Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
не завиждайте толкова мога само тази на себе си, и такава настрани. На друга глава правя много, ама...

# 76
Чаровнице, ти ме утрепА  Laughing
И аз сега ще отстрелям една масчица, благодаря ти  Hug

# 77
Оооо, Слънчице, не си боядисвай косата ако не ти е наложително, много ти е хубавааа  Heart Eyes

# 78
Чаровнице, ти ме утрепА  Laughing
И аз сега ще отстрелям една масчица, благодаря ти  Hug

моля   Mr. Green.
Дано наистина ми хареса и я пооправи тази моята чудесия.Натрупала съм и сто бои ,но съм инат и няма да се боядисам.

# 79
Изчакай да мине морето и тогава се боядисай. Ако изтраеш, де, понеже аз ако съм, няма да мога  Mr. Green
И да пишеш дали ти е харесала маската след като дойде и я пробваш  Hug

# 80
  • Пловдив
Маската на Джойко за моята коса се оказа мега силна, след нея косата ми стоеше по-мръсна от преди да я измия и намажа,  но пък много добра за пре-уош.

Чаровна аз те харесвам с тъмна коса. Пробвах вече 2 пъти четката сешоар (като твоята). Бях скептична, но съм приятно изненадана. Добре че я взех Simple Smile

# 81
Аз да се похваля - имам нови растежи, вероятно от маските, които правя вече 2 месеца, всяка седмица. Приятно съм изненадана, въпреки че всички нови косми са чисто бели или поне тези, които виждам отпред.

# 82
Слънчице, толкова красива коса  Heart Eyes

Аз си взех от магазина някакъв шампоан и маска Жая ( не съм убедена че така се пише) , а съм решила другата седмица да си взема от фризьорката от нейните маски и шампоани по нещо да пробвам.

Егати скуката при мен, няма с какво да се похваля. Търся хубави снимки на приятно светло кестеняви коси на кичури, за да покажа на фризьорката какво точно очаквам като резултат. Hug

# 83
Слънчице, сега се върнах назад и видях косата ти, по-рано съм пропуснала.
Остави я така, много е хубава. Crazy

# 84
Слънчице,много ти е хубава така косата,не я променяй Wink Относно термото-аз страшно много харесвам на Секси хеар за сешоар.Много съм благодарна на любима съфорумка,че ме светна за него Heart Eyes
Жана,от няколко седмици Джойко ги има отново в ензо.Аз ги издирвах под дърво и камък Grinning за една пр, но навсякъде бяха с двойни цени.Добре че ги пуснаха отново

# 85
Оооо, Слънчице, не си боядисвай косата ако не ти е наложително, много ти е хубавааа  Heart Eyes
Чудесна си е точна такава, толкова блестяща и здрава, не я пипай!

# 86
Чаровна, страхотни са тези на Джойко. Аз обаче когато си поръчах да първи път, момичетата от профи темата ме посъветваха да взема балсама вместо маската, така и направих. Уникални

# 87
Жана,от няколко седмици Джойко ги има отново в ензо.Аз ги издирвах под дърво и камък Grinning за една пр, но навсякъде бяха с двойни цени.Добре че ги пуснаха отново
Изобщо не очаквах, понеже от доста време ги няма, а са ми сред любимите марки козметика за коса.
Чудесно е, че пак са ги пуснали  Crazy

# 88
Да питам и тук:
Момичета, има ли сред вас някоя, която успешно да е преминала от къна на боя и то в русата гама? Имам тъмно руса коса, която години правех на кичури... После реших, че искам промяна и спасение за изтощената ми коса и минах на безамонячни бои в медената гама.. От няколко месеца за уж по-щадящо минах на къна... Но не виждам косата ми да се е оправила от къната, а напротив става по-тъмна и накъсана...
Та сега обмислям  да се върна към русото и моя си естествен цвят, но не знам как да стане този преход... Идеи? И още - кои бои намирате за по-качествени и щадящи - амонячните или безамонячните и кои марки ползвате и харесвате? Цвета, който заглеждам и целя е нещо подобно:

Кой цвят според вас се води това?

# 89
Слънчице не си пипай косата.Имаш страхотна коса и цвят.Ще съжаляваш после и ще боядисваш на ново.
Ел дано не ми дойде тежка тази маска.Аз нали имам омбре и там косата въпреки многото грижи е по сухичака. Затова поръчах маската.Щом я харесвате тази серия толкова много хора дано и аз да я харесам.
Жана трудно ми е да се въздържам с боядисването.Нали боядисах корени преди две три седмици и пак са лъснали белите коси.Спрях и да оцветявам омбрето с лилави маски за да го оставя лятото по карамелено Mr. Green.Иначе се изкушавам много да се намажа цялата с амонячната на матрикс 5А и да я смеся с 6МА  Joy .Нали в края на лятото планувам да потъмня косата вместо да изсветлявам Joy и да вкарам кичурчета.Ей така ще се правя .

Да ме пита човек защо си накупих толкова бои(селектив,матрикс с амоняк и без амоняк)  Joy и мисля да ходя на фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт