Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 495
След като потвърдите по имейл регистрацията си за играта в Мтел, получавате ли някакво съобщение? Кликнах на линка в получения мейл, но като ме прехвърли обратно в сайта, там не пишеше нищо, как да разбера дали съм се регистрирала успешно?

# 496
  • Плевен
Ползвам една карта на един фриенд на името (Мтел) и в офиса казали че печели таблет по незнайни причини и някакъв номер дали.
Дали за нашия град са правили някакви томболи без никакво записване.
Ами и на мен така ми казаха, но всъщност въпросният "подарък" върви задължително  с договор за платен интернет (около 20 лв. месечно, за 1 или 2 години, не си спомням точно). А и точно пред мен една жена се оплакваше, че нейният е дефектен.

# 497
абе ясно е че е нещо такова. никой не печели без да участва.

ако ида и аз да плащам на място сигурно също ще спечеля някой таблет Laughing

# 498
  • София
Една игра само с отговор на 3 въпроса за регистриране  http://footprim.com/summer/

Имат промоция в Лили сега - взимаш продукт и ти дават скреч карта за пила за пети. Голяма кампания правят  Laughing

# 499
  • София
Ползвам една карта на един фриенд на името (Мтел) и в офиса казали че печели таблет по незнайни причини и някакъв номер дали.
Ами и на мен така ми казаха, но всъщност въпросният "подарък" върви задължително  с договор за платен интернет (около 20 лв. месечно, за 1 или 2 години, не си спомням точно). А и точно пред мен една жена се оплакваше, че нейният е дефектен.
И брат ми се хвана с такъв договор и таблет. Не знам дали му го върнаха, но поне месец му го ремонтираха. И през това време си плащаше интернета, който нямаше как да ползва, защото таблета не беше при него. Sad

# 500
Не само през това време а цяла година ще си го плаща нета.

# 501
  • Плевен
Много се радвам, че не съм го взела. На мен в началото въобще не ми казаха за таксата, добре че прочетох за какво става дума.

# 502
е не казват ли че е с интернет Laughing

и на мен май са ми казвали "искате ли......?". пълен шах е това.
"по принцип искам ама вие така ли ги давате или нещо недоразбирам".

# 503

Миналата година така бяха примамили баща ми - той взел таблета, после заведе жалба срещу тях и едва се отърва от новия договор. Оставиха му таблета, но той не е от скъпите. А гадината, която му го пробута, беше откраднала старата карта за мобилен интернет - уж че се деактивирала (всъщност той трябваше да плаща и двете). Оказа се, че "някой" я ползва вместо нас - едва я анулирахме.

# 504
  • София
е не казват ли че е с интернет Laughing

Специално при брат ми нямаше измама. Казаха си. Сам пожела да се хване на хорото. Прецени, че му трябва и интернет, и таблет. Проблемът е, че предлагат комбинирана услуга, а когато едната част не е изправна, трябва да се плаща и за другата, която не може да  използва. Логично е, както гаранцията се прекъсва за периода, когато стоката е в сервиза, така и абонамента да прекъсва.

# 505
При подновяване на договора на мен ми дадоха телефон за един лев, ама смотан - Алкател Пикси нещо си. Сто пъти попитх дали върви с номер, с интернет ли е - не и не, само левче еднократно и е мой  Mr. Green
А така по средата на договора да ви подарят нещо силно ме съмнява. Мтел не обичат да дават, а само да взимат  Mr. Green

# 506
Договора от десетилетия е свършил.

# 507
Договора от десетилетия е свършил.
Е, точно. Искат да ви вържат пак.

# 508
най-вероятно това се има предвид. при това през човек. предлага се на всеки, който плаща чужд телефон (и за собствения де).

# 509
Националната лотария пак раздават бонуси - 5 бонус игри за някаква нова игра. Използвах си бонусите и със спечеленото играх на Пирамиди - най-много до 5 лв стигнах, преди да ги профукам ...

Добре де, като цъкна "Вземи бонус" и ме прехвърля да направя депозит? Вие как ги ползвате тези 5 игри?

Общи условия

Активация на акаунт