"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Не съм попадала на такава информация  Thinking

# 466
Скрит текст:
В Анталия е тридесетина градуса/+,- един, два, но те тръгнали с чадъри Mr. Green (не само тя) като при нечуван пек.

Скрит текст:

Дали самите фенове искат да се снимат с тях двамата, newsm78 или Демет и Фуркан им отказват общи снимки, newsm78 защото такива фотки поотделно, а правени по едно и също време, и с едни, и същи фенове(сега и по принцип досега) е от тъпо-по-най тъпо(за мен) и не го разбирам?! no

Скрит текст:

Забелязала съм, че когато ЛалОн са в прекрасни отношения то автоматично се превръщат във второстепенни герои, Confused Stop а когато са сърдити, скарани или разделени, сценаристките се сещат, че всъщност те са главните, какъв е извода!?

Уаууууу, Party топло, топло промо на канала. Heart Eyes Heart Eyes
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239629%2F02e8eb67 … pl_wall_-60100797
Нашите са прелестни, Crazy Crazy търсиха се, намериха се, но не стигнаха до пейката както на промо-фотката за летния сезон на Фокса.
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Тази вечер разпускат в клуб.
Дали Демет носи на пиене, Laughing или е като Ляле, Mr. Green че ако е като нея става страшно?! tooth

Айде и бабето-адвокатка прещрака, Mr. Green заключи си акаунта. ooooh! Stop
Рускините ги наричат двойка КОСМОС, Crazy Crazy съгласна съм с тях.

От Озлем с надпис "Два вежливых господина,с большими сердцами вместе в 54 серии, как я счастлива"

Актьора я е публикувал.
И снимките му с Демет, и Фатма, и тази му с Фуркан ми приличат на рисунки.

Скрит текст:
От роклите на трите екранни сестри като, че ли тази ми е най ОК, а и предвид тялото на Пелин и формите й, много добре й стои.

Нещо герданите й не са ми по вкуса.

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 14:36 от Neidjal

# 467
Струва ми се, че някои от ръцете хич не са си на мястото  tooth tooth

# 468
Струва ми се, че някои от ръцете хич не са си на мястото  tooth tooth
Скрит текст:
Охххххх, Joy за ръцете му се хвана, Joy особено за едната, Laughing а нищо не казваш за лятното промо на канала, харесват ли нашичките, не ти ли харесват!?

# 469
Скрит текст:
Охххххх, Joy за ръцете му се хвана, Joy особено за едната, Laughing а нищо не казваш за лятното промо на канала, харесват ли нашичките, не ти ли харесват!?
Наде, не ми пускай приказка Mr. Green Stop - не съм уточнявала кои ръце не са на място newsm53.
За лятното промо.... ми хубаво е, обаче гугутките не са ми естествени Peace... и на Фуркан ризата му възкъсичка и възтесничка - видя му се пъпчето Mr. Green Mr. Green. И изобщо - можеха по-добре да го стъкнат. Деметче както винаги - във важни моменти - червеното е на линия smile3503 Peace. Другите участници в промото могат спокойно да идат и да се гръмнат Peace
Скрит текст:
Да не говорим, че Демо можеха и така да я облекат - за частно двулично промо де Mr. Green Mr. Green

# 470
Скрит текст:
Наде, не ми пускай приказка Mr. Green Stop - не съм уточнявала кои ръце не са на място newsm53.
За лятното промо.... ми хубаво е, обаче гугутките не са ми естествени Peace... и на Фуркан ризата му възкъсичка и възтесничка - видя му се пъпчето Mr. Green Mr. Green. И изобщо - можеха по-добре да го стъкнат. Деметче както винаги - във важни моменти - червеното е на линия smile3503 Peace.  Другите участници в промото могат спокойно да идат и да се гръмнат Peace

newsm09 smile3506

Гръмнаха ги, останаха само ФурДем Heart Eyes Heart Eyes и двама надничащи за цвят.
На мен пък са ми толкова прекрасни нашичките, Crazy Crazy че ни гол пъп, ни къса риза, ни другите видях, гледах ги, но не ги виждах, само ФурДем. Flutter Flutter
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240666%2 … Fpl_-116464248_-2

# 471
# 472
Колко са сладки   Heart Eyes

# 473
Демет публикува видео от самолета още по обяд,
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239665%2Fc104e125 … pl_wall_-60100797
но гледам фотките от Анталия продължават да валят.
Сигурно, ще има и още.

# 474
Голямо снимане по това голф-игрище... Ще рече човек, че сън не заспиват без да ударят един голф-сет Mr. Green Mr. Green

# 475
Голямо снимане по това голф-игрище... Ще рече човек, че сън не заспиват без да ударят един голф-сет Mr. Green Mr. Green
newsm47 smile3502

Фенката е рускиня.

# 476
Каква реклама правят на хотела, сигурно са им дали отстъпки или са безплатно там за сметка на рекламата. И актьорите рекламираха бая, пък и в епизода ще покажат къде са. Такъв хотел отива на Саръхан Crazy

# 477

Не се наприказваха тези двамата...  Дори и идиотското каскетче на Онур не им пречи... newsm53 tooth tooth newsm52

П.П. Просто не мога да подмина коментарите към тази снимка :
"Демет на ходу переодевается  Laughing Laughing"
"... не стесняется при Фурко шорты переодевать..."
"...  свой уже человек чего уж там стеснятся Фуркан не бось все видел..."
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 19:46 от kyty

# 478
Скрит текст:
Нова/стара непубликувана досега.
ФурДем на премиерата на №.
И пак да кажа, много се промениха, Heart Eyes Heart Eyes особено Фуркан до неузнаваемост.

А Ердем порасна пред очите ни.
Голям е пампаяк Heart Eyes понастоящем.

Пак съм аз.
Вече са в Истанбул и сета ги зове,
Скрит текст:
но преди това с приятели, следващата му фотка сигурно, ще е от Мистик. Laughing
Скрит текст:

Днес е ден на бащата иииии най-прекрасните тати, Heart Eyes и син. Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BVenjyYBTfS/

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 15:42 от Neidjal

# 479

Общи условия