"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Демет има и друг брат ли  newsm78

# 451
Скрит текст:
Че май, поне такова инфо ми се запамети в главата когато ходи пролетта за два, три дни в Германия.
Даже следящи я от години писаха, че и баба й(най-вероятно по бащина линия) живее в Берлин.

Скрит текст:
Само Фуркан различавам, а чувам гласа на Гьокче.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239649%2F02eb88ae … pl_wall_-60100797

И женско нямо. Confused
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239643%2F15454d3c … pl_wall_-60100797

Ей много си обича този потник Mr. Green бре.

Трябва да зарежем някъде.
Обновил си е инста. newsm08

Това пък е от Демет.
На същото място.
И двете фотки са публикувани в рамките на пет минути.

Джихан.

Оффффф,  муцки, Confused V, Confused  нями видеа.  Confused

Двете етърви.

Озлем с щерките на двете ни сценаристки.
Гьокче и другите са на задната маса.
Като ги гледам всички взеха да хващат тен.

https://www.instagram.com/p/BVXzBfWF47q/

Само психолога #Crazy липсваше в Анталия. ooooh!
Станаха като в дядовата ръкавичка, винаги има място за още един, а Ляле и Онур са все с опашки зад себе си, ужас направо. ooooh! Все някой някаде ги притеснява, аман бе. Stop
Скрит текст:

Серията с руски субтитри.
http://dizimania.ru/17-nomer-309.html

NEW/С шефа на хотела.

П.П. Единият ни летен конкурент от 28 Юни по Стар тв/на мястото на Кара Севда, ще е сериалът със Сечкин.
Тогава, ще бъде излъчен първия епизод на "Светулката", а № няма да излъчи серия.

Все ми е на ума, че тържеството/поредната им сватба, Mr. Green ooooh! ще бъде именно в Анталия, иначе няма логика да се изсипе цялата тумба с народ. #Crazy
Скрит текст:

Гледам и не вярвам на очите си, Laughing аби си е отключил акаунта.
Последната му нова фотка.

Демет с актьора.
Много странни снимки и тези, и онези с тях, и Фатма, все едно са рисунки.
Като гледам банския на Демет, Ляле пак, ще цепи мрака с бански ooooh!(за мен) като в 6 серия(там направо я бяха зашлюпили като в скафандър ooooh!).
Не смеят да я разсъблекат да се изпече както си му е реда и туй то. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 11:57 от Neidjal

# 452
Не се трежоли, Наде, у басейна ще я Mr. Green. Иначе на сушата е опасно tooth tooth

П.П. "... в басейна ще я..." - имам предвид разсъбличането, за което говориш tooth
Ади, помогнах на поста  smile3521 newsm47

# 453
Кити, Кити, Кити, Joy разбрах те отраз smile3503 без обяснения. Mr. Green
Скрит текст:
Севинч явно за съвсем кратко е била в Анталия, защото в момента продължава да пуска нови фотки със с-вото си/освен ако не са отпреди дни, а да ги публикува сега.

Пак, ще ги женим нашите за емнайсти път #Crazy(дори и само наужким Mr. Green ooooh! Stop).
Затова и цялата тумба се е изсипала в Анталия.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239650%2Fcc6bc0a7 … pl_wall_-60100797
Да празнуват и всеки откъде е, гюле-гюле, и да оставят малко младоженците Mr. Green Mr. Green(как само звучи при положение, че са жени и с дете) на спокойствие, че след тях винаги и по всяко време е пълно с опашки, бааааактън. Crossing Arms
Хм, странно защо Сумру под фотката й с другите от екипа на поляната е написала
Sezon finaline doğru kostümde fedakar meleklerimle/К финалу сезона благодарна своим преданным ангелам костюмерам ", newsm78 нали финала щеше да е на 2 Август!?  Thinking
Аааайде и тия започнаха с немите. Confused
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239652%2Fe2b9731e … pl_wall_-60100797

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:17 от Neidjal

# 454
То това с немите клипчета е неква мода  hahaha hahaha hahaha

# 455
Скрит текст:
Ааайде и на Суат жена му(моя стара познайница от любимия ми сериал) е пристигнала в Анталия, само Нурайчето се бави.
Скрит текст:
Да се надяваме, че вчерашната снимка на Ердем и сестричката му както, и днешната такава

също са от Анталия, защото, ще е от тъпо, по-най-тъпо Емирджим да не е с мама и тати в най-щастливият им, и истински ден(сватбеното празненството) без никакви лъжи, и скрити тайни при положение, че именно той е главната причина Ляле, и Онур да стигнат дотук.
Скрит текст:
ЛалОн, Нюню, Курти, Филиз и Наргиз.
Ерол нещо се губи. Thinking
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239653%2F5dd7db76 … pl_wall_-60100797

Не разбирам Thinking каква е тази масова истерия, че сезон-финали, ще е на 54 епизод(след написаното от Сумру). Неправилно ли тълкуват написаното от нея, Thinking Сумру добавила первое фото в инстаграм и подписала: "С моими ангелочками в подходящем костюме для финала сезона" (както вече споменах) що лииии, Thinking при положение, че продуцента официално се произнесе в туитъра, че, ще снимат до края на Юли, а заради празникът им в случая до първата седмица на Август?!
Освен решението да е взето в движение, друго обяснение нямам.
Каквото и да е скоро, ще се разбере(засега са само тюхканици, вайканици, предположения на фенове).
Ако питате мен това би било най-доброто решение към настоящия момент предвид драстично снижаващия се рейт от две серии насам.
Нека да починат през лятото и сценаристките да заредят батериите със свежи идеи за наесен, защото в противен случай рейта сам, ще ги принуди да спрат дори и да не искат, но ще е с неудовлетвореност от недобре свършена работа.
Затова много бих искала слуховете да се окажат истина Praynig и дано сега спрат навреме за да се завърнат достойно наесен, а не да се оттеглят плачевно по никое време смазания от рейтинга. Peace Stop no

Да не се окаже, че това е младоженека Laughing за енти път. Mr. Green

Смешно(за мен) но факт, булка за емнайсти път. doh
Чак толкова не бе нужно, оставаше да й вържат и червен девствен колан на раждала жена, #Crazy ужас направо, ц........ работа. Stop

Мдааааа, оказах се права, младоженека е. Laughing
Последни инструкции преди снимките.

От Джерен-последен ден, но в Анталия ли, newsm78 или последен снимачен ден за сезона!? newsm78

Ще има и музика на живо.

Бану и Аслъ слагат точка на шумотевицата.
Продължават да работят(жалко, Rolling Eyes надявах се да спрат навреме и наесен с песен, и с нови сили, и сценарийни идеи).
В момента пишат сценария на 55 епизод.
Не искам и да си помислям какъв, ще е...пълен със Сонга и сие, жив ужасТ. smile3516 smile3515
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 17:38 от Neidjal

# 456
Да не би и Нюню и Курти да спретнат сватба  newsm78 Че гледам, че и Нюню е с бяла рокля и букет  newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy

По-добре сватба, отколкото развод  Stop

# 457
Тери, ти ми беше казала(и показала фотка) че Фатма и Гьокче са двойка извън сериала още отпреди започването му.
Да си срещала инфо, че се били разделили от около два месеца, защото аз срещнах, но на писаници от сорта този рекъл, онзи казал без доказателства вяра нямам?!
И двете двойки се женят при все, че са в брак......ноу комент.
Всички са с тен.
Все още не снимат.
Скрит текст:

Имаме озет, ноооо както обичайно повтаря видяното във фрага.
Скрит текст:
Озет 53 серии
Лале и Онур будут стараться, чтобы помирить своих поссорившихся мам. Но раньше них начнет действовать Пынар Бей. Сейчас перед их счастьем стоит только одно препятствие. Нужно найти отца Лале и с ним встретиться. В этом вопросе Онур ее одну не оставит и они вместе начнут его искать.
Перевод Madina Tleulina

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 21:28 от Neidjal

# 458
Скрит текст:
Ааайде и на Суат жена му(моя стара познайница от любимия ми сериал) е пристигнала в Анталия, само Нурайчето се бави.
Скрит текст:
Да се надяваме, че вчерашната снимка на Ердем и сестричката му както, и днешната такава

също са от Анталия, защото, ще е от тъпо, по-най-тъпо Емирджим да не е с мама и тати в най-щастливият им, и истински ден(сватбеното празненството) без никакви лъжи, и скрити тайни при положение, че именно той е главната причина Ляле, и Онур да стигнат дотук.
Скрит текст:
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239653%2F5dd7db76 … pl_wall_-60100797

Не разбирам Thinking каква е тази масова истерия, че сезон-финали, ще е на 54 епизод(след написаното от Сумру). Неправилно ли тълкуват написаното от нея, Thinking Сумру добавила первое фото в инстаграм и подписала: "С моими ангелочками в подходящем костюме для финала сезона" (както вече споменах) що лииии, Thinking при положение, че продуцента официално се произнесе в туитъра, че, ще снимат до края на Юли, а заради празникът им в случая до първата седмица на Август?!
Каквото и да е скоро, ще се разбере(засега са само тюхканици, вайканици, предположения на фенове).
Ако питате мен това би било най-доброто решение към настоящия момент предвид драстично снижаващия се рейт от две серии насам.
Нека да починат през лятото и сценаристките да заредят батериите със свежи идеи за наесен, защото в противен случай рейта сам, ще ги принуди да спрат дори и да не искат, но ще е с неудовлетвореност от недобре свършена работа.
Затова много бих искала слуховете да се окажат истина Praynig и дано сега спрат навреме за да се завърнат достойно наесен, а не да се оттеглят плачевно по никое време смазания от рейтинга. Peace Stop no

Чак толкова не бе нужно, оставаше да й вържат и червен девствен колан на раждала жена, #Crazy ужас направо, ц........ работа. Stop

От Джерен-последен ден, но в Анталия ли, newsm78 или последен снимачен ден за сезона!? newsm78

Ще има и музика на живо.

Продължават да работят(жалко, Rolling Eyes надявах се да спрат навреме и наесен с песен, и с нови сили, и сценарийни идеи).
Не искам и да си помислям какъв, ще е...пълен със Сонга и сие, жив ужасТ. smile3516 smile3515
Скрит текст:

пълна простотия

# 459
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Ще има и музика на живо.

Скрит текст:

пълна простотия
Кое по-точно newsm78 от всичко което съм написала? Thinking
Последна вечер в Анталия.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239664%2F3a72c7ec … pl_wall_-60100797

За тази сцена мога много да кажа, но, ще бъда съвсем кратка.
Най-простата, Sick най-простоватата, Sick най-голямата скандалджийка, Sick най-елементарната и без никакви обноски, Sick жената със самочувствие на генерален директор без никакво покритие Sick провалила се дори като майка(за мен), жената която не подлежи на промяна, Sick най-антипатичният ми женски образ Sick е СОНГЮЛ. Crossing Arms
Йълдъръм човечеца направо се е спасил от нея. Peace

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 22:06 от Neidjal

# 460
Мен пък не ме дразни сватбата  Peace

# 461
Наде, Hug, днес те поизтървах tooth и гледам пак си яхнала моторетката tooth tooth.
Споко бе... на Сонга ще й направим мечка, всички гости и негости ги гоним от басейна и пущаме вътре само ЛаНур /ФурДем/ да ловят риба... поне  половин серия smile3503 newsm62 newsm62 newsm62
Забравих си летателното средство  Mr. Green newsm52

# 462
Те изкараха ли седмица в Анталия  newsm78 newsm78

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463

Ами май... горе-долу. Стига им толкова - някои от нас още не са и помирисвали морето tooth tooth

# 464
Първите видеа и фотки от Анталия започнаха да се появяват на 10 Юни/Събота и до утре точно една седмица.
Толкова бяха и в Ава.
За една седмица ако бяха само снимали щяхме да гледаме цяяяяла серия с ЛалОн, а то какво се оказа, Confused същото очаквам и сега в предстоящия 54 епизод!?!
Тери, питах те нещо за Фатма и Гьокче.
Китииии, аз не слизам от моретката, smile3502 ей така за всеки случай си седя все на нея, Whistling че не се знае в кой момент, ще я подпаля. newsm62
Много натруфена рокля, ако е и с тези налъми, мани, мани.
Скрит текст:

В 50 серия по случай тържеството в чест на Онур беше като кукла(нищо, че носът й бе маааалко като камба(за мен), но то имаше причина тогава Mr. Green).

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 22:53 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт