Не дава да и говоря мръстоии по време на секс

• 23 900
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
Мисли не чета, говоря от опит.
Някои жени много обичате да си говорите, но нищо ...

И аз познавам такива възвишени хора, които се изчервяват, само ако някой каже нещо по-пикантно, но те тайно си мечтаят именно за такива инфантилни и неопитомени.
Стига бе, знаеш за какво си мислят и мечтаят другите?     Laughing
Ами, вземи и "прочети" тогава мислите на приятелката си, така ще знаеш със сигурност какво да й говориш.

# 91
Респект, има какво много да науча от твоя пост.
Като чели отиваме на садо-мазо или подобно ...
Както някой по-рано заподозря Simple Smile

Скрит текст:
Изчетох темата, авторът явно си сексуален, но си на ниско, примитивно ниво !

Върховното изживяване в секса се постига когато има преминаване от едно ниво в друго. Първо е чисто физическото привличане, но ако някой веднага си събуе гащите си остава само обикновено чук*не.

Второто е да се постигне някакъв вид емоционално докосване, и не говоря за любов, може и любов, но може и друг вид... Ще го кажа така, да участва душата и умът... Да има предизвикателство, очакване, покоряване, интрига, нещо което да те разтърси емоционално...

Ако искаш да й кажеш " курво мръсна, ще те скъсам от чукане..." първо трябва да си я въвел лека-полека емоционално в тази игра. За да стигнеш до тук трябва да си подготвиш нещата предварително. Щом искаш да играеш като "лошо момче" от улицата, а тя да е курвата ти, няма как да стане ако цяла вечер си я лигавил нежно, едвам си я погалвал и изведнъж й казваш " курво" ! Трябва да успееш да я настроиш емоционално на тази вълна ! Но подчертавам дебело - някой жени каквото и да правиш тази игра може да не им харесва и резултатът ще е нула !

Надявам се разбираш връзката межди духа и секса. Трябва да ги има и двете за върховно преживяване. Та дори и да съпреживеете заедно една фантазия...илюзия...филм...ти да й казваш "курво...", а тя да няма нищо против, защото е на твоята вълна, изживява твоята емоция и тя го иска и в момента й харесва...

Дано си ме разбрал и поработиш в тази посока.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 16:53 от Анонимен

# 92
Значи, за някои видове мръсно говорене си трябва определен социален статус и визия. За лошо момче трябва физика и БМВ или поне мотор:) иначе ако си кльощав и караш Голф, ще се получи трагикомично.

Ще дойдете вие на моята идея за хубав и посредствен секс. Те случаите сами се приземяват във форума, при това хора с претенции да имат опит. Смея се...

# 93
Не съм дебел, ама не си представям да чуруликам "Миличко, мога ли да ти поставя пениса си в нежната ти розичка ..."

Скрит текст:
Значи, за някои видове мръсно говорене си трябва определен социален статус и визия. За лошо момче трябва физика и БМВ или поне мотор:) иначе ако си кльощав и караш Голф, ще се получи трагикомично.

Ще дойдете вие на моята идея за хубав и посредствен секс. Те случаите сами се приземяват във форума, при това хора с претенции да имат опит. Смея се...

# 94
Не се дефинирам като човек с инфантилен изказ. Просто съм директен и земен.

Ха, не се бил дефинирал! Няма значение дали ти се дефинираш като семпъл плиткоумник с ограничен речник, а дали съфорумките те дефинират така  Peace
Както виждаш, споделените цитати от креватната ти поезия не се харесаха на никого в темата и това не е никак чудно - жените не обичат да слушат простотии. Като говориш недодялано и не можеш да измислиш нищо по-вълнуващо от "курвичке малка", по-добре си трай, че така се излагаш, освен че убиваш тръпката. Всъщност с подобни опити може и да накараш някоя жена да проговори, ама не мръсотии, по-скоро се подготви психически за порой от синоними на кретен, палячо и фрийк.
Между другото, много е важно да имате сходно чувство за хумор, тогава разговорите вървят с лекота на всички нива.

# 95
Не ми е целта да се харесвам на всички.
И съм сигурен, че на някоя и харесва идеята, просто не се афишира тук, за да не я обявите за черната овца, вие целомъдрените и извисените.

# 96
Тя идеята може на много да харесва, ама изпълнението й ...  Whistling ooooh!

Т.е. освен да го искаш, трябва и да го можеш. Говоренето де. Като ти чета тук постовете от по две изречения, лаконичността надали е нещото, което ще грабне женичката ти.

Ти изобщо знаеш ли какво й харесва? В каква ситуация водиш тези разговори? И изобщо със 'сериозния' си опит с 12 жени до каква степен на свързване достигна с някоя от тях, за да навлезете в дълбините на 'сериозните' разговори по темата....?
Т.е. питам те - кога разговаря ти с нея по тези въпроси? Не изглежда да си много наясно какво харесва. На принципа проба-грешка по време на акта ли действаш? И после.. докога така? След 20-30 секса не ти ли свършват идеите и после какво - пак почваш да ги въртиш отначало и да слушаш едни и същи откази или...?

# 97
Целомъдрени... какъв е този остарял речник, ти да не съвременник на Мойсей? Има изгледи да прекараш 40 години в търсене на правилните думи.
Не се говори за срам и тишина в спалнята, но се говори за финес, все пак не сме прости селянки, че да ни харесва да ни отупат малко сламата и праха с калпака, па да ни подхванат като магарички.

# 98
Признавам, доста повърхностно съм я карал, но всеки мой опит да навляза по-надълбоко е бил с резултат - много емоции, сълзи, сополо, изморява. В някои случай ставам и женчото - вместо да ме ... той ми говори и .т.н.
Не искам да се свързвам на космическо ниво, искам див и животински секс. Вие си се свързвайте после с приятелките, това е висше изкуство, не е за всеки.

# 99
Парадоксално, но за да има див и животински секс, трябва да има емоционална връзка и доверие.

Щом ти се стягат и не могат да се отпуснат, нещо не те харесват. Главно защото жените инстинктивно не харесват породата женкар, особено пък застаряващ.

# 100
Доста жени ме харесват, лично наблюдение. Но явно искат да купя къща, да отгледам децата, да им нося пари и да им говоря мили думи. Животински секс - рядкост.
Та от харесване до харесване има голяма разлика.

Скрит текст:
Парадоксално, но за да има див и животински секс, трябва да има емоционална връзка и доверие.

Щом ти се стягат и не могат да се отпуснат, нещо не те харесват. Главно защото жените инстинктивно не харесват породата женкар, особено пък застаряващ.

# 101
Ми извинявай, но от мъж  на 40 един гол секс, па макар и "животински"  не стига.....Та няма какво да се изненадваш, че искат програма максимум.

# 102
Признавам, доста повърхностно съм я карал, но всеки мой опит да навляза по-надълбоко е бил с резултат - много емоции, сълзи, сополо, изморява. В някои случай ставам и женчото - вместо да ме ... той ми говори и .т.н.
Не искам да се свързвам на космическо ниво, искам див и животински секс. Вие си се свързвайте после с приятелките, това е висше изкуство, не е за всеки.

Оттук и разбирането ти за "сериозни връзки" и впечатляващото число 12. Simple Smile
Но нищо. В края на краищата, важното е да сте на една вълна. Опитай се да я осигуриш - и сексуално, и ментално.

# 103
Между другото, когато един мъж е уверен, че може да си позволи финансово жена и семейство, сексуалната му увереност хич не е малка. Обратно, такъв, дето тропа нервно с краче за секс, а отсреща не предлага нищо интересно, ще отблъсква жените.

За мен от една възраст нагоре е мъжествено и привлекателно да искаш трайна връзка и да си семеен, с къща, защото е престижно и показва, че не си лузър. А не да тръгнеш към фазата "ерген дедо", без да се усещаш...

А и на 40 вече е трудно сексът да е животински- за тази цел трябва мъж максимум на 25.

# 104
Нито пък харесваме постен изказ и тъпотии. Едно и също послание може да се отправи с различен стил, зависи жената какво харесва - ако обича да се смее, ще измисляш смешни стихотворения, в които да вплиташ мечтаните думи, така няма да се стряска, когато ги чуе ни в клин, ни в ръкав. Може да почерпиш идеи от народните песни дори. Едно е да изръсиш директна простотия, съвсем друго малко да погъделичкаш въображението на половинката. Има как човек да каже нещото, което иска и без да обижда, избягвайки посредствената представа за мръсно говорене.

Общи условия

Активация на акаунт