Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито!
И аз съм с кутия от Белвита. Simple Smile

# 481
Честито на спечелилите Simple Smile
Аз току що видях, че печеля колонка от дъвки 5, много се радвам, отдавна качих няколко снимки и се чудех изобщо участвам ли в тегленията или е седмица за седмица. А, също така нацелих чаша Орео и още една кутия от Белвита.

# 482
Някой успя ли да открие Бонибон в Пловдив? Само в 2 магазина открих, но не бяха участващи в играта.

# 483
Днес ми донесоха чашите и дънкера от Орео, но кодовете ми несъвпадаха. Сигурна съм, че съм отделила печелившите и са точно тези (всички опаковки си пазя). Според мен са направили грешка и са ги разменили с друг участник, който също няма да си пилучи наградите.  Отговарят ли на мейла, дали си заслужава да им пиша?

# 484
Днес ми донесоха чашите и дънкера от Орео, но кодовете ми несъвпадаха. Сигурна съм, че съм отделила печелившите и са точно тези (всички опаковки си пазя). Според мен са направили грешка и са ги разменили с друг участник, който също няма да си пилучи наградите.  Отговарят ли на мейла, дали си заслужава да им пиша?
Пробвай. Аз се каня да им пиша за една чаша че не са я донесли още, ама бяха добесли дънкер за този код (върнах го), а аз не помня ской мейл я спечелих и още се чудя какво да правя.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 15:37 от valida6

# 485
Пробвай. Аз се каня да им пиша за една чаша че не са я донесли още, ама бяха добесли дънкер за този код (върнах го), а аз не помня ской мейл я спечелих и още се чудя какво да правя.

Аз си пазя маила-а , но там не пише кода. Аз имам три опаковки , а печеля от две и исках да проверя кои са точно двете, но уви......не виждам къде ги пише....

# 486
  • София
Аз така и не получих последния дънкър (всъщност първия) от Орео, наскоро изтрих мейлите и изхвърлих оставащите опаковки.

Сега чакам само кутиите от Белвита, дано скоро почнат да ги разнасят...

Искам игра с пуф или бъбълбед Simple Smile И разбира се, аз да спечеля все пак... Mr. Green

# 487
  • София
И аз искам пуф.
Имам 1-2 кода от Теди, ако някой иска.

# 488
А аз искам бъбълбед. Лилаво... и да пише Милка на него (няма ли кой да прочете Wink )...

# 489
Току що се връщам от Тип топ и моя код на Орео не съвпадна, жената ми даде чашата, понеже ме познава и каза да го потърся. Май нещо са объркали. Ще погледна после у нас какво имам.
Бонибон от Пловдив от Метро взех аз, в Триумфа няма ли?

# 490
Доставиха ми Дънкарите , като жената сверяваше само последните две букви.Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 16:39 от Sunrice

# 491
Току що се връщам от Тип топ и моя код на Орео не съвпадна, жената ми даде чашата, понеже ме познава и каза да го потърся. Май нещо са объркали. Ще погледна после у нас какво имам.
Бонибон от Пловдив от Метро взех аз, в Триумфа няма ли?
В Метро не съм ходила, в двата Триумфа - Южен и Марково тепе - няма.

# 492
И аз искам пуф.
Имам 1-2 кода от Теди, ако някой иска.
cvete7575 търсеше 2 кода.
Не съм си пресметнала правилно кодовете на Теди, не ми стигат 2..ако някой има излишен, мога ли да помоля, иначе утре в Русе, че срока май е до понеделник Laughing

# 493
  • Монтана
Една игра само с отговор на 3 въпроса за регистриране  http://footprim.com/summer/

# 494
Ползвам една карта на един фриенд на името (Мтел) и в офиса казали че печели таблет по незнайни причини и някакъв номер дали.
Дали за нашия град са правили някакви томболи без никакво записване.

Общи условия

Активация на акаунт