Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 510
Националната лотария пак раздават бонуси - 5 бонус игри за някаква нова игра. Използвах си бонусите и със спечеленото играх на Пирамиди - най-много до 5 лв стигнах, преди да ги профукам ...

Добре де, като цъкна "Вземи бонус" и ме прехвърля да направя депозит? Вие как ги ползвате тези 5 игри?
Някои от бонусите са с депозит, някои - не. Тези, които са по 5 безплатни игри не изискват депозит. Натиска се само "вземи бонус" и се появява съобщение в профила, че безплатните игри може да се изиграят (ако не се появи, трябва да се излезе от профила и да се влезе пак).

# 511
Току що се връщам от Тип топ и моя код на Орео не съвпадна, жената ми даде чашата, понеже ме познава и каза да го потърся. Май нещо са объркали. Ще погледна после у нас какво имам.
Бонибон от Пловдив от Метро взех аз, в Триумфа няма ли?
При мен със сигурност е объркване, защото всички кодове не съвпадаха, ако беше само един щях да кажа, че съм се объркала, но всички няма как.

# 512
Ползвам една карта на един фриенд на името (Мтел) и в офиса казали че печели таблет по незнайни причини и някакъв номер дали.
Дали за нашия град са правили някакви томболи без никакво записване.
Ами и на мен така ми казаха, но всъщност въпросният "подарък" върви задължително  с договор за платен интернет (около 20 лв. месечно, за 1 или 2 години, не си спомням точно). А и точно пред мен една жена се оплакваше, че нейният е дефектен.
И брат ми се хвана с такъв договор и таблет. Не знам дали му го върнаха, но поне месец му го ремонтираха. И през това време си плащаше интернета, който нямаше как да ползва, защото таблета не беше при него. Sad

Веднага пишете жалба до КЗП. Това е злоупотреба, подвеждане на клиента и т.н. Много ги обичам тези оператори. Много нагли са станали. Лъжат на поразия, за да си хванат таргетите.
КЗП обича да се занимава с тях.
Аз отървах баща ми от договор с Виваком чрез КЗП.

# 513
Току що се връщам от Тип топ и моя код на Орео не съвпадна, жената ми даде чашата, понеже ме познава и каза да го потърся. Май нещо са объркали. Ще погледна после у нас какво имам.
Бонибон от Пловдив от Метро взех аз, в Триумфа няма ли?
При мен със сигурност е объркване, защото всички кодове не съвпадаха, ако беше само един щях да кажа, че съм се объркала, но всички няма как.
Същото е положението и при мен тотално различен код, аз спечелените и тези които съм регистрирала са си запечатани пакетите. Писах им на един имейл от сайта, да видим ще отреагират ли.

# 514
Детето ми връчи 5 кода от близалките вчера и аз снощи реших да играя.Ами то в 12:02 вече дневните батерии бяха дадени.

# 515
Бързи са, още първата минута започват да регистрират... Има време - до края на следващата седмица...

# 516
  • София
Никой ли няма да се похвали с печалба от Рекс ?

Същата работа като с Либрес - пускат въдичката, хората се вързват да им купуват стоката, която иначе не биха си купили и после се "потапят".
Не знам колко дни са им необходими за да публикуват 120 имена.

Някой участвал ли е в това:  https://mypromocc.bg/
Аз го видях около 5 юни, а пише че е започнал на 3 май и свършва на 11 юни.
Няма никакво време за реакция, а има така желаните от много от нас пуфове.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 22:45 от Мелина

# 517
Може ли някой да ми услужи с код на чупа чупс утре го връщам моляяяяя моляя

# 518
Никой ли няма да се похвали с печалба от Рекс ?

Същата работа като с Либрес - пускат въдичката, хората се вързват да им купуват стоката, която иначе не биха си купили и после се "потапят".
Не знам колко дни са им необходими за да публикуват 120 имена.

Някой участвал ли е в това:  https://mypromocc.bg/
Аз го видях около 5 юни, а пише че е започнал на 3 май и свършва на 11 юни.
Няма никакво време за реакция, а има така желаните от много от нас пуфове.

Рекс ме съмнява да раздават честно наградите! newsm78
А другата игра така и не видях да има някъде рекламен плакат , че човек да си вземе количките и да тегли  скреч карта

# 519
  • Телиш/Плевен
Получих този прекрасен плакет за класирането си на второ място в студентски конкурс за текст на песен, организиран от Софийския университет (тук пише за конкурса, но и в други сайтове мисля, че имаше информация):
Скрит текст:

Щях да търся Бонибон, но не го направих. Blush Ще се надявам да открия в Плевен идните дни.

# 520
 bouquetЛаленце,Поздравления!Много здраве,късмет и сбъдване на мечти и желания! Честито! Hug bouquet

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 04:54 от denyil

# 521
Лаленце, страхотен е, браво. Продължавай все така  Hug

# 522
  • София
Лаленце, честито  Hug Още много награди и сбъднати мечти ти желая  Hug

# 523
Лаленце, честито Hug

# 524
Ехааа, Лаленце, талант си! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт