Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 211
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 425
Продължава, но всяка седмица ще теглят по петима печеливши (кафе и кана).

# 1 426
А, ясно - мислех, че чак накрая ще ги обявят Simple Smile Ако видя някакви, ще ги напиша тук.

# 1 427
Имам смс от спиди, за 28. Единствено чакам зодията л@калут.

# 1 428
Получих смс за хамак от житница. Е сега вече мм трябва наистина да купи вила, че да има къде да ги връзваме  Joy Joy Joy

# 1 429
 Само при мен ли има проблем с въвеждането на данните в сайта на Лафка? Спечелих награда и нали уж трябва да си попълня данните, но няма нито бутон въведи, нито нищо...а не се запазват като са въведени.

# 1 430
  • Сандански
Получих смс за хамак от житница. Е сега вече мм трябва наистина да купи вила, че да има къде да ги връзваме  Joy Joy Joy
Ехе честито! Може да ми подариш единия ние имаме вила.   Joy Joy

# 1 431
Можеш ти да и подариш вилата  Mr. Green
И аз се чудя къде ще го закачам хамака от амстел освен Ивайло да ни покани на гости.

# 1 432
Честито!Окупирай дърветата около блока Joy

# 1 433
  • при късмета
Няма ме в житница с 6 кода
Очилата от Локтайд ще ги получа утре, че днес се разминах с куриера. Интайм не дават в СМСа тел. на куриер, а на офис и не можах на човека да му се обадя по-рано.

От днес съм на Аб и трябва да си взема и пробиотик. Имаше ли някаква игра на някоя марка или аптека, че ми се върти нещо, но тогава не обърнах внимание?

# 1 434
Очилата от Локтайд ще ги получа утре, че днес се разминах с куриера. Интайм не дават в СМСа тел. на куриер, а на офис и не можах на човека да му се обадя по-рано.

От днес съм на Аб и трябва да си взема и пробиотик. Имаше ли някаква игра на някоя марка или аптека, че ми се върти нещо, но тогава не обърнах внимание?
Мисля,че имаше нещо на Линекс(дано не бъркам името) Embarassed

# 1 435

http://bg.linex-probio.com/promotions/

# 1 436
  • при късмета
Много благодаря!

П.П. Само дето изобщо не можах да намеря кои са "участващите обекти".

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 15:38 от ма ко

# 1 437
Много благодаря!

П.П. Само дето изобщо не можах да намеря кои са "участващите обекти".

То верно трябва и разследване да провеждаш, в тая точка има телефон за информация за обектите:

4.3. С цел избягване на съмнения, Организаторът изрично уведомява потребителите, че не всички търговски обекти на територията на България, в които се предлагат продукти Линекс, ще участват в Промоцията. Ако желае да участва в Промоцията, потребителят следва да се увери преди закупуването на Продуктите дали съответният обект участва в Промоцията. Организаторът ще положи усилия в Обектите, участващи в Промоцията, да бъдат поставени промоционални плакати или други материали, които указват, че съответният обект участва в Промоцията. Информация за Обектите, участващи в Промоцията, може да бъде получена от Организатора на телефон 02/970 47 47.

# 1 438
  • при късмета
Оказа се, че аптеката до нас участва. Имаше висящи реклами при продуктите. Обаче не спечелих.
Ще запазя бележката и опаковките, ако някой случайно се сдобие с печеливша карта, а по някаква причина не може да спази другите условия.

# 1 439
  • Телиш/Плевен
Получих смс от Спиди, че ще ми носят нещо на 28-ми - дали пък не е зодията от Лакалут? Освен нея чакам още две кутии Белвита (но те ще дойдат с Лео), както и разни неща от Чупа (миналата година ползваха Рапидо).
Имам смс от спиди, за 28. Единствено чакам зодията л@калут.
Тъкмо и сестра ми ми писа, че има такъв SMS и аз тръгнах из старите теми да търся с кой куриер идват зодиите, но вие сте писали. Най-вероятно са те. Hug

Имам си вече кутия от Белвита и крачкомер от Бонибон. Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт