♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 56

• 59 747
  • 730
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добро утро!  Hug
Темпи, много романтична подсказка, да не полееш след това със студен душ!  Heart Eyes newsm78

Хубав ден!

# 496
Добро утро  Hug Hug

Няма, шекерим, спокойно  Mr. Green

# 497
Добро утро!

В един от коментарите към последната снимка на Баръш го питат къде е респекта и уважението му към аслан партнерката, щом няма куража да лайкне снимката й, от какво се страхувал? А друг го съветва, ако иска да види истинска природна красота, да види снимката на Елчин.

# 498
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug

Rolling Eyes Mr. Green

Татлъм  Hug Heart Eyes много ми хареса снощната глава  Crazy. Ама и тяхното е хем сърби, хем боли  Whistling. Сума време се гониха по стълби и асансьори, за да говорили, и кога седнаха да поговорят открито, взеха да се страхуват от истините които си казаха  Crossing Arms Thinking. Май сега ще се наслаждаваме на самоанализите на всеки един поотделно  newsm78

Озета е  Crazy Crazy

# 499
Здравейте! Hug

Като гледам купонЯ снощи е бил у комшиите yes

Темпи, след всеки прочит на глава поредна, оставам с едно чувство на празнота, като се замисля не ми липсва озета, ами направо цялата глава следваща Whistling. Тази последната ми приличаше малко на психоанализа от първо лице, така че да видим сега накъде.

# 500
Логично, според мен, беше да преминават през това разсъждение, обсъждане на нещата Whistling Между тях винаги това бе проблемът - че не говореха  ooooh! Всеки сам си решавате проблемите или поне се опитваха  Whistling Пък да не говорим за споделяне на чувства или спомени  ooooh! ooooh!

Ще се постарая да не ви отегчавам с прекалено мислене и самовглъбяване на героите, но понякога е неизбежно  Peace особено с тези двамата  Mr. Green

# 501
А тези двамата отдавна имаха нужда да се изяснят, че от толкова гонене щяха да заприличат на атлети маратонци Crazy

# 502
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А тези двамата отдавна имаха нужда да се изяснят, че от толкова гонене щяха да заприличат на атлети маратонци Crazy

Joy Joy Joy

# 503
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Добър ден

# 504
Винаги й се чудех на Мера как оставя нещата недоизказани, недоразбрани  Thinking Колко пъти Йомер зарязваше някоя неудобна за Дефне тема, без повече дори да се сети за нея  ooooh! ooooh! Тъпо си ми беше някак  Crossing Arms Затова моите ще говорят и спорят, докато решат всичко  Naughty Mr. Green

# 505
От това, което съм изгледала от комшийските дизита съм стигнала до изводи: ГГ не комуникират помежду си, независимо темите колко са глобални или засягат отношенията им, причина да има накъде да се разпъват локуми, ако сценариста се сети за тези сцени. Жените са независими, ако не са домакини, но пак си го има матриархата, ревниви, изискващи, а мъжете горе-долу са на ниво будали, независимо от социалния им статус... има още...

# 506
Джанъм беним, цял докторат може да защитиш на тема "турски сериали" а  Mr. Green Mr. Green Слава Богу не съм сама в лудостта си  Crazy Hug Hug Hug

# 507
Темпи, има много по напред от мен, аз съм изгледала от до има няма 5-6 сериала Crazy

# 508
От това, което съм изгледала от комшийските дизита съм стигнала до изводи: ГГ не комуникират помежду си, независимо темите колко са глобални или засягат отношенията им, причина да има накъде да се разпъват локуми, ако сценариста се сети за тези сцени. Жените са независими, ако не са домакини, но пак си го има матриархата, ревниви, изискващи, а мъжете горе-долу са на ниво будали, независимо от социалния им статус... има още...

smile3521 smile3521 newsm62 smile3501

Чудничка критика , точно такива са - колкото и да е интересен сюжета , слагат много пълнеж , да разтягат локуми , да стават по 2 часа и половина............
Те и затова стачкуваха актьорите и сценаристите, затова и почнаха да правят интернет сериали като ФиЧиПи, да видим ще им мине ли номера................че то в този бизнес се въртят едни пари, реклами.............като навсякъде.

А най ми харесва за мъжете будали -  hahaha hahaha hahaha

# 509
Винаги й се чудех на Мера как оставя нещата недоизказани, недоразбрани  Thinking Колко пъти Йомер зарязваше някоя неудобна за Дефне тема, без повече дори да се сети за нея  ooooh! ooooh! Тъпо си ми беше някак  Crossing Arms Затова моите ще говорят и спорят, докато решат всичко  Naughty Mr. Green

Wink Laughing Heart Eyes

Правилно , точно така, да говорят и да спорят, докато им се завие свят , че за нас да има повече глави............ smile3508 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт