Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 610
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
От Метро - беше дори под 10, 9,90 лв., нещо такова.

# 496
От Метро - беше дори под 10, 9,90 лв., нещо такова.
Пуу, днес бях на Метро, къде стоят точно. Завлачих един Ариел за черно и Ленор некъв, дребната го избра.

# 497
Тия таблетки от Лидл даже не съм ги видяла. Grinning Тия дни ще ги купя да ги пробвам.
Guess, много ти благодаря!

# 498
  • Ловеч
Здравейте!
Какво мислите за съхраняването на праховете за пране в пластмасови кутии?

# 499
  • София
В Лидл са пуснали ей тези кофи. Мисля, че точно за тях дискутирахме преди време, че са подходящи за съхранение на прах за пране.
Само дето ми се виждат бая големички - 5 л... newsm78 Аз повече от 2 кг прах не купувам...

# 500
  • Ловеч
Аз във връзка с тях питах. 😊
Много благодаря! 👍

# 501
Имам такава същата, но от Кауфланд. Не се затваря плътно.

# 502
  • Ловеч
Значи не е добър вариант. Благодаря много! 👍

# 503
Кутия от капсули?

# 504
  • Враца
Кутиите обаче, изглеждат много симпатично.  Heart Eyes

# 505
Аз си изсипваме в туба  от течен препарат.

# 506
Вчера в кварталния магазин видях
http://hrimi-clean.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3352087&d … a7e8cdc6230a1720e
Омекотител на кристали.
Имам някакъв спомен, че беше коментирано, ама не си спомням какво.
 Къде се слагат, по колко...ароматизират ли добре, омекотява ли?
Бяха на цена 7,50лв, ама само 1 опаковка, сигурно ще ги купя, ако не ме изпревари някой, но все пак ако някой ги е ползвал да каже заслужават ли си?

Нещо не мога да случа на омекотител, който да ми харесва, освен Юмуш, ама нямаме магазин за паралелен внос в града и разчитам някой познат, като ходи в Турция, ама не се случва често, пък и взимат за себе си, роднини, други приятели и не става да си поръчам повече броики...
Бях прочела в темата, че Кололино бил същия, като Юмуш и взех, но не съм доволна... Много слабо мирише след пране, а на изсъхнали дрехи, пък изобщо...и дрехите не са толкова меки с Коколино.

# 507
Как да не ги е ползвал? Знаеш ли преди колко години излязоха на пазара тези кристали? Спряха ги бързо, защото не потръгнаха. Това сега или е ново производство, или са някакви стари, не знам.
Навремето като ги ползвах бяха доста добри и ароматизираха силно.

# 508
  • оттам, откъдето започва България
Хубави са тези кристали, но са скъпички. Слагат се в самия барабан преди да започнеш да переш.  Peace

# 509
  • Ловеч

Чудесна идея! И аз съм си го мислела, но не знаех дали ще е приложимо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт