Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 122 965
  • 830
  •   1
Отговори
# 90
  • София
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01MTUEQTW&cAsin=B01N0 … amp;ref=qd_ic_t_d
ако някой ги хареса 38н

Пък тези някой да ги е получил?
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B01MSDN8BR& … ref=qd_dp_ssr_p_1
Аз ги поръчах, ама се чудя колко висок е тока?  newsm78 Дали не сгреших с поръчката Thinking
Тока е към 7-8 см, със сигурност не е колкото са написали.

Мдааа , трудно ще се ходи на туй нещо, 8см. Thinking Thinking

# 91
  • София
reni1111, благодаря за споделеното за сандалите Bueno. Ще рискувам, защото ми се струват много удобни.

На мен сайтовете ми зареждат много бавно. При вас как е?

# 92
Какво се прави при положение, че не минава плащането на поръчка? Опитват се от четвъртък да ги изтеглят, но не успяват и ми казват да се обърна към Банката.
Имам над 50 поръчки, които минаха без проблем. Може би защото я пуснах с превозвач, до адрес на Габко в Германия?
Има ли начин да се пробвам да задвижа процеса около блокирането и дърпането на парите от самата поръчка?  newsm78

# 93
Херлиц несесерите ги пускат в лидл септември по 13 лв.За тази цена биват,но не са нищо особено.Намалят ги и в кауфланд,не си струва от амазоните,ако не са за без пари .

# 94
Тези рамки какви са според вас-дамски,мъжки?
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00IN96MAM

# 95
Пускам това яке :
http://it.buyvip.com/#page=d&sale=A7Y0OJ2GOD5HU&asin=B01 … p;ref=qd_ic_img_d
Държа друго на същата марка и понеже сто пъти беше коментирано дали си отговаря на номера, пак да попитам.  По спомен беше умалено май.

Мисля, че беше умалено с 2 номера, но пък дали важи за всички модели  newsm78

# 96
Аз пък не разбрах защо ми изтриха поста?
SASI6 кои сандали ти канселираха?
Ами не знам как да ги намеря,не ми излиза линк...черни с малка платформа,отзад затворени като ботичка. Simple Smile

# 97
  • Popovo
reni1111, благодаря за споделеното за сандалите Bueno. Ще рискувам, защото ми се струват много удобни.

На мен сайтовете ми зареждат много бавно. При вас как е?
Колежка взе единия чифт.Днес е с тях и каза, че по-удобен сандал не е имала.

# 98
  • София
Ами не знам как да ги намеря,не ми излиза линк...черни с малка платформа,отзад затворени като ботичка. Simple Smile
Можеш да ги намериш ако си пазиш писмото от поръчката.

# 99
  • Варна

Би трябвало да ги имаш в акаунта си в моите поръчки

# 100
# 101
  • Варна
Какво се прави при положение, че не минава плащането на поръчка? Опитват се от четвъртък да ги изтеглят, но не успяват и ми казват да се обърна към Банката.
Имам над 50 поръчки, които минаха без проблем. Може би защото я пуснах с превозвач, до адрес на Габко в Германия?
Има ли начин да се пробвам да задвижа процеса около блокирането и дърпането на парите от самата поръчка?  newsm78

ами има различни варианти, защо може да не минава плащането

Например аз имам 24 часов лимит, и мина ли лимита не могат да изтеглят повече пари докато не минат 24 часа.
Има седмични, месечни лимити на картите.

Незнам при теб как е, с каква карта плащаш, какви са ти лимитите, ....

Опитай се да го потвърдиш през акаунта си в моите поръчки, влизаш в поръчката и там най-долу, има възможност да промениш адреса или начина на плащане, потвърждаваш картата с която плащаш или избираш друга карта.

Понякога като си минал лимита на картата и после дори и да е изтекъл срока пак не успяват да ги изтеглят, но като се потвърди както ти писах по-горе става и плащането минава.

При мен лимита е 400 лв. за 24 часа и вчера пуснах една поръчка от ES за 100 € и днес не ми минава плащането за другата поръчка от IT за малко над 100 €

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 17:30 от Тони&то

# 102
# 103
Момичета, имам една пратка от испанския Вип, която все още не е пристигнала. До момента винаги са идвали навреме, а тази днес й е крайния срок. Как процедирате в такива случаи?

# 104
Аз днес взех от поща 2 пратки, с краен срок на доставка преди седмица, като известието беше 2ро, явно са отлежавали в пощата.... Crazy
Изчакай..

Общи условия

Активация на акаунт