ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 27 [243]

• 70 111
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Джелял да не се досети, че истината може да е стигнала до ушите на Мерт, след неговата последна реплика в трейлъра? Джелял вече е като освирепял звяр. Всичко се очаква от него.

# 76

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy

Гюнайдъъъъън  Party Party Crazy

# 77
Добре че са братята  Whistling Whistling Whistling

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добро утро  food010

# 78

Ако ще ме успокоява тоя батКо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes такъв рев мога му прасна и аз бедна ви е фантазията  Joy Joy

Добро утро  Hug Hug Hug

# 79
Добро утро  Hug

Страхотна серия, благодаря на всички и каквото и да кажа ще бъде малко  bouquet bouquet bouquet

Peace и на мен ми хареса.  Peace Изобщо много, много се радвам, че Чачи участва в точно този сериал. Че не се остави на течението и не се включи в някоя сладникава боза на някоя "велика" сценаристка.  Peace Дано и занапред да да избира такива роли, в такива сериали.  Peace да избяга от етикета, който почти му бяха лепнали след двете бози, с двете непрежалими. На едната, от които едва ли не се дължи успеха на сериала  Mr. Green  Joy Joy
канала на ПО в тубето имал със 150 хиляди повече абонати от Вътре  hahaha натрупани за 4 години, а Вътре е натрупал същата цифра за 8 месеца  Mr. Green ама карай .. вярно, че за всеки неговия любимец е по-по-най, ама ади моли вИ сЪ  Mr. Green

И още нещо - почвам да си мисля, че ако Сарп оцелее, ще се влюби в Сема  Mr. Green и тя в него  hahaha hahaha ама това само в случай, че оцелее  Peace

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:06 от Ани (Aniska)

# 80
И още нещо - почвам да си мисля, че ако Сарп оцелее, ще се влюби в Сема  Mr. Green и тя в него  hahaha hahaha ама това само в случай, че оцелее  Peace

добре, че няма да оцелее  Mr. Green Mr. Green   Party Party
той изобщЕ сеща ли се за Мелека  Rolling Eyes

# 81
И още нещо - почвам да си мисля, че ако Сарп оцелее, ще се влюби в Сема  Mr. Green и тя в него  hahaha hahaha ама това само в случай, че оцелее  Peace

добре, че няма да оцелее  Mr. Green Mr. Green   Party Party
той изобщЕ сеща ли се за Мелека  Rolling Eyes

имаше снощи една минута време и две изречения по неин адрес от неговата уста  Laughing Laughing

# 82
И още нещо - почвам да си мисля, че ако Сарп оцелее, ще се влюби в Сема  Mr. Green и тя в него  hahaha hahaha ама това само в случай, че оцелее  Peace
Да,  Party и ще се оженят и ще имат две деца, момченце, Метин, и по- малкото, момиченце, Мелек.  Wink  Момчето като порасне ще стане кмет на квартала със закусвалнята, а момиченцето актриса- адвокат Peace Peace
Кудрет защо реши да умира? Джелял ли го простреля?  Thinking

Добро утро  Hug Hug Grinning

# 83
Привет!

Сьоз-мьоз...отвяли сме ги като буря прани гащи   Peace Joy Joy

# 84
Привет!

Сьоз-мьоз...отвяли сме ги като буря прани гащи   Peace Joy Joy

яяяя  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

къде тва - дайте го рейта да видим, кво са гледали комшиите

Да,  Party и ще се оженят и ще имат две деца, момченце, Метин, и по- малкото, момиченце, Мелек.  Wink  Момчето като порасне ще стане кмет на квартала със закусвалнята, а момиченцето актриса- адвокат Peace Peace

Joy Joy Joy Joy Joy чеки, бе сестро,  Heart Eyes Hug приказки се разказват вечер преди лягане, от къде излезе сега това  Laughing Laughing

# 85
Кудрет защо реши да умира? Джелял ли го простреля?  Thinking

Добро утро  Hug Hug Grinning

това можеше да се случи, ако сценария го пишеше "великата", но понеже имам късмета да не е тя, вероятно няма да стане  Mr. Green

Party Party Party

# 86
Joy Joy Joy Joy Joy чеки, бе сестро,  Heart Eyes Hug приказки се разказват вечер преди лягане, от къде излезе сега това  Laughing Laughing
това можеше да се случи, ако сценария го пишеше "великата", но понеже имам късмета да не е тя, вероятно няма да стане  Mr. Green
Party Party Party

Laughing Laughing Laughing Разбира се, че няма да стане
ПП Ани, да ти кажа, снощи някои неща ми напомниха за нея...  Wink Grinning

Браво за рейтинга  Peace Peace

Не си представям накъде ще се извиси с финала.  Party Party Някой да е чувал, че посл серия ще е 4 часса?  Shocked Thinking

Hug Hug Heart Eyes

В световните трендове снощи е стигнал до трето място. В Тр си е висял на първо 3 часа  Party Grinning
"като буря прани гащи" бил ги отвял  Joy Joy Joy Косе  Hug Hug

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:32 от Анонимен

# 87
Някой да е чувал, че посл серия ще е 4 часса?  Shocked Thinking

с концерта и кармазЪ килима  Peace  Joy

hahaha hahaha

това можеше да се случи, ако сценария го пишеше "великата", но понеже имам късмета да не е тя, вероятно няма да стане  Mr. Green

"вероятно"  hahaha 
що не напишеш с абсолютна категоричност, че няма  Mr. Green

# 88
  • Sofia, Bulgaria
             Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Цитат
И още нещо - почвам да си мисля, че ако Сарп оцелее, ще се влюби в Сема  Mr. Green и тя в него  hahaha hahaha ама това само в случай, че оцелее  
Цитат

По-добре да умре Laughing инак ще разочарова много зрители Peace Mr. Green

Според мен очаквано висок рейтинг заради братята Crazy Peace

Омазах си поста Blush Blush Blush извинете ooooh! Blush

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 11:33 от Iskra Pandova

# 89

другият път в десетката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт