, за паяжини също е много удобна.. Ако мога да намеря подобна алтернатива и за мокро почистване и ще съм крайно щастлива!

# 176
Консумативи за нея откъде се взимат?

# 177
Консумативи за нея откъде се взимат?
Към момента не се е налагало. Не смятам и че ще се наложи скоро. Иначе има, напр. филтри дори и в Aliexpress.

# 178
Купих си по ваши препоръки PHILIPS FC9334/09 и съм много доволна. Обаче имам един малко тъп въпрос. Embarassed Пише, че контейнера може да се мие с вода. А това синьото( което е като конус вътре) и то може да се мокри нали? И капакът на контейнера как се маха- не смея да напъна, пък на упътването има картинка, че може. newsm78

# 179
      Здравейте,харесах си този модел на Samsung:
http://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/Vacuum-clean … C45T0S3R/p/811671
       Неразбрах трябва ли да се сменят филтрите и има ли ги налични?

Общи условия

Активация на акаунт