Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Ариел много отдавна не бях купувала, все от другите. Скоро си взех за бяло, май е с Ленор - чудесен е. Без да слагам омекотител ухае приятно и дълго, а и прането ми е бяло, доколкото мога да разбера от 1 път. Докато нито Персил, нито Омо-то ми миришат.
Ще си взема и за цветно, въпреки че имаше негативни мнения тук. Но преди това съм решила да го видя Бинго-то.
Имам си и розово Сано пакет, по-нататък ще го отворя.
Въобще съм много радостна от шкафа си с препарати, наред с тези за детето  Crazy

# 421
Персил прах за цветно си е добър. Има си и съставка против пренос на багрила, която махнаха от прах Ариел за цветно даже.. Wink
Имам петна от барабонки върху покривката. Тръпна в очакване дали ще се изперат.. Mr. Green

# 422
Това Бинго е много хубаво, така ли?

Само да питам за концентрата Формил, който препоръча, този от 3,99 лв за 41 пранета ли е, или има и друг?  Grinning

# 423
  • София
Минавам да похваля Ариел капсули (същите, от които се оплаквах в предната тема). Сложих напръскан с мазнина шушляков панталон, на 40 градуса с капсула Ариел за цветно - извадих го без помен от петната. Направо не мога да повярвам.
Напоследък използвам капсулите Ариел за бяло с добавката на ДМ Oxi нещо си, на прах. Определено са по-бели чаршафите и дрехите.

# 424
Да, мазните петна излизат по-лесно с течен перилен препарат. А капсулите са точно това-течен препарат  Peace

# 425
  • София
Докато нито Персил, нито Омо-то ми миришат.
Омо не мирише?!?... Shocked
Напоследък използвам капсулите Ариел за бяло с добавката на ДМ Oxi нещо си, на прах. Определено са по-бели чаршафите и дрехите.
От добавката е. Не зе заблуждавай за капсулите.

# 426
Само да питам за концентрата Формил, който препоръча, този от 3,99 лв за 41 пранета ли е, или има и друг?  Grinning
Скрит текст:
за бяло

за цветно

# 427
  • София
Какво да не се заблуждавам за тях? Аз съм ги ползвала и без добавката, затова сега споделих с нея какви са резултатите.

# 428
Новина от последните дни.
Другия месец Юниливър ще пуска в Англия нов, иновативен, уникален, суперноваторски перилен препарат. Laughing Съдържа наполовина химикали в сравнение с други продукти на пазара и само активни съставки. Два пъти по-концентриран от праховете, но по-ефективен от капсулите.
Дами и господа, Persil/Skip/OMO Powergems!
Скрит текст:

За четене
Плюс още рекламни статии в гугъл, за който се интересува.

На пръв поглед изглеждат като валирани мегаперли, но вероятно наистина са направени по нова технология без толкова много зеолити. Каква е дозировката и състава, а и качеството на изпиране, предстои да разберем съвсем скоро.

# 429
Скоро си взех за бяло, май е с Ленор - чудесен е. Без да слагам омекотител ухае приятно и дълго, а и прането ми е бяло, доколкото мога да разбера от 1 път
+1  Peace
И аз си го харесвам.

# 430
  • София
Скрит текст:
Какво да не се заблуждавам за тях? Аз съм ги ползвала и без добавката, затова сега споделих с нея какви са резултатите.

Исках да кажа, че белотата не се дължи на капсулите, а на добавката. Капсулите са просто стандартно изпиращ продукт, без значение дали ще го ползваш за бяло и цветно. Ариел-ските съм ги ползвала във всичките им разновидности. По погрешка бях взела такива за бяло, а ми трябваха за цветно пране. Е, прах си цветното пране без проблем. Не избеля грам.
Но добавката на dm  - Oxi Power - е супер продукт. bouquet

# 431
Скрит текст:
за бяло

за цветно

Тенк ю  bouquet

Персил 360 продава ли се вече, хубав ли е?

# 432
Guess Who, обръщам се към теб, понеже беше много любезна и ми обесни всичко много търпеливо преди време bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet. Няколко пъти пера вече с течния препарат в чашка вътре при дрехите и поне миришат на хубаво, а не на мухъл. Добавям и по чашка Oxi с праха за пране и резултатите са сравнително по-добри. Не че захабеното, може да се изпере, но поне леко захабените светнаха, да не казвам, че една моя рокля (материя като хавлиена), просто ще кажеш, че цвета ѝ стана по-ярък, а е стара (но, нея я киснах в Oxi 7-8 часа, и тогава я изпрах с прах и пак окси). Доволна съм много. Само се чудя тоя течен прах който имам дали да продължа с него докато свърши (тъкмо го взех и ми е доста пълен) или да го подаря и да си взема на прах.

# 433
Персил 360  е вече на пазара, аз го пробвах и съм доволна (днес изпра без предварително третиране петна от вишни на блуза на малката). Peace

# 434
Персил 360  е вече на пазара, аз го пробвах и съм доволна (днес изпра без предварително третиране петна от вишни на блуза на малката). Peace

Мерси, ще чакам промо, в момента ми се струва, че пускат само Cold Zyme

Общи условия

Активация на акаунт