Астрология - 9 тема

• 44 974
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Пфу на мен пак ми е в 7 дом, що все 7 или 8 дом ми се падат напоследък  Confused ...

Изместват се с по няколко градуса напред по зодиака всяка година Simple Smile

# 571
  • София
Еми бавничко се движат 😜 не мога да кача карта 🙄

# 572
  • SF
Затъмнението в Лъв при мене е в 10 дом. А У10 е Луна в моята карта.
Всъщност от снощи ми се върти идеята да сменям работата. И не знам какво да направя. Страхувам се много да не се мина. Ако ще я сменям, трябва да подавам предизвестие за напускане точно в този период.
В същото време Юпитер се побърка да минава върху моя АС - също индикатор за промяна на работа. Прави съвпад с натални Венера, АС, Юпитер и Меркурий. Вече два пъти ги мина, сега се връща и ги е подкарал трети път. В момента върви към АС и към себе си.
Аз не съм много сигурна, че в моята карта Юпитер е бенефик. По-скоро се държи малко.... зле с мен.

# 573
Всъщност от снощи ми се върти идеята да сменям работата. И не знам какво да направя. Страхувам се много да не се мина. Ако ще я сменям, трябва да подавам предизвестие за напускане точно в този период.
В същото време Юпитер се побърка да минава върху моя АС - също индикатор за промяна на работа. Прави съвпад с натални Венера, АС, Юпитер и Меркурий. Вече два пъти ги мина, сега се връща и ги е подкарал трети път. В момента върви към АС и към себе си.
Аз не съм много сигурна, че в моята карта Юпитер е бенефик. По-скоро се държи малко.... зле с мен.

Сменяй работа септември. Ако ще ти е по-спокойно тогава, след СЗ. Simple Smile
Този транзит на Юпитер изглежда положителен. Той със Сатурн не се разбра - това с Венера , Меркурий и АСЦ. изглежда като положителна промяна. Или поне експанзия. Peace

# 574
Когато действа конфигурацията "хвърчило" - някой  "отлита" нанякъде, т. е.  мести се в пряк и преносен смисъл в зависимост от темите и наталните домове,които засяга тази фигура. От известно време има и транзитна такава,образувана от тригона Сатурн (в Стрелец ) / Уран (в Овен) и Нодалната ос (СЛВ в Лъв / ЮЛВ във Водолей).
Тъй като Сатурн и Уран са управители на Водолей и ЮЛВ е в този знак,считам,че на всеки от нас ще му се наложат промени по водолейския натален  дом,а на самите Водолеи - лични промени.

# 575
  • SF
В дома на един водолей около мен, някой "долетя" от далече. Simple Smile Настъпиха промени. Simple Smile

# 576
  • в 1001-та нощ

Новолунието при теб е било в 10 дом, а Мас  съвпадащ с него ти е У6.

Тревогата за новия договор, колебанието  идва от квадрата на лунацията + Марс с Уран, който  е анаретен в 7 дом. С право имаш съмнения. А Уран предстои и да се обърне ...

Нямам време да гледам друго, че отиаме на плаж, но и прогр. Луна е на прага на 6 дом.

Новият цикъл на Юпитер е започнал на 20 мартв 2;01;29 - разгледай и него  Peace

# 577
  • SF
Лелеее... Simple Smile Мерси, Алена!
Аз чакам още 2 месеца да се разпадне квадратурата на прогресивната Луна с наталната. Ти ме информираш, че е на прага на дома, свързан със здравето. Уморих се да внимавам и да се притеснявам за здравето си. Сега чакам едни резултати до 2 седмици и да ти призная, изобщо не мисля за това. Сякаш не се отнася до мене. Уморена съм от тревоги и тъжни периоди.
От целия този застой и притеснения реших да избягам, като насоча мислите си в друга посока - смяна на работа. Любовника не мога да сменя, защото нямам такъв, домът, държавата, семейството - също не мога и затова - работата! Simple Smile

# 578
  • в 1001-та нощ
Тъкмо повод да отвориш книжата за домовете и да прочетеш, че 6 дом не е само за здравето, но и за работатата, ежедневието ... Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 00:45 от a.l.e.n.a

# 579
  • София
Когато действа конфигурацията "хвърчило" - някой  "отлита" нанякъде, т. е.  мести се в пряк и преносен смисъл в зависимост от темите и наталните домове,които засяга тази фигура. От известно време има и транзитна такава,образувана от тригона Сатурн (в Стрелец ) / Уран (в Овен) и Нодалната ос (СЛВ в Лъв / ЮЛВ във Водолей).
Тъй като Сатурн и Уран са управители на Водолей и ЮЛВ е в този знак,считам,че на всеки от нас ще му се наложат промени по водолейския натален  дом,а на самите Водолеи - лични промени.
Супер аз съм Козирог с АСЦ водолей, кои домове да гледам то конфигурацията засяга половината карта. Предполагам всичките те се и навършват де някак си 🙄
Ето я картата:

# 580
Транзитното хвърчило засяга наталните домове 1/7 ( аз и другите)- там е Нодалната ос ( СЛВ/ЮЛВ),както и 11 дом (приятели,проекти),където е Сатурн  и границата на 2-ри/3-ти натален дом(пари/комуникации,договори и др.),където е Уран.Може би ще започнете някакъв бизнес или общи идеи с приятели и партньори.

# 581
  • София
Да и аз нещо такова си мислех за хвърчилото, но пък същевременно затъмнението квадратира и МЦ/ИЦ оста, а и кацнало на Вертекса и да не забравим и че отделно транзитна Венера е кацнала върху натала Луна 🙄 нещо много неща едновременно ми се виждат, чак притеснително 🤔

# 582
Слънчевото затъмнение има характер на обновление,защото е в съвпад със СЛВ ,чието влияние се оприличава с това на Юпитер ( на СЛВ).Това, че е в тау - квадратура с  ИС/МС , означава трудности при съчетаването на работите по домовете, че ще трябва да се преодоляват стари неща и да се приемат новите положения с повече усилия и воля (квадратурите имат Марсов характер).Тр.Венера на нат.Луна е най-хубавото нещо,което може да се случи на една жена:smile:Wink

# 583
  • SF
Алена, Марс е управител на 7-и дом в моята карта.

# 584
Имам въпрос по следния казус.
Когато един дом е празен, т.е. няма планета от септенера, няма ги и трите транссатурнови планети, няма астероиди и пр. обекти, няма  Лунен възел в него, освен знака на дома,  място  и неговият Управител, какво се гледа още?

Открих, че в един празен дом на една карта са разположени  заедно Ерис (Ерида)  и Парса на Фортуната. Не са в съвпад, даже са в различни знаци. Кое от двете  би било  по -значимо от към влияние , ако бъде събудено от тразитираща планета, примерно?
Или и двете са с еднаква степен за значимост?

Общи условия

Активация на акаунт