"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
При нея от две седмици насам забелязвам, че първо действа, а след това мисли, а докато се опитва да мисли се оплита още повече като пиле в калчища.
Stop Stop Stop Stop

Още една сватба  Sunglasses

# 256
Не Тери, снимката е стара(и слава Богу, че, ще ми дойде в повече поредна тяхна сватба, че и годеж и кана) от миналата година е 03.05.2016/преди заснемането на първия тийзър за сериала.
Надписа tbt, а може да го срещнете и само tb означава, че дадена фотка(в случая и по принцип е от минало време)
Скрит текст:

# 257
Язъккккк ooooh! ooooh! ooooh!

# 258
Имаме озет.
С транслатора е разбираемо, че ни предстои поредната лека и свежа серия.
Скрит текст:
52. Bölüm Özeti
Her şeye en baştan başlayan Onur ve Lale çok mutludur, flört etmek onlara çok iyi gelmiştir. Sırada söz, nişan ritüelleri vardır. Pınar Bey'in de teşvikiyle aileler de bu oyuna kendilerini iyice kaptırır. Onur ve ailesi Lale’yi istemek için hazırlıklara başlar. Kız evinde de hazırlıklar devam etmektedir. Herkes heyecanla büyük günü beklemektedir...
No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 15:00 от Neidjal

# 259
Като всичко започна отначало.. Ще имаме ли бебче  Joy Joy Joy

# 260
Като всичко започна отначало.. Ще имаме ли бебче  Joy Joy Joy
Те затуй го скриха Емирджим, че на този етап е мноУ срамотно Mr. Green да имат бебе по време на флирт преди брака. Laughing
Говори се, че, ще имат меден месец в Анталия, хайде бакалъм.
Двете свати във фрага им казват, че им стягат дом, на мен ми е интересно друг ли, ще е, или същия!? Thinking

# 261
Аз за друго бебе говоря  hahaha Малката Лале  Mr. Green Онур ще си докара беля на главата  hahaha hahaha hahaha

# 262
Аз за друго бебе говоря  hahaha Малката Лале  Mr. Green Онур ще си докара беля на главата  hahaha hahaha hahaha
Той си я докара още в мига, в който се влюби в голямата Лалка.
Емирджим прилича визуално на тати си и е кротушко като него, и добре че е така.
Дано и втори № Лалка или Лалчо не мяза на майка си, че то върви по наследство-лелите, баба Сонга, та чаааак до прабаба Сомбюл(май така се казваше или нещо подобно) всички са един дол дренки. Stop
Лалчо или Лалка № 2, ще ни го/я сготвят Mr. Green в края на сезона, че нали ни готвят за втори такъв.
Като видях рейтингите и на другите сериали по дни, и то не само за тази седмица, и картинката ми се изясни, трагична е(рядко са относително стабилни и прилични рейтинги) защо говоря така ли, ами защото преди години сериали с рейт под 5%-4% моментално биваха спирани, а сега се смятат за успешни, а навремето рейтниги от по 7%, 8%, че и нагоре си бяха съвсем нормални %, а сега се смятат за върхови едва ли не!?!

# 263
Наде, като имаш предвид, че Аси и 1001 нощ са свършвали с рейтинг 10  Mr. Green

Зле е работата.. Хората май се наситиха на сериали, или поне не всичките гледат до край  Tired То и аз съм така. Много рядко гледам сериал от начало до край  Mr. Green 

# 264
Наде, като имаш предвид, че Аси и 1001 нощ са свършвали с рейтинг 10  Mr. Green

Зле е работата.. Хората май се наситиха на сериали, или поне не всичките гледат до край  Tired То и аз съм така. Много рядко гледам сериал от начало до край  Mr. Green 
Мдааа, затова говоря.
Той и моя любим сериал завърши по план с рейт 7%, 8% и до последно все беше на челна позиция, ряяяяядко отстъпваше до втора.
Аз съм същата, започвала съм десетки сериали, а дефакто дали има десетина да съм изгледала от-до, даже са много 10.

# 265
От до в момента само 309 и ичерде(последните 3 серии)   гледам  hahaha Другите са ми на превъртане  hahaha hahaha hahaha

# 266
Според запознати, майката на Демет е харесала тези им фотки.
Скрит текст:
Аби също се е отчел, не го беше правил от месеци, но запознатите не уточняват коя точно фотка от фрагмана на предстоящия епизод е харесал.
Тери, ти го следваш, ако искаш провери за коя точно фотка става въпрос.
Забелязахте ли го в тази сцена с колко бледи устни беше, чак бели почти?!
Скрит текст:
Рускините са опасни, този момент не са го видели в серията, като се замисля, аз също не съм.
Все едно снимат фотките на парче, едни публикуват, други не, трети пък ги снимали, но ги няма в сериите, а на четвърти думите въобще не отговарят на въпросните сцени, луда работа. #Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 21:54 от Neidjal

# 267

Забелязахте ли го в тази сцена с колко бледи устни беше, чак бели почти?!
Скрит текст:

Ами нали го оперираха, нали беше загубил много кръв... не се е възстановил... smile3521 Peace

П.П. Между другото - сега не е ли техният празник, по време на който се пости newsm78 newsm78. А се сещам - в някакво негово интервю май беше казал, че е вярващ и следва традициите. Тъй че ако пости... като прибавим и явната умора - мога да си обясня бледият му цвят smile3521

# 268
Техните поста не са като нашите.
Те не ядат #Crazy и не пият вода #Crazy до късно вечерта. Shocked
Ай мерси за такива пости, Stop нооооо всеки с разбирането си.
Кити, той само в тази сцена беше с безцветни устни и то не през цялото време, направо на моменти ми изглеждаше като болнав.

# 269

Кити, той само в тази сцена беше с безцветни устни и то не през цялото време, направо на моменти ми изглеждаше като болнав.

Ми забравил си е червилото  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт