"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Видяхте ли клипчето с Емко как дъвче магданоз докато баща му прави закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
https://www.instagram.com/p/BVozkmkBmNG/?tagged=no309
Явно Лалето се е прибрала вкъщи, време беше  ooooh!

# 556
Видяхте ли клипчето с Емко как дъвче магданоз докато баща му прави закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Явно Лалето се е прибрала вкъщи, време беше  ooooh!
Да, публикувах го в един от постовете ми на предходната страница 551, а ти даже писа след мен.
Ще рече човек, че тук пишещите сме толкова много, Laughing че не смогваме да се изчитаме. Mr. Green Joy
Отдааааавна трябваше Лалка да се прибере в домът им, Peace напусна го в 40 серия, а ще се върне в 55. ooooh! Stop

# 557
Видяхте ли клипчето с Емко как дъвче магданоз докато баща му прави закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Явно Лалето се е прибрала вкъщи, време беше  ooooh!
Грижовен тати... Отсега му дава да пасе  - за определена сила след време...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Не видях добре, но май и тати си крадна от маЙданоза Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
Наде  Heart Eyes , извинявай, ма ти нали все се редактираш и слагаш скрити текстове и понякога нещо ми убягва  Peace

Онур е пак с халка  Heart Eyes Heart Eyes

# 559
Наде  Heart Eyes , извинявай, ма ти нали все се редактираш и слагаш скрити текстове и понякога нещо ми убягва  Peace

Онур е пак с халка Heart Eyes Heart Eyes

Знам, че това е причината, но така се получава като все се налага да добавям ново и ново инфо когато съм сама в темата.
Ама ти поглеждай редакциите ми де. Simple Smile
Страхотни са на тази фотка, страхооооотни, Heart Eyes Heart Eyes даже няма да я сгъна снимката, Heart Eyes ще ми липсват сетовите снимки след като свърши сериала. Rolling Eyes
Мдаааа, ще си разменят наново халки. Heart Eyes Heart Eyes
Днес голямо фоткане се фотка на сета. Laughing
Демет с Рустем(фотографа на чиято сватба ходиха с Фуркан и някои други от екипа).

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 16:52 от Neidjal

# 560
То това е ясно, но аз се чудя с какво ли ще напълнят още 5-6 серии newsm78. Ще ми се да дойде Видовден за Бетюл и Ерол. Па ако решат и да ни възмездят дето ни държаха на пост и надежди... доволни ша останем Mr. Green Mr. Green Peace

# 561
То това е ясно, но аз се чудя с какво ли ще напълнят още 5-6 серии newsm78. Ще ми се да дойде Видовден за Бетюл и Ерол. Па ако решат и да ни възмездят дето ни държаха на пост и надежди... доволни ша останем Mr. Green Mr. Green Peace
Joy hahaha Joy
И без това Рамазанът им е към края си, и битти на постите.......... Mr. Green Whistling
Според мен в оставащите серии е редно да се наслаждаваме на семейната идилия на с-во Саръхан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes без лъжи и скрити тайни. Заслужиха си я идилията, пък и ние с тях.
И без това е ясно, че №, ще приключи с 59 епизод ми поне да ни показват на макс триото прекрасници. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Също така не мисля, че отрицателните персонажи, ще получат възмездие. Та те нашите пред другите злодеи в Дизитата им са направо бели ангели с крилца. tooth tooth
Колко еднакви на пръв поглед и в същото време коренно различни.

# 562

Ще започнеш да виждаш ти правилно, Наде, ама още малко обучение ти требе  Wink Peace Hug

# 563
Скрит текст:

Ще започнеш да виждаш ти правилно, Наде, ама още малко обучение ти требе Wink Peace Hug
newsm47 newsm62 smile3502

Хайде на озета(с транслатора е ясен) и новите снимки, Party много рано ги пуснаха бре. Thinking

Скрит текст:
54. Bölüm Özeti
Onur ve Lale aileleriyle harika bir otelde tatil yapmaktadırlar. Lale ve Onur’a uzun zamandan sonra, bu huzur çok iyi gelmiştir. Aşklarını tazelerler. Aileleri de keyifli vakit geçirmektedir, ta ki Betül, Erol ve Filiz gelene kadar. Lale ve Onur onların gelmesine gerilse de, mutluluklarının bozulmasına izin vermezler. Bu arada Onur ve Kurtuluş’un, Lale ve Nilüfer’e büyük bir sürprizi vardır…
No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

П.П. Ни една снимка от сватбеното им двойно тържество Crossing Arms при положение, че сумати му и фотки, и видеа изтекоха от сета.

# 564
Ооо, значи и сватбата ще видим  Crazy

# 565
Опасни мамаши...  Mr. Green Mr. Green. И тук засякоха култовите червени шорти tooth tooth tooth

Скрит текст:
"В зал в красных шортах"
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 566
Скрит текст:

Фуркан трябва да се завърне във фитнеса  Mr. Green Mr. Green. Осемте баклавички са си налице, обаче "любовните дръжки" са понарастнали tooth tooth tooth.

Пътищата на рейтингите и на зрителското харесване са неведоми hahaha Peace. Аз казвам да си завършат сезона с 58 ли, 59 ли епизод и кой откъде е.... че да се захрани фенската маса и с някоя и друга клюка Mr. Green Mr. Green. Така като гледам - даже и студената морска вода не винаги е достатъчна за овладяване на ситуации Mr. Green Mr. Green newsm52
Послуша те. Laughing

Озета на руски.
Скрит текст:
Озет

Онур и Лале с семьями едут в один прекрасный отель, на Лале и Онура после всех испытаний это хорошо подействует.Они подтвердили свою любовь.Семьи приятно проводят время,пока не приедут Бэтюль,Эрол и Филиз.Лале и Онур не дадут им испортить свое счастье.И у Онура и Куртулуша для Лале и Нилюфер есть сюрприз
Перевод: Анатолия Кесова
Лалка  hahahaкак се е накокошинила, ще литне барабар с топката. Joy

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 20:32 от Neidjal

# 567

Ама как няма да ме послуша бе Naughty. Разбирачите винаги трябва да се слушат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. А Лале с тази физиономия... и с Онур зад нея...
Скрит текст:
притеснена ми изглежда Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm52

# 568
Кити, е как няма да се притесни Лалчето катооооо се шашка дали, ще уцели топката. Mr. Green
Абе от дни къде ровна и все тая снимка насреща ми, със същата тениска е от фитнеса, но не се вижда запетайката заради позицията на ръцете му.

# 569
Кити, е как няма да се притесни Лалчето катооооо се шашка дали, ще уцели топката. Mr. Green
Абе от дни къде ровна и все тая снимка насреща ми, със същата тениска е от фитнеса, но не се вижда запетайката заради позицията на ръцете му.

Сега подред  tooth...
- Много е важно да се уцелят топките - иначе защо си се хванал да играеш голф Mr. Green Mr. Green
- Не си ли забелязала, че в дизито постоянно закриват логата на всичко - дрехи, та дори и телефони... Може да си е разпорил емблемката на Nike hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт