Астрология - 9 тема

• 44 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Уран е в края на Овен по тропическия Зодиак – символична проекция. И в началото на Овен по фиксирания Зодиак, след като се извади прецесията. Едното е проекция върху еклиптиката – символичен Зодиак /12 зодии/, другото е проекция върху реалните съзвездия. Например сидеричният знак, който изгрява на Асцендента, реално се вижда на източния хоризонт в момента на раждане. Освен него на изток могат да се виждат и други съзвездия, но извън символичния Зодиак, състоящ се от 12 знака. Те се проектират върху изгряващия градус.
В момента е така, нали?
понеже въведох лични данни, тези на детето.
и там Уран се появи във Водолей.
За направата на натални карти, до сега не  съм пробвала нещо различно от тропическия Зодиак.

# 556

Да, в момента. Сега прецесията е между 24 и 25 градуса, зависи каква нейна разновидност се ползва.

# 557
Коментирахте ли вече предстоящото Слънчево затъмнение в Лъв , в комбинация с Ретро Меркурий ? Simple Smile

Август 21. Ще мине през САЩ.

Какво точно ще засегне в личните карти и ще ни зсегне всички или повече хората в Америка?
 Или няма значение къде сме физически?

При мен 8-ми дом ми е Лъв, съответно Сатурн ( Управляващ Асц.) , Марс  .
Отделно Луна ми е 0 градуса в Дева, което по старите карти все още е Лъв. Но и в Дева, пак ще се засегне от Ретро Меркурий.

Значи каквото се управлява от Лъв и Меркурий се счита за деликатен момент.  newsm78
Това при мене значи всичко важно - Управител на Асц, Марс, Луна, 8-и дом, 6-ти дом ( там Венера). 9-ти дом в Дева.
В 4-ти дом ми е Мркурий - и там ли сеч? Simple Smile

# 558
Затъмненията най-силно влияят там, където са видими. Но ако аспектира нещо в наталната карта, пак може да се усети. Обаче по-драматична ще е изявата, ако може да се наблюдава в държавата, в която пребиваваш.

Предстоящото слънчево затъмнение ще се вижда в САЩ и попада на видно място в картата на сегашния им президент.

# 559
За Германия как е положението?
На мен Асц. ми е в Лъв  Blush
Дано не се мре....че детето ми е още малко.....

# 560
E , чак пък да мреш - едва ли...
И Тръмп е с Лъв асцендент... и Марс му е в Лъв , затова коментират някои заплаха за здравето - да го наречем.

# 561
Ще поживеем, ще видим.  Simple Smile
Аз затова не обичам прогностиките, защото се поболявам. Убиват ми всякаква надежда.
Без вяра и надежда не мога да живея. До сега 100 пъти да съм се гътнала.

А за Тръмп, тук, в темата имаше някаква прогностика от Стоянович (така ли му беше името?) , че шяло да бъде убит.  Crazy

# 562
Защо да се поболяваш- драматизираш повече  май ! Simple Smile

Мнго хора го прогнозират това за Тръмп.
Може и да го импийчнат просто.

# 563
Имала съм две последователни затъмнения – слънчево и лунно, засягащи ъглите. Не съм умряла, просто се преместих. Но преместването беше свързано с доста неприятни емоционални изживявания, покрай други събития.

# 564
 Flutter Simple Smile  Hug
Според мама,  ме чака второ дете...

А с местеното, оф.....Местя се аз, перманентно, обиколих целия свят, само на Луната и Марс още не съм била  Grinning

# 565
Преди 18г имаше слънчево затъмнение в лъв при което нищо не се случи, освен че се роди първия ми син две седмици след това. Иначе в глобален план мина без сътресения доколкото си спомням.

Много егоманиаци си търсят публика в такива моменти, какво ли не биха надрънкали за да им обърне внимание някой.
Та, искам да кажа- не се стряскайте излишно.  Hug

Аз ще се местя, но в нов дом, без да сменям града.  Laughing Тогава всъщност се преместих обратно в Европа. Не знам дали е било в моите ъгли, а Лъв ми е в трети дом.

# 566
  • в 1001-та нощ

При мен въпросното СЗ е в 6 дом, в тригон с нат.Слънце  У6 в 10 дом. Точно в този момент - Сатурн е на МС, в опозиция на нат.Марс. Тр. Марс прави секстил към наталния, а тр.Юпитер - тригон.

Вероятно голямо друсане на работа ме очаква Flushed

# 567
E да , егоманиац много... обаче наистина касае повече хората в САЩ.
А иначе днес гледах видео и точно обясняваха , че хората често се местели при СЗ.
По принцип съветват да не се вземат кардинални решения като местене, зарязване на работа или връзка.
 Peace

# 568
Скрит текст:
Преди 18г имаше слънчево затъмнение в лъв при което нищо не се случи, освен че се роди първия ми син две седмици след това. Иначе в глобален план мина без сътресения доколкото си спомням.

Много егоманиаци си търсят публика в такива моменти, какво ли не биха надрънкали за да им обърне внимание някой.
Та, искам да кажа- не се стряскайте излишно.  Hug
Скрит текст:
Аз ще се местя, но в нов дом, без да сменям града.  Laughing Тогава всъщност се преместих обратно в Европа. Не знам дали е било в моите ъгли, а Лъв ми е в трети дом.
Точно на такъв се вързах преди 18 години. Баш на затъмнението.  Държи ми влага до ден днешен.
Благодаря, че сподели, много полезно ми беше.

Хубаво е,  когато човек, успявайки да си дава отговори за взаимовръзките кое -кога и защо се е случвало, си подрежда поне отчасти пъзела на събитията на съдбата си, т.е. осъзнава личността си.

Много ми е полезна темата, благодаря ви, че пишете, че ви има!  bouquet

# 569
  • София
Пфу на мен пак ми е в 7 дом, що все 7 или 8 дом ми се падат напоследък  Confused
Иначе не засяга лични планети, но пък става хварчило ( май така беше на български на английски е Kyte). Затъмнението прави секстил с натални Сатурн и Плутон, който правят секстил с натални Нептун, съответно затъмнението прави тригон с натални Нептун и транзитен Уран който пък е в опозиция на Плутон 🤔 с други думи почти цялата карта ще се активира 😣 отделно ми активира и кусписа на 3 дом където е кацнал Уран, съответно и на 9 дом и ще ми квадратира и МЦ/ИЦ оста 🤐 само дето не знам да рева ли да се радвам ли, както ми е тръгнало в последно време...

Общи условия

Активация на акаунт