"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
В сериала на Керем Бюрсин, занулили главната ooooh! При нас поне няма да има жертви  Mr. Green
Само за братята Йълмаз ме е страх сега Tired ooooh!
Скрит текст:
ooooh! Като в моя сериал АФК. Tired
И мен ме е страх за Сарпчи,  Rolling Eyes Мерт  Rolling Eyes и майка им. Rolling Eyes
Добре, че както казваш при нас сдали фира няма да има Party и добре, че е така, защото иначе едва ли бих го гледала.
Преситих се от драми и много внимателно си подбирам какво да гледам.

hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Горката Ляле, изчака й се чакалото,  Joy но си струва. Heart Eyes

Скрит текст:

И Йълдъз започва да ме дразни, откакто се сдобри с Бетюл пак започва да става надменна. Crossing Arms
Двете свраки-свати пак старата песен на нов глас мерейки простотията си. ooooh! ooooh!
Ляле е прелестнааааа, Heart Eyes даже не си спомням дали в друг момент досега ми е харесвала толкова много,  newsm78 ослепителна е в момента, даже повече за мен и от 35 серия/Валентинската.

Мале тия двете да не се скарат и Сонга да даде назаден, и да не даде Ляле, #Crazy че, ще е върха на простотията при положение, че са женени, и с дете, ай сакън. Stop

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 23:44 от Neidjal

# 436
# 437
От доста време и особено тази вечер се чудех какви масали ще разтягат до 59-та серия, че и за втори сезон се одумват....... с други думи - чудех се кога ще изтъпеят за пореден път... Е те това е моментът ooooh! ooooh!
Просто о....а моментът в театъра smile3511
Имам идея за развитие на действието, по-точно две... Цензурираната версия е Онур да си грабва Лалето и да го помъква tooth tooth. За нецензурираната нямам червена точка 24+ Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 00:06 от kyty

# 438
И така, стана тя каквато стана, #Crazy #Crazy ноооо простотията ходи по хората.
Да си взима Онур Ляле и малчо, и направо у тях си, Peace йетер бе. #Cussing out
Значииии, лека серийка, с хубави романтични моменти между Ляле и Онур, Crazy Crazy с прелестни такива между баща, и син, Heart Eyes Heart Eyes нооооо нещо не ми беше баш таман. Thinking
Не усетих заряда на предходната серия, като че ли нещо ми липсваше,  newsm78 не мога да определя точно какво, ноооо нещичко не ми достигна в епизода при все, че бе повече от романтичен.
Странно, но факт. Thinking
Да се надявам че с превода липсващите ми части от пъзела, ще си дойдат по местата, но едва ли щом сега епизода не ми беше изпълнен със заряд какъвто имаше например предходния.
Да видим фрага.
Иеееее Кити, докато ти си писала съм писала и аз, иииии повредата не е в моя телевизор. Party

# 439
Както казват мамашите - ще се оженят в 309 серия Mr. Green Mr. Green

Обаче пък разбрахме, че Лале никога не е пипала....упс - пускала змей Mr. Green Mr. Green newsm52

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 00:28 от kyty

# 440
Значи винаги когато имам очаквания след това не съм удовлетворена като зрителка(да не кажа нещо друго Peace) и все се заричам повече нищо да не очаквам каквото-такова, но не успявам и все се поддавам, нооо никой не ми е виновен освен аз.
Дано не изпортят серията в Анталия, нооо аз която бях твърдо за втори сезон на моменти се колебая, след това пак искам, на по-късен етап не, а това означава, че вече нямам твърдо желание за втори сезон, а щом се лъкатуша в желанието си значи нещо не ми е баш таман при все убийствената химия между главните(за мен).
Май най-добре е да знаят кога да спрат и да се оттеглят достойно докато не са се юрнали стремглаво по нанадолнището, но пък от друга страна съм забелязала, че именно такива серии(по-слаби) са с по-високи рейтинги, иди че ги разбери, аз не искам да ги разбирам. Stop
Ичерде е със сериозен рейт всеки път на 7%, 8%, а в групите 9%, 10%, че и нагоре и завършва достойно по план с 39 епизод.
Така се подхожда Peace когато разумът надделява над жаждата за правене на пари на всяка цена с цената на унизителен за всички рейт(по принцип).
И фрага не ми хареса.
Сега пък Ляле май, ще има брат от втората жена на баща й, абе като в реала на Демет. Tired

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 00:36 от Neidjal

# 441
Сега па Йълдъръм ли ще търсят  ooooh! Joy

# 442
Скрит текст:
Не, те направо откриха братчето й/така разбрах.
Нашите продължават за уйдисват на откачените си майки Stop Stop и живеят отделно, Stop Stop абе луда работа.
И този психолог уж щеше да е гост-актьор(не, че ми пречи, даже напротив, харесвам образът му) а си остана до ден днешен.
Никакъв фраг, Confused нямам никакви очаквания, дори няма да дочакам да го преведат.
Ето го за всеки случай ако някой не може да го види по Фокса.
https://www.instagram.com/p/BVVb4zzAd0L/
И още нещо, не ги знам рускините откъде черпят инфо(в случая и по принцип, но винаги са изключително достоверни) и знаеха за Йълдъръм още отпреди седмици. Shocked
П.П. И още нещо.
Този мъж е актьор(днес я бях публикувала снимката и още една с тримата),
Скрит текст:

Демет го е последвала в инста, има предположения(не сигурно инфо), че това може да е Йълдъръм. smile3506

Пак съм аз, нося рейта и трея.
Рейтинга продължава да спада и то сериозно.
Ако така продължават с пълнежите(изцепката на Демет ooooh! Stop също оказа влияние smile3516 smile3515 кой каквото, ще да говори/за мен, не ми се мисли с какви % ще са до 59 епизод.
http://www.ranini.tv/reyting

Нова/стара фотка непубликувана досега.
Скрит текст:

Трейлъра с вградени субтитри(има и втори такъв, но е същия като първия само че с разместени моменти, да им имам политиката на фраговете ooooh!)
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240653%2 … l_wall_-116464248

И най-големият ни малък актьор, Heart Eyes който ме разтапя всеки път щом го зърна на екрана.

Превъзходни им се получават сцените с Фуркан, а малкия Heart Eyes много естествено откликва на думите и гушките му.
С Демет не усещам същото, ни тя умее да предразполага малчо, ни той й откликва.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 10:52 от Neidjal

# 443
Може и да обвиняваме Демет и нейния туит за кофти рейтинга, но според мен причината е и в това безкрайно кръжене около разправиите на двете мами. Както и снощи писах, аз лично се чудех кога ще видим поредната тъпня.... ами ето... снощи беше Mr. Green Mr. Green

# 444
Разбира се, че резултата за кофти рейта е комплексен(зацикляне откъм сценарий в даден момент, пълнежи до безкрай, разместване на позициите на главните с второстепенните герои и т.н., все неща характерни за турските сериали), но черешката на тортата бе нейно дело(за мен, а и не само).
Въобще не им трябваше да снимат до Август, да бяха спрели със сдобряването им в 50 епизод и наесен с песен, ноооо къде ти. Confused
Времето в Анталия е чудесно и Ляле, и Онур, ще се възползват.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239639%2F68fb7ee4 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239640%2F354b5b1a … pl_wall_-60100797
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 12:35 от Neidjal

# 445
Не ми пука за рейтинга, нямам нерви и за него  Tired

В басейна Лалето и Онур ли са? Явно имат нужда да охладят страстите  hahaha hahaha hahaha
Вчера пак я приканваше  Joy Joy Joy

# 446

В басейна Лалето и Онур ли са? Явно имат нужда да охладят страстите  hahaha hahaha hahaha

Тц, Тери,... ловят риба Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Накарай Надето да ти разкаже за рибата, че бягам за работа tooth tooth

# 447
Не ми пука за рейтинга, нямам нерви и за него  Tired

В басейна Лалето и Онур ли са? Явно имат нужда да охладят страстите  hahaha hahaha hahaha
Вчера пак я приканваше  Joy Joy Joy
Да.
Скрит текст:
А тя въобще не се дърпаше,  smile3502 нооо както обикновено все някой/и или нещо се намесва/т в неточния момент(такива сценаристки хрумки за мен са от тъпи, по-най-тъпи Peace).
Двете свати са просто непоносими, хвани едната, удари втората, че да падне Бетюл, отврат на ента степен са и трите. Пълнежа беше в повече+другото което написах за Демет и произтичащите от действието й последици, и ето го резултата(за мен), нооо и на мен спря да ми пука за рейта като знам, че до 59 епизод е сигурно излъчването на №.
Определено не знам какво бихме могли да гледаме ако има втори сезон, идея си нямам newsm78 след като всички тайни до една се разкриха. Thinking
Ако, ще гледам бол Сонга, doh Монка, doh Йълдъз, doh Асанчо, doh Драганчо, doh Йълдъръм, doh природения му син Confusedи прочие досади, #Crazy ааааа не мерси, Stop не искам втори сезон. no
Не гледам сериали на всяка цена ако се изчерпат докрай независимо кои актьори/актриси участват в тях, така е било, е и ще бъде.
Ах ти Китиииии, аз да разказвам за рибата, а,  Mr. Green я не се измъквай по терлици?! Joy
Тук за никаква риба няма да разкажа.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 13:00 от Neidjal

# 448
Тъпня ще е другия епизод  Mr. Green

# 449
И според мен.
Нашите, ще са брат и сестра детективи, ще ходим да търсим тати, но ще намерим брат си, ама няма да казваме на мама, че, ще плачка, а тя, ще реже плод все едно коли Йълдъръм. #Crazy По някое време двете мами, ще отидат при психолога щото бутат масло ииии все в този ред на мисли, и с другите персонажи. Stop
Въобщеееее турлугювеча, ще е на макс Peace(за мен).

Общи условия

Активация на акаунт