Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 465
Днес открих Бонибон и в СВА-КОМЕ,проверете и в този тип верига(0.99 са).В целия маг.имаше само една кутия и то на мн.странно за мен място, но пък беше изцяло с кодове.

# 466
  • София
Днес открих Бонибон и в СВА-КОМЕ,проверете и в този тип верига(0.99 са).В целия маг.имаше само една кутия и то на мн.странно за мен място, но пък беше изцяло с кодове.
В някой от софийските магазини ли?

# 467
Чупа Чупс винаги са бавни, затова пък доста се печели от техните игри. Може не всичко да е идеално, но имат и хубави неща - раници, плажни кърпи и др. Simple Smile

С батериите не се печели никак лесно. Днес, а и вчера, в 9.30 ч. сутринта, вече бяха раздадени дневните награди. Вярно е, че са пет броя, но е много тъпо така. Tired

В нашето СВА ще заредят от бонбоните, като свърши играта. Така се получи и с Туикс, от месец и нещо имат пълни рафтове с десертчетата за играта, а когато ми трябваха - йок.

# 468
  • при късмета
Добро утро!Нощес спечелих кутийка олипс(от шест кода-две награди).Имам предложение за тези,които не намират Бонибон....изкупувам всичките от магазина и спретвам форумска среща за раздаването им Joy
Мако,днес си взех Уинстън и направо ми дадоха запалка(и на теб ли така?)без да получа карта,както пише не рекламата.
Успешен и късметлийски ден!
Карти си теглех. Само 1 не печеливша имам от около 2 стека

# 469
  • Велико Търново
TopsyG, Таня67, благодаря за бързите отговори bouquet Ориентирах се уж каква е идеята  Laughing Таня, какво имаше предвид, че в тази игра се играе за две награди? Само това не ми стана ясно  Embarassed

# 470
Да,в един от Овчакупелските.Просто го споделям като инфо,ако имате път към тази верига да проверите и там.

# 471
  • София
Да,в един от Овчакупелските.Просто го споделям като инфо,ако имате път към тази верига да проверите и там.

Благодаря!Ще се възползвам! Simple Smile

# 472
Добро утро!Нощес спечелих кутийка олипс(от шест кода-две награди).Имам предложение за тези,които не намират Бонибон....изкупувам всичките от магазина и спретвам форумска среща за раздаването им Joy
Мако,днес си взех Уинстън и направо ми дадоха запалка(и на теб ли така?)без да получа карта,както пише не рекламата.
Ясно,значи сигурно все се падат запалки и затова директно ми я дадоха.А пък с др.награди картите може да са ги отделили...знам ли...

# 473
  • София
Таня, какво имаше предвид, че в тази игра се играе за две награди? Само това не ми стана ясно  Embarassed
С едни и същи кодове можеш да играеш за камера или очила (теглят се всяка седмица), а също така да си закупиш билети с кредитите за ваучери в Озон, Масив или менюта за кино или сандвичи(месечни). Ако кодовете не са специални, каквито са в момента сивите капачки или черните от другата седмица, можеш да закупиш само един вид билети за томбола (тези месечните, които се купуват с кредити). 

# 474
  • при късмета
Скрит текст:
Ясно,значи сигурно все се падат запалки и затова директно ми я дадоха.А пък с др.награди картите може да са ги отделили...знам ли...
[/quote]
Май са по 1 шапка и по 1 несесер в обект. А картите са огромно тесте.
В нашата свършиха наградите и казаха, че май няма да носят повече. Имам още 2 карти за запалки и са в мен, ако донесат да си взема. И да не ги взема не е проблем, имам над 15 запалки.
Минах на мерилин заради играта и за сега трупам кодове

# 475
Скрит текст:
Май са по 1 шапка и по 1 несесер в обект. А картите са огромно тесте.
В нашата свършиха наградите и казаха, че май няма да носят повече. Имам още 2 карти за запалки и са в мен, ако донесат да си взема. И да не ги взема не е проблем, имам над 15 запалки.
Минах на мерилин заради играта и за сега трупам кодове
[/quote]Много ти благодаря за изчерпателното инфо bouquetшанс за несесер нямам тогава.

# 476
  • при късмета
Той не е и нищо особено. Едно единствено отделение е вътре. Момичето в нашата лафка ми даде да го разгледам

# 477
  • София
Йей, печеля от играта на SNB Professional във форума.  Hug Много ги харесвам!  Heart Eyes

# 478
Йей, печеля от играта на SNB Professional във форума.  Hug Много ги харесвам!  Heart Eyes
Честито!И други от тази тема мисля,че има,които ще се радват на крем или серум. Wink

# 479
Честито!

И аз да се похваля най-накрая. Спечелих Олипс диня от Бонибон.  Party

Общи условия

Активация на акаунт