"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
# 76
 wavey

Сначале. smile3502
Този път освен познатото ни, че сериалната им любов се е превърнала в реална споменават и участието им в шоуто при Беяз.
Скрит текст:
sonpaylasimFox TV'de yayınlanan No: 309 adlı dizide birbirine aşık evli bir çifti canlandıran Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın dizi aşkı gerçeğe döndü.
Daha önce rol aldığı Çilek Kokusu dizisinde yine partneri olan Yusuf Çim ile birlikte olan Demet Özdemir aşkı yine dizi setinde buldu ve ikilinin ilişkisi birkaç gün önce Gizli Kalsın adlı mekana el ele gitmeleriyle ortaya çıktı.
Özdemir ve Palalı geçtiğimiz günderde Beyaz Show'a katılmış ve 'Dizide öpüşmek zor oluyor mu?' sorusuna 'Öpüşmek kolay, gerçekten gülmek zor' şeklinde cevap vermişti.
https://www.instagram.com/sonpaylasim/

Скрит текст:
И тя стана нощна птица. smile3506
Скрит текст:
До бесконечности вас люблю( съем).

Скрит текст:
SET

Най-накрая го проумяха, дано не остане само на думи както досега.
 Heart Eyes Heart Eyes
Няма да поглеждаме към миналото, ще се фокусираме върху бъдещето ни.

Нурхан и Елиф са посетили Нурайчето в училището в което работи.
Направо им се чудя на акъла на тези две дами(по принцип)......., но това е друга тема.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 12:49 от Neidjal

# 77
Как така бабето (Нурхан) не се нахвърли да защитава Демет оня ден  hahaha hahaha

# 78
Как така бабето (Нурхан) не се нахвърли да защитава Демет оня ден  hahaha hahaha
Този път функцията й на адвокатстваща Демет ooooh! #Crazy я извзеха феновете й защитавайки я в туитъра.
Тя и затова по нощите е пуснала този си туит в отговор на техните.
Бабката не остана по-назад, онзи ден след фотката-компромат и статията за нашичките заляха Фуркан с хейт, и тя бе първа негова защитничка. #Crazy ooooh!
Нямат ли си с-ва, мъже, деца, внуци, ми.........не ги разбирам аз тези две бабки и това си е(отчасти и Джансел, но да кажем, че тя следи за пишещото се в соц.мрежи за Демет и най-вероятно е упълномощена от нея, в противен случай и тя е тежък случай като двете баби/за мен Peace)?!

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 14:06 от Neidjal

# 79
Явно са в пенсия  Mr. Green

# 80

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лальоша с перлички  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:47 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 81
Ново 20 от Демет, #Crazy много ми е странна. ooooh!
След хейта заради № 15 на футболиста си заключи коментарите в инста, сега пък това.
Явно не всеки е способен да носи не само короната, но и тежестта й.
Сети се кога да отрече, след дъжд-качулка, Stop ни в клин, ни в ръкав. Stop
Същото направи и при Беяз, пък после олеле-мале. Stop
Мълча цели десет дни Stop и сега преди финала на сериала реши да мъцне.
Като четаааа, сега отново си навлича гнева на феновете заради десетките лъжливи намеци досега Peace(перифразирам, но смисълът е този). Не намират никаква логика в поведението й(аз също Peace).
Скрит текст:

"Содержание новостей под заголовками "Проживает любовь с партнером" не отражает реальности"  

Да видим дали, ще последва реакция от джан-партньора.
SET

https://www.instagram.com/p/BU9XuskFhPI/
https://www.instagram.com/p/BU9UpBIgzdT/

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 17:53 от Neidjal

# 82
Тъжно е, когато на 25 години не знаеш какво правиш. Не може да помислиш и не цениш феновете си. Проблемът не е, че не е с Фуки, проблемът е, че мълча сума време и чак сега се сети. Значи остави всички да се заблудят. Еми не е права, нека я хейтят сега. От една седмица не е спряла с неадекватното поведение  #Cussing out

# 83
Тъжно е, когато на 25 години не знаеш какво правиш. Не може да помислиш и не цениш феновете си. Проблемът не е, че не е с Фуки, проблемът е, че мълча сума време и чак сега се сети. Значи остави всички да се заблудят. Еми не е права, нека я хейтят сега. От една седмица не е спряла с неадекватното поведение  #Cussing out
Peace

Хейтят я и то яко, малцина са тези, които се опитват да намерят логика в поведението й от последните десетина дни.
Аз такава не виждам, не искам и да се затормозявам да търся. Stop
Да се оправя с феновете, каквото си надроби, такова, ще си и сърба. Peace

# 84
То не е за яд, а за смях hahaha
Сега ще вляза в туитър да видя как я хейтят  #Cussing out Joy

# 85
То не е за яд, а за смях hahaha
Сега ще вляза в туитър да видя как я хейтят  #Cussing out Joy

Значи и аби, и Берлин, и Сумру, и РД, и двете бабки, и фотката-компромат, и лайфовете им, иииии всичко е било лъжа, емиииии, сега да се оправя с пощурелите си фенове, Laughing не мога да я мисля. no
SET

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 18:32 от Neidjal

# 86
 wavey wavey
Голяма веселба е настанала :2tooth. Аз не съм известна личност, обаче все си мисля, че когато става дума за опровержение на факти, касаещи отношения на поне двама души.... то би било по-нормално опровержението да е от името на тези двама... без значение дали тези двама са безразлични един към друг или единият е по-малко безразличен Mr. Green Mr. Green
А в крайна сметка защо пък трябва да има опровержение или потвърждение newsm78 newsm78. По-важното е въпросните двама души да са наясно с проблема "вар или не вар" tooth tooth tooth. Те феновете затова са фенове - да си съчиняват какво ли не Mr. Green.
Хич не ме разстройват последните събития Mr. Green, защото на мен лично много ми приличат на ситуацията "гузен негонен бяга" hahaha hahaha
Нито единият, нито другият ще останат недолюбени.... така като ги гледам... външно и визуално дет, се вика  newsm62 newsm62 newsm62 newsm52

Не знам защо, обаче точно сега се сетих за едно изказване на Аштън Къчър
Скрит текст:
по повод заснемането на любовни сцени Mr. Green. Та той беше казал нещо от сорта "... ако се възбудиш по време на заснемането - срамуваш се, ако не се възбудиш.... пак се срамуваш" hahaha hahaha hahaha hahaha
 Странно защо точно сега се сетих за тези негови думи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но пък, от друга страна.... появи се нова двойка Mr. Green Mr. Green - не е за изхвърляне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm43 newsm43

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 18:46 от kyty

# 87
Айде, бабето-адвокатка Laughing се е разписала.
Мале ма тази е на всяка манджа мерудия. Shocked ooooh! #Crazy
Направо станаха за смях Joy(както отбеляза Тери) всички до една.
Скрит текст:
Бабушка, которая была на съёмках написала, что скоро подпишут договор о втором сезоне, если всё будет так же продолжатся и сказала, что Демет точно не с футболистом.

Охххх, сетих се нещо. Joy
Онези дни след като излезна инфото, че ФурДем вар и онази прословута фотка, която я изтеглиха от инста, бившия на Демет(според запознати) изтрил от инста си всичките им съвместни фотки. Mr. Green
Таааа,  hahahaсега ако му докладват за туита й(или сам го прочете) може пък да реши да си ги възстанови.  Joy

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 19:30 от Neidjal

# 88
Боже, Боже  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 89
Как беше приказката......,  Thinking че всеки луд с номера си, Laughing а някои с цяла програма?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт