Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 122 981
  • 830
  •   1
Отговори
# 150

Joy
Нямам търпение вече  Whistling
Последните 2-3 седмици се занимавам само с логистика   Crazy

# 151
  • Luxemburg
На някой случвало ли му се е да норави поръчка на една цена, но докато я изпратят цената пада и да му изтеглят по-ниската сума?  И кога не съм се занимавала ако разликата е малка, но ако е над 30% се чудя дали мига да имам притенции да ми върнат разликата. В деня на изпращане сумата в видимо по-малка.

# 152
На някой случвало ли му се е да норави поръчка на една цена, но докато я изпратят цената пада и да му изтеглят по-ниската сума?  И кога не съм се занимавала ако разликата е малка, но ако е над 30% се чудя дали мига да имам притенции да ми върнат разликата. В деня на изпращане сумата в видимо по-малка.
Повечето неща, които поръчах намалиха драстично стойността си, почти веднага след като платих. Парите, които изтеглиха съответстват на стойността в момента на покупката. Не съм им писала да ми връщат разликата.

# 153
  • София
Аз нищо изгодно налично не намирам почти.....В последния ден съм се засилила  Party

# 154
  • София
Случвало ми се е. Яке , зимно, ICEPEAK , поръчах го на 19 евро ( от165 евро) и след поръчката вече беше видима цена 12 евро. Молех се само да пристигне и да ми стане. Пристигна с DHL у дома, великолепно яке. Съвършена изработка, И ми стана, хем поръчах S. Супер съм доволна, изобщо няма проблем че не е 12 евро Laughing Laughing, пък и на 12 евро вече пишеше "не налично"

# 155
  • София
Пускайте линкове, ако попаднете на нещо

# 156
  • София
Ми може да не е последен ден. newsm78 Просто да ги пренасочат към нормалните Амазон сайтове, по съответните държави и пак да има подобни цени, марки и сделки.  Аз някак, така и не свикнах с тези Вип сайтове. Другите са ми по -лесни, има търсачка по - добра, коментари и отзиви, повече данни за продуктите и т.н. Може пък да е за добро Thinking Thinking

# 157
  • София
Ми може да не е последен ден. newsm78 Просто да ги пренасочат към нормалните Амазон сайтове, по съответните държави и пак да има подобни цени, марки и сделки.  Аз някак, така и не свикнах с тези Вип сайтове. Другите са ми по -лесни, има търсачка по - добра, коментари и отзиви, повече данни за продуктите и т.н. Може пък да е за добро Thinking Thinking

http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_187018001_dai?ie=UTF8&sal … p;ref=qd_ic_img_d
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8&rts=1496217530929#page=d&s … p;ref=qd_ic_img_d
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_187018001_dai?ie=UTF8&sal … ref=qd_dp_ssr_p_1
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_187018001_dai?ie=UTF8&sal … ref=qd_dp_ssr_p_1

# 158
  • here and now
В другите Амазони няма БД директно до България, независимо от сумата.  На мен основно това ще ми липсва.

# 159
# 160
# 161
  • Варна
На някой случвало ли му се е да норави поръчка на една цена, но докато я изпратят цената пада и да му изтеглят по-ниската сума?  И кога не съм се занимавала ако разликата е малка, но ако е над 30% се чудя дали мига да имам притенции да ми върнат разликата. В деня на изпращане сумата в видимо по-малка.
Поръчах кожено яке за ММ на 94€, все още не беше изпратено а на цената в сайта беше направена корекция от 94€ на 20€. Парите бяха блокирани и нямаше как да анулирам и да поръчам на новата цена, писах им отговориха че поръчката вече е подготвена за изпращане и ако искам да откажа пратката когато я получа, естествено че не я отказах когато пристигна цената на която поръчах ме устройваше.
Ситуацията се повтори със слънчеви очила, диоптрични рамки и няколко дрешки и сандали, но не съм се занимавала да пиша понеже разликата в цената не беше толкова съществена.

# 162
# 163
  • Варна
В другите Амазони няма БД директно до България, независимо от сумата.  На мен основно това ще ми липсва.
Е как да няма. Малко по-скъпа е доставката.

# 164
  • София
Това само в Америка знам, че го има. Бях поръчала един сребърен медальон чрез приятелка, която живее там. Две седмици по-късно цената му падна с около 30 долара. Писах им, че ще го върна и ще го поръчам наново, защото вече е на друга цена. Те просто върнаха 30 долара, но там това е практика и няма проблем. Нали са на принципа, че най-важното е клиентът да е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт