Астрология - 9 тема

• 44 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Как мога да проверя дали ще остана на работа или може да ме махнат?

Въпросът ти може да се разгледа и като хорарен, но зависи от мястото на задаване. Асцендентът е граничен. Ако е зададен в София – в последния градус на Везни, ако е по на изток, тогава минава в началото на Скорпион. И се сменя управителят на кверента, т.е. питащия. Така ще се получи различно тълкуване.

# 496
А това с приятелството и особено разочарованията откъм приятелки....ами да, имам малко приятели. След един сблъсък наскоро установих, че не мога да общувам на дъблоко ниво с всички и това е нормално.

Аз съм по същия начин, като при мен също Сатурн е в съвпад с ЮЛВ, а Марс - със Северния, а Юпитер ги квадратира. Веднъж един астролог ми беше казал, че за да успявам в живота, трябва да съм цитирам "лоша". Може би точно Марс на СЛВ е имал предвид. Макар че не знам колко лош може да бъде един Марс в Телец. Smile

# 497
Марс в Телец не е ли по-скоро муден, бавен и му трябва мн време, за да действа  Grinning макар че това понякога хич не е лошо. Аз много обичам Телци, но никога не съм имала връзка с мъж-Телец. Казват обаче, че хич не са лесни, особено с тази мудност и трудно взимане на решения.

Иначе за Сатурн съвпад ЮЛВ, аз помня Сотис беше отговорила на мое питане преди време, за такъв аспект в синастрията, че понякога е по-добре Сатурн (малефик) да е в съвпад с Кету, а не Раху, защото не му позволява да се "издува" още повече. Тоест, по-малкото зло така да се каже.  Thinking

# 498
При СЛВ съвпад Луна и Уран съвпад Луна /в скорпион/ кое е по-силното и определящото? Кое дава насоката?
Досега съм установила, че в екстремни ситуации ставам повече от желязна. Докато другите губят самообладание, аз, напротив, моментално виждам решението, обикновено за другите е невидимо. За мен е естествено. Другото е, че съм като феникс, буквално. но се съмнявам дълбоко, че е от съвпада, а не само от Уран например. Вредите, които са ми във възможностите да нанасям, когато ме "ударят",  са големи/не намирам най-точната дума/, но засега е непроявено, нереализирано и овладяно. Луната, според лаишките ми интерпретации, би трябвало да "помогне" да се изуча и да се отърва от някои вредности, поставяйки ме в подходящите ситуации, но как и трите си влияят??? И в правилната посока ли разсъждавам?  
П.П. Благодарна съм на всеки отговор. Не се свенете да отбелязвате и ако е напълно неоправдано от астрологична гледна точка написаното от мен. Предпочитам да го знам.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 16:43 от luna

# 499
Това, което описваш като способност за възстановяване и нараняване, е присъщо на Плутон. Кое аспектира и управлява в картата ти?

# 500
luna , обикновено за жените Луната е от особено значение. Но зависи кой дом или точка ти управляват Луната и Уран. Ако Асц. или Слънцето ти са във Водолей, тогава Уран ти оказва силно влияние.
Извинявам се, не помня дали си покзвала картата си.
Луната в Скорпион дава много мощна сила, в съчетание с Уран и мисъл със силни прозрения и проблясъци , - да осъществиш замисленото, желания и плановете ти да станат реалност. Зависи разбира се, от цялата карта- в кои домове са и кои домове управляват.

Имам една голяма молба към всички.

Търся доброволци. Моля, който има желание, да се включи.

Понеже нямам друг контакт с хора, интересуващи се от астрология, бих искала да ви помоля вас за едно проучване.
Който иска и има време, моля да направи собствено сравняване на градусите на планетите с интерпретациите на Вронский и да сподели в темата дали тълкуванията отговарят на реалността. Особено за личните планети и тези, които са в ъгловите домове.
Понеже почти няма карти с планета, която да не е ранена от нехармоничен аспект, аз винаги чета и двете части в тълкуванията му.
На всеки доброволец съм много благодарна за съдействието.  bouquet Hug

# 501
Нямам идея, Маги, коя ми е управляващата планета. За Уран това, споменатото, съм го чела. Отбелязала съм го. Ще прочета отново. И за Уран, и за Плутон. Насоките на съвпада по-скоро ме вълнуват.
Катерица, знам за луната, затова и повече й обръщам внимание. Десцендентът ми е във Водолей, не АС, а луната нали управлява рак, при мен е в 12 д. със Сатурн там... Марс също ми е в рак, но в 11 д.  
И сега какво се получава. Аз обичам да разчленяване инфото на все по-дребнави парченца, да ги оглеждам от всички възможни и невъзможни страни и после да събирам идеално пасващи си парченца, строящи типичен образ... Пък тук не ми се получава. Докато се опитвам да изясня една мъглявина, изникват още десет. Simple Smile
Благодаря и на двете ви за отговорите!  Hug
П.П. телефонът пак е писал вместо мен, но вече ми е схванат пръстът. Утре ще редактирам. Надявам се, че все пак е разбираемо и четимо.

# 502
Честито Слънце в Лъв!!! Започва най-огнения знак,в пряк и преносен смисъл.Сега имаме 10-ина дни без планети в Рак,които да подклаждат негативните аспекти в кардиналните знаци.

# 503
Имам Плутон в 6 дом в Солара, какво мога да очаквм от него - здравословни проблеми, проблеми в работата? Или да обърна внимание на здравето си, диети, здравословно хранене.

Започнах работа преди 3 месеца, майко мила не съм очаквала такъв кошмар, прякия ми ръководител е много, ама много педантичен, вее няколко пъти ме докарва до рев, а причина явна няма, просто е решил да се закача с мен. Много ама много ми е трудно.
Как мога да проверя дали ще остана на работа или може да ме махнат? Ще ви бъда много благодарна

Плутон в 6-ти дом : определено може да имаш проблеми на работното място и то с шефове. Плутон е много независима енергия и не търпи да му скачат на главата. Препоръчва се по-голяма независимост на работното място.
Иначе може и да си работохолик- ако може за себе си да работиш, ще е най-добре.
Ако е в 10-ти дом пак същото се препоръчва.

Е да, от Плутон скоро нама да се отървеме- на мен ми е транзитен през Асцендента. Simple Smile
Мен след слънцето и това ме очаква Stuck Out Tongue Winking Eye
В тоя ред на мисли, уж най-силно поставената ми планета е Плутон. Освен че на моменти си проявявам чисто Скорпински качества (но пък имам и доста пълен 8 дом) не бих казала че по някакъв начин го усещам като влияние в натала, въпреки че е връх на два тао квадрата - един със слънцето и луната и един с възлите. Виж Сатурн дет съвпада с Плутон по го усещам, аз ли нещо не съм в час или Плутон е по потаен, подмолен някак си и за това така Confused

Плутон не е толкова лош ! Той е мистичен, потаен , но все пак е интензивна планета  ! Мисля, че го описват като Меркурий на стероиди.Simple Smile На мен ми е в 9-ти дом на религия и духовност.
Иначе да видя за съвпад със Сатурна- Сатурн го прави много дисциплиниран, по- рутинно работещ- може би го тушира малко. Определено дава амбиция !

Ама аз нали не харесвам Сатурн и за мене само разваля хубавит планети . Simple Smile
Споменават хора с този съвпад - Шварценегер, Ейми Уайнхаус, Стивън Кинг ! Уууу, малко дарк ! Simple Smile

# 504
Maya Bee ,  ами ако не е лош, защо се казва, че е малефик? И че нехармоничните му аспекти раняват планетите?

Скрит текст:
На детето Плутон му е в опозиция с Венера, която прави и квадрат с Уран.  Crazy
Ами много ми е тегаво от това, като го видя и ми прилошава. Плутон му е на Ацс. На всичкото отгоре, Венера му попада в градус, за който обрисовката е тежка за случаите на ранена планета. Confused

# 505
Катерица, аз също имам Плутон опозиция Венера. Не се притеснявай толкова, при мен лично се проявява като ревност, понякога доста силна, че чак неконтролируема.
Но не в толкова страшно Blush

# 506
Според някои модерни астролози Нептун и Уран също се броят за малефици, макар че им се придават и много възвишени характеристики. Далеч не всеки човек обаче стига да високите вибрации на тези планети. Енергията на всяка планета има различни нива на проявление. В този смисъл и Сатурн може да бъде позитивен, но повечето го живеят по "лошия" сценарий, защото или нямат готовност, или не им стиска да отговорят на неговите изисквания. За работа със сатурновите енергии е нужна голяма доза вътрешна честност.

# 507
Катерица, аз също имам Плутон опозиция Венера. Не се притеснявай толкова, при мен лично се проявява като ревност, понякога доста силна, че чак неконтролируема.
Значи,следващата седмица ще е в пълен синхрон с вашите хороскопи по темата Венера/Плутон - ще имаме транзитна опозиция Венера/Плутон.

# 508
Благодаря много, Adriana11, Плутон на Асц. ли ти е?
Колко градуса е орбиса на аспекта при теб?

# 509
Значи,следващата седмица ще е в пълен синхрон с вашите хороскопи по темата Венера/Плутон - ще имаме транзитна опозиция Венера/Плутон.
Грешка!!!! Това ще е чак от 13-ти до 19-ти август. Сега е опозиция Венера/Сатурн.

Общи условия

Активация на акаунт