♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 56

• 59 729
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
.......Щом сме казали приятели, значи приятели  Naughty Twisted Evil

Hug Hug Hug

аз пък взех, че ти повярвах  smile3532 smile3534

# 526
.......Щом сме казали приятели, значи приятели  Naughty Twisted Evil

Hug Hug Hug

аз пък взех, че ти повярвах  smile3532 smile3534

smile3532 newsm62 newsm53

# 527
# 528
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Приятели  ooooh!, вече така ли му се казва Crazy

А приятелството кога приключва, до следващата страстна нощ, или това е началото Whistling, но нали съм си малко разсейка, те май го започнаха по рано без да са френдове Thinking, стана объркано Confused

# 529
Каръшък да има, джанъм, весело да става  hahaha hahaha

Но Йомер и Дефне не преминат ли и фаза "приятелство" трудно ще продължат нататък  Whistling

# 530
Каръшък да има, джанъм, весело да става  hahaha hahaha

Но Йомер и Дефне не преминат ли и фаза "приятелство" трудно ще продължат нататък  :whistle:

определено  Peace нали ще започват отначало  Whistling Flutter

# 531

А приятелството кога приключва, до следващата страстна нощ, или това е началото Whistling, но нали съм си малко разсейка, те май го започнаха по рано без да са френдове Thinking, стана объркано Confused

newsm78 newsm78 newsm78

Да ти кажа, струва ми се,че новата кодова дума ще е ПРИЯТЕЛИ -  hahaha hahaha hahaha

ето Дефне обмисля думата:

и Йомер я обмисля:

А ТАМАМ

# 532

newsm78 newsm78 newsm78

Да ти кажа, струва ми се,че новата кодова дума ще е ПРИЯТЕЛИ -  hahaha hahaha hahaha

ето Дефне обмисля думата:

и Йомер я обмисля:

А ТАМАМ

големи мислители се извъдиха бе  Joy Joy Joy глей само как набързо ще премислят  Naughty и как скоро отново страстта ще изгори приятелските мостове  Mr. Green Mr. Green

# 533
Джанъм, защо да ги изгаря  Thinking Любовь не би трябвало да пречи на приятелството и обратно  Whistling

# 534
Джанъм, защо да ги изгаря  Thinking Любовь не би трябвало да пречи на приятелството и обратно  Whistling

Татлъм  Wink по скоро не се изразих много правилно  Blush
да изгори мостовете, имам предвид, не че приятелството ще им пречи на любовта, простопрекалено скоро ще ги подхване отново страстното желание  Crazy, и без това едва се сдържат когато са един до друг, та няма дълго да се правят на "само приятели"  Mr. Green. Но съм съгласна с теб, приятелството в една връзка може да е само в плюс към любовта  Peace Peace

# 535
Спокойно, приятелство ще има, и любов ще се намира  Whistling Whistling Богата палитра от емоции  Crazy

# 536
Спокойно, приятелство ще има, и любов ще се намира  Whistling Whistling Богата палитра от емоции  Crazy

ето това си чакам с нетърпение, защото знам, че емоциите им ги описваш "на живо"  newsm53

# 537
Като знам, че на Дафа мисленето не и е силната страна, бая има Йомер да чака да измисли нещо оригинално...Не знам Темпи колко време им е дала

А относно емоциите, една мисъл на Бертолт Брехт

" Живей не толкова , за да изпитваш емоции, а живей изпитвайки емоции."

Сега изчезвам Sick

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:01 от Slawena

# 538
  Joy Joy Joy

хайде оставям ви да мислите на тема "Приятелство"   Heart Eyes Hug

отивам да поработя все пак Mr. Green

# 539
  Joy Joy Joy

хайде оставям ви да мислите на тема "Приятелство"   Heart Eyes Hug

отивам да поработя все пак Mr. Green

hahaha hahaha

ей ама много сте работни  Whistling аз като от сутринта съм на работа  Laughing не съм се оплакала  Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт