Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 722
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Като  пуснат и за зимни петна,  hahaha пържола и кисело зеле ли ще са картинките  Mr. Green

# 331
Със свински Жолан, суджук и лютеничка... hahaha

# 332
  • Пловдив
Привет!
Доволни от ниско бюджетния Савекс течен?
Скрит текст:

# 333
Може пък да са причислили петната от череши към пролетните, не към летните. newsm78  Mr. Green

Аз купих малка кутия Персил прах за цветно от новия. Изпра без проблем кал и пясък от розовия чорапогащник на малката без предварително накисване. Peace

# 334
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат , който да е с хубав аромат и да пере добре, разбира се. Simple Smile Не перем много замърсени дрехи. Маниак съм на тема "свежи миризми" и в момента търся нещо добро.. Някога ми беше любим един Даш, който спряха от производство обаче и от тогава не мога да намеря нищо толкова хубаво като миризма. Tired

# 335
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат , който да е с хубав аромат и да пере добре, разбира се. Simple Smile Не перем много замърсени дрехи. Маниак съм на тема "свежи миризми" и в момента търся нещо добро.. Някога ми беше любим един Даш, който спряха от производство обаче и от тогава не мога да намеря нищо толкова хубаво като миризма. Tired

Пробвай Омо Ултимейт, официален внос. Мирише доста силно и отзивите бяха, че пере добре.

# 336
  • София
Благодаря за отговора!:) За цветно пране ли е? Къде може да се намери, имате ли представа? По Нишава има няколко магазинчета за перилни препарати и мога да проверя днес там, дано го има.

# 337
Нещо се разочаровах от течния Персил, новия. Пуснах една бяла покривка с петно от череши, на 60 градуса. Не го третирах с нищо. Както го пуснах, така го извадих. Дори не е избледняло. А го дават за летни петна...
Петна от череши върху бяла блузка-памучна, успешно се изпраха с

И следа няма от тях.Бях се притеснила, че ще остане за домашна употреба-любима ми е, но си е все така бяла.

И:
търся омекотител Коколино-ванилия и орхидея.Някъде да сте виждали?За Пловдив става дума.

# 338
И аз ти препоръчвам Омо за цветно  Peace

Скрит текст:

# 339
  • София
Благодаря за отговора!:) За цветно пране ли е? Къде може да се намери, имате ли представа? По Нишава има няколко магазинчета за перилни препарати и мога да проверя днес там, дано го има.

Има и за бяло и за цветно. Течните перилни препарати (както многократно сме обсъждали тук) не съдържат кислородни избелители, което означава, че не избелват (на тези за бяло слагат оптични избелители), тоест, който и да вземеш, става за цветни дрехи (слагаш цветоулавяща кърпичка, ако имаш съмнения за някоя дреха).Със сигурност го има в големите вериги - Фантастико, Билла, (Лидл - не), в дрогериите - Лили, dm...
Често е на промоция - около 7 лв.

Amour*, благодаря за отзива! То петното от череши ще намеря начин да го изпера, въпросът е, че този Персил го купих с големи очаквания, лимитирана серия, за летни петна специално, пък ето... не се справи с петното от череши... Здраве да е...

# 340

Търси си от новото ОМО Ultimate Color ще те хареса много аромата.

При нас пуснаха на промоция и бързо се свърши.

Ето как изглежда:

Скрит текст:

# 341
  • София
SNUFFX, не излиза снимката.. Thinking И къде при вас..?

# 342
Малко по-нагоре съм дала снимка на същия  Peace

# 343
  • София
Много ви благодаря! Ще го "преслушам" днес.  Hug Дано ми хареса, че нещо много трудно ми харесват такива препарати..или много сладникави, или блудкави.. Tired

# 344
Да така е, хубаво е, че си упорита и търсиш.

Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт