"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Смея се как се е скрил и наднича като гугуче из джеб  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 526
Демет и Пелин пак се вихрят неми Confused Confused в инста,
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240678%2 … l_wall_-116464248
а берлинския аби взе да прави и той подобие на кифленски муцки. Mr. Green Stop
Скрит текст:
Абеееее, брат и сестри, лика-прилика са си.
И Слънчо Heart Eyes не го разсъбличат като тати му, Laughing че да не измръзнат посред лято. Mr. Green

Никак, ама никак не ми харесва no с такава вафлена коса, като изкуствена е.
Не разбирам защо й правят такава грозна прическа(за мен) и то не за първи път-50/51.

Нурайчето нещо се загуби, newsm78 не се е вясвала на сета от сто години и в Анталия не отиде. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 16:25 от Neidjal

# 527
Сутринта й гледах инста хисторито на Нурай, добре си е  Heart Eyes

# 528
Сутринта й гледах инста хисторито на Нурай, добре си е  Heart Eyes
Да, хубави фотки пуска, но липсва на сета.
Тя беше като част от екипа.
Много ми е сладка и с Хасан са ми супер позитивна, и приятна двойка. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Хаштага е #MutluGünümüzİçin/#РадиНашихСчастливыхДней

Брей, брей, брей, smile3502 тяхната активност преди серията е напосоки. Thinking Thinking
То в туитъра Laughing
Скрит текст:

то в инста, Laughing
Скрит текст:

duyduğum herşey için olsun ... Teşekkür ederim/ Спасибо вам за все, ценю... Спасибо

то във фейса/Фуркан,
Скрит текст:
то видеа, то чудо. Mr. Green tooth
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239635%2Fb69ba531 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239636%2F84feb8c0 … pl_wall_-60100797

От говорителката Laughing Джансел. Mr. Green

Сори, Stop но в последно време с тези муцки Sick и неми видеа, взе да ми прилича на Пелин.
Скрит текст:
Новое видео Демет
С подписью: Перерыв/Почивка.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240679%2 … l_wall_-116464248
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239632%2F0a02b457 … pl_wall_-60100797

Мале, Shocked тази Селен/Сахер ме уплаши. #Shocked
Скрит текст:

И в цял ръст.
Скрит текст:

Заредила съм си два линка, нашия и на Карата, и накрая от двата ни един няма да гледам като хората.
Малеее, че не взема една гьостерица и ту едната сврака, ту другата, побъркаха си децата тези откачалки(в частност Сонга). smile3516 smile3515
Най-хубавото и истинско нещо е Емирджим. Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BVnFMLql3-D/

От архива/43.

Доколкото може да се разчита на чичи с превода, Stop нооо г-на нещо не е на кеф.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 21:54 от Neidjal

# 529
Тъпа проста патка е тази Филиз ooooh! ooooh!.

А Сонга е като цял табун патки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сонга твърде много не иска да се среща с бащата на децата си... Това защо ли ме навежда на мисълта, че Йълдъръм не си е тръгнал от хубаво... И най-вероятно тази овца не му е разрешавала и да вижда момичетата newsm78 newsm78
Едни такива мисли ми се завъдиха Peace

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:14 от kyty

# 530
Тъпа проста патка е тази Филиз ooooh! ooooh!.

А Сонга е като цял табун патки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сонга твърде много не иска да се среща с бащата на децата си... Това защо ли ме навежда на мисълта, че Йълдъръм не си е тръгнал от хубаво... И най-вероятно тази овца не му е разрешавала и да вижда момичетата newsm78 newsm78
Едни такива мисли ми се завъдиха Peace
Peace

И Курти бе разказал на Онур, че докато е живял с тях това не е било живот, а кошмарно съжителство с вечни скандали със Сонга и прочие.
Спасил си е кожицата човечеца Peace ми жалко за дъщерите му, че се е наложило майка им да ги възпитава ooooh! и са пълно нейно копие като поведение.Stop
Айййй, Ерол май иска от тоя да се представи за Йълдъръм срещу пари. #Crazy Да им кажел, че ги е изоставил и не ги иска. Shocked

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:35 от Neidjal

# 531
Ерол е прецакан  Mr. Green

Пуснах докато има реклами на севдата  hahaha

Епизода си е тъп  Flutter

# 532
Добре, че човека не се върза на глупостите на Ерол. ooooh!
Те пък в Севдата търсят Нихан. Tired И там е една мътна, и кървава ми дано поне завърши хепи.
Йълдъръм си има с-во, жена и момченце.

# 533
Те пък в Севдата търсят Нихан. Tired И там е една мътна, и кървава ми дано поне завърши хепи.
Аз нещем щастлив финал  Mr. Green

# 534
Аз нещем щастлив финал  Mr. Green
Знам, Laughing а на други пък нашите им криви. tooth

Heart Eyes Heart Eyes

Мурат много се сдуши с Нурайче и Хасан, в тях е на гости, и гледат №.
Започнаха да излизат много сетови фотки от архивите #Crazy на минали вече серии.

Тая пък Нюню Sick е сто процентово копие на майка си, Tired ужас просто. ooooh!
Мале, мале,  hahahaгоркия човек, пребиха го Joy жена му и майка му, а може въобще да не е баща им. #Crazy
Аааайде не е баща им и  hahahaсори чичка, че ти предизвикахме тупаник. rotfImao rotfImbo

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 23:18 от Neidjal

# 535
Следващата патка - Нюню. Най-голямата, има някакви спомени от баща си и не може да го познае ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 536
Хм, Thinking кой бе онзи който надничаше зад пердето, newsm78 дали той не е баща им Thinking и се крие? newsm78
Айде, нашия предлага да отидат всички в Анталия.
Абе Тери,
Скрит текст:
КеНитата от половин час стоят на едно минно поле с психара Емко. ooooh!
Айде и тия, ще ходят.
Бързо пристигнаха бе, вече са в Анталия. Heart Eyes Party
Айде битти.
Така и не откриха тати, но не ми дава мира онзи който надничаше зад пердето. Thinking newsm78
Онур е просто прелестен откъдето и да го погледне човек. Peace

Скрит текст:
Трагично завърши Карата, Rolling Eyes убиха главния. Confused
И в серията, и по време на рекламите, все нашите. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 00:07 от Neidjal

# 537
Наде, банския на Лалето е супер  Heart Eyes

# 538
# 539
Демет татуировка ли има на хълбока  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт