Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 585
Кое море няма нито един бряг?
Саргасово море.

# 586
  • Монтана
Днес въпросът на Амстел:Кое море няма нито един бряг?
Отговорих Жълто море но е грешно Cry
Верния отговор е: Саргасово море. Късмет на всички тази седмица 🍀🍀🍀

# 587
Теола -измама е тази история оказа се,че са пратили същото съобщение на всички участвали в играта.
Няколкостотин измамени камилчета по 15 евро..ей това е бизнес.. Mr. Green

# 588
На кой мейл им пишете на Орео? Писах на мейла от който са ми пратили, че печеля, но се върна като недоставена поща, а не искам да им пиша във фейса.

# 589
Здравейте момичета!  Има ли някой от вас информация или някакви впечатления за страницата "Уникално изгодни дрехи и обувки от Англия" във фейсбук,че имам съмнения относно наградите които раздават!  Thinking newsm78  Проблема е там,че искат предварително да им се изпрати символична сума през Мъниграм до Англия(за куриерски услуги до България),за да си получа наградата. Ето и линка към страницата: https://www.facebook.com/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0 … 1202528639815951/

Щом искат пари предварително-измама е  Peace

Докладвайте страницата, за да няма други измамени.

# 590
  • при късмета
Изпуснах доста, че ме нямаше. Имам 2 опаковки за бонибон само за регистриране.
Не видях нито един код на Амстел по маршрут София-Септември - Пазарджик - Брацигово - Пещера - Батак. Къде са ги скрили тези хора?
От Орео много отдавна си получих нещата, печелившите кодове си бяха на товарителниците. Само 1 объркан имах. Пак се издъниха, вече не знам колко пъти тяхна игра има проблем.
Ако не може те да се свържете по друг начин, пак на телефоните на Монделииз, звънете

# 591
И моите кодове на Орео се оказаха сгрешени, но си получих чашите с налични кодове.

# 592
Видяхте ли новата игра на MySparx.
Много сложни правилата....
Пожелавам късмет на всички участващи.  Simple Smile

# 593
  • София
Правилата не съм ги прегледала, но вече имам поне 10 капачки събрани, чакащи вкъщи да стане 12.06. (т.е. днес).

# 594
На кой мейл им пишете на Орео? Писах на мейла от който са ми пратили, че печеля, но се върна като недоставена поща, а не искам да им пиша във фейса.
Довечера смятам да пиша на bgconsumer@mdlz.com или да звъня на 080013500. Да видим какво ще стане.

# 595
Писах им от сайта, на който регистрираме,има меню контакт и звъннах на 080013500 обаче вдигна някаква англоговоряща, обясних й за какво става въпрос, ама не можела тя да ми помогне и каза утре да се обадя отново,щяло да има кой да ми помогне с проблема ми.
Получих слушалките от Либрес, но вече не намирам превръзки с кодове никъде

# 596

То и награди няма, само тениските са останали.
И на мен Рапидо ми донесоха малкото портмоненце. Симпатично е, точно за плажната ми чанта  Laughing

# 597
  • София
Писах им от сайта, на който регистрираме,има меню контакт и звъннах на 080013500 обаче вдигна някаква англоговоряща, обясних й за какво става въпрос, ама не можела тя да ми помогне и каза утре да се обадя отново,щяло да има кой да ми помогне с проблема ми.

И без това наградите им свършиха...Аз успях да се уредя само с раница,тефтер и 2 термочаши...Останали са само тениски,а те не изглеждат много добре...

# 598
Довечера смятам да пиша на bgconsumer@mdlz.com или да звъня на 080013500. Да видим какво ще стане.

Аз писах на този мейл. Звънях на телефона и на мен ми вдигна англоговоряща и не пожела да ми помогне. После звъннах на 0291011. От там една госпожа ми каза да звъня на 080013500. Аз и обясних, че ми отговарят на английски, а тя ми каза, че не е възможно, отговарят и на български. Обеща, че ще проверят и ще ми върнат обаждане.
Чакам да видим какво ще стане.

# 599
  • sofia
Аз днес си получих тениската от Либрес - харесвам си я, само малко да беше по-малка....ама това е - ще дебелея.
Да попитам някой знае ли как ще се проведе тегленето на Ментина, на 19 как ще се теглят последните малки и големите награди, да не стане така, че да съм с 33 кода и да спечела хавлия и да не участвам за круиза.....къде ще я ползвам тази хавлия ?  Joy Попитах ги, на страницата им във фейсбук, но точен отговор на въпроса ми няма  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт