"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Еееей дружки, дур бе, дур, сопрете се бе, Mr. Green видяхте ли какво допълних за маман, абла и аби!?
Кога ще отваря заведението  Mr. Green Треперим вече  hahaha

От какво треперим, Тери? Каква ще е снимката от откриването ли - кой прав, кой седнал... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 361
Еееей дружки, дур бе, дур, сопрете се бе, Mr. Green видяхте ли какво допълних за маман, абла и аби!?
Кога ще отваря заведението  Mr. Green Треперим вече  hahaha

От какво треперим, Тери? Каква ще е снимката от откриването ли - кой прав, кой седнал... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За каква да е снимка  rotfImao rotfImbo дано има поне 1  Joy Joy Joy Joy

# 362
Мале, ще ме довършите тази вечер, rotfImao rotfImbo така се хиля, че, ще събудя моите в нас, ooooh! а те вече заспаха.
След случилото се с фотката-компромат и цялата последвала истерия, а след това и последвалия ретуит на бай биг брадър, баш боса на канала, Mr. Green Stop ще видим фотки от Берлин през крив макарон. Rolling Eyes

# 363
Мале, ще ме довършите тази вечер, rotfImao rotfImbo така се хиля, че, ще събудя моите в нас, ooooh! а те вече заспаха.
След случилото се с фотката-компромат и цялата последвала истерия, а след това и последвалия ретуит на бай биг брадър, баш боса на канала, Mr. Green Stop ще видим фотки от Берлин през крив макарон. Rolling Eyes

Не с такъв песимизъм де, Наде tooth. Ние строим тук морски сюжети.... водни. Щото морската вода е лековита - помага при отоци и натъртвания Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Пък няма да ви казвам за какъв виц се сетих докато така в игри и закачки прекарваме време hahaha

# 364
Може да видим след като свърши сериала с #tb  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 365
Като свърши сериала, ще се разбере кон боб яде ли!? Whistling

Оффф, нашия с тия гащета и потник от на дедо времето Mr. Green ме убива значи. Joy

Като два гълъба Heart Eyes Heart Eyes са.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 00:12 от Neidjal

# 366
Трябва да се обърнем към стилистите  hahaha hahaha Иначе се облича добре момчето  Mr. Green

# 367
Трябва да се обърнем към стилистите  hahaha hahaha Иначе се облича добре момчето  Mr. Green
Тя стилистката Йозге е в отпуск, тук го карат на пуступаш. Laughing

# 368
Трябва да се обърнем към стилистите  hahaha hahaha Иначе се облича добре момчето  Mr. Green
Тя стилистката Йозге е в отпуск, тук го карат на пуступаш. Laughing

Явно някой я замества  hahaha

Аз па го харесвам и така  Mr. Green

# 369
Хай, хай, хай. Party
Довечера ни очаква мнооооого романтика.  Two Hearts loveuuu Two Hearts
От инста й с надпис Morgen 💓 Çiçeklerin açmasına izin verin/"Утро 💓 Разрешите цветам цвести 💎"
Днес е на цветна вълна, цъфти. smile3502
И фотографа smile3502 си го бива.

Скрит текст:

От историята на интста й.

С фен.

Странно, Thinking двамата братя май, ще са без жените си.

И най-големия фен на всички, Заза. Mr. Green

Сумру се появи, но не става ясно къде е, Thinking с нашите или на друго място.

# 370
Обаче ме кефят Демфур, постоянно са заедно като ги изловят феновете  Mr. Green Гледаш някоя фенка на отделни снимки и с двамата  hahaha hahaha hahaha Или снимка на Демет и отзад Фуки хванал на някъде  hahaha hahaha hahaha

# 371
Обаче ме кефят Демфур, постоянно са заедно като ги изловят феновете  Mr. Green Гледаш някоя фенка на отделни снимки и с двамата  hahaha hahaha hahaha Или снимка на Демет и отзад Фуки хванал на някъде  hahaha hahaha hahaha
Мммммм, тъй ще е, Whistling а аз ще се изкефя на макс някой уж случаен Whistling да ги излови както преди.
Скрит текст:

Много съм лоша, нали, smile3503 пък после нека пак се опитват да замазват очите на хората, че репетирали?! newsm53
Те защото "репетираха" smile3534 изпаднаха в див ужас от фотката ииии последваха неща в соц.мрежи, които са ни известни. newsm47
Такива скалъпени оправдания да hahaha ги разправят на шапката ми къде я нямам. Joy
SET
Скрит текст:

Скрит текст:

Хубаво се е фотнала с мама, но не иска да покаже отсрещната редица.

Фенка, Демет и още някой. Whistling

Опаляяяяя, двете свати Laughing Laughing се появиха, а кой гледа Емирджим, или пак няма да ни го покажат !? Crossing Arms
Скрит текст:
54.bölüm Confused Ще има да почакаме за серията в Анталия щом другата седмица няма да има епизод.

Чудна фотка, Heart Eyes чууудна. Party
Вие камери виждате ли, newsm78 защото аз не?!
На една от горните снимки на които се вижда Шади(в сетовия спойлер) и срещу него е жена си личи, че снимат/само уточнявам.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 12:02 от Neidjal

# 372
Пак ли ги хванаха  hahaha hahaha hahaha hahaha

ОФ, вярно, че другата седмица пропускаме  Cry

Наде, дръж фотката  hahaha Да дойдат да ми кажат да я изтрия  newsm48

# 373
Пак ли ги хванаха  hahaha hahaha hahaha hahaha

ОФ, вярно, че другата седмица пропускаме  Cry

Наде, дръж фотката hahaha Да дойдат да ми кажат да я изтрия  newsm48
Съхрани я както онази, Mr. Green ти си на ход. Laughing
Ето я в по-близък план.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 12:06 от Neidjal