Не дава да и говоря мръстоии по време на секс

• 23 935
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Е нали това се чудя, как да я осигуря тази ментална вълна.
Ако ще е с програма максимум - да си знам, че става дума за материални неща и така. Всичко ли е фалш и пари в човешките взаимоотношения?

# 106
Не, съветваме те да си обогатиш речника и да разнообразиш изразните средства, но ако държиш точно на жена, която ще се изкефи на "малка к$рво, ще те протрия", върви си търси такава в някой катун, там така си говорят.

# 107
Ако ще е с програма максимум - да си знам, че става дума за материални неща и така. Всичко ли е фалш и пари в човешките взаимоотношения?

Жените обичаме чувството за сигурност. Парите помагат доста за това чувство. Щото ако трябва жена ти да спретне дневно меню с ограничен бюджет, а перо дрехи и разкрасяване липсва, то ще има да мечтаеш да ти изпълнява сексуалните фантазии.

Иначе мисля, че като цяло си прекалено циничен, за да стигнеш до истинска интимна връзка. Някакво парченце ти липсва от пъзела. На тая възраст може само при някакво внезапно осъзнаване, знам ли, или някакъв знак от съдбата. Просто си от тия хора, които са изначално повредени или са се повредили и затова или избират грешни партньори, или комуникират зле с иначе добри партньори.

# 108
Още едно женско мнение:
Грозен и вулгарен изказ имаш.  Peace
Не се учудвам, че не й харесва.

# 109

Ееех, на 40 години до това ли впечатляващо прозрение успя да достигнеш?

Говорим за чувство на близост, доверие, разбиране, принадлежност. Да си е твоята жена. По начина, по който говориш, при вас нещата не стоят точно така. Не очаквай тогава такъв секс.

# 110
Признавам, доста повърхностно съм я карал, но всеки мой опит да навляза по-надълбоко е бил с резултат - много емоции, сълзи, сополо, изморява. В някои случай ставам и женчото - вместо да ме ... той ми говори и .т.н.
Не искам да се свързвам на космическо ниво, искам див и животински секс. Вие си се свързвайте после с приятелките, това е висше изкуство, не е за всеки.
Нееее, че не искаш. Искаш, нали затова пускаш темата? Като искаш, първо дай. Това е положението, връзката е 'взимане-даване', ти искаш само да смучеш от нея, че и да ти търпи словоизлиянията в крайно неподходящи моменти.
Не му се говорело за секса, муааахахахха, изплю камъчето най-сетне. Теб не ти се говори за това, което нея й интересува, нея не й се говори /слуша в случая/ това, което теб те интересува. Толкоз.
Ясно защо са 12-те сериозни връзки.
Доста жени ме харесват, лично наблюдение. Но явно искат да купя къща, да отгледам децата, да им нося пари и да им говоря мили думи. Животински секс - рядкост.
Та от харесване до харесване има голяма разлика.

Скрит текст:
Парадоксално, но за да има див и животински секс, трябва да има емоционална връзка и доверие.

Щом ти се стягат и не могат да се отпуснат, нещо не те харесват. Главно защото жените инстинктивно не харесват породата женкар, особено пък застаряващ.
Доста жени те харесват... за по 1 година най-много, докато те поопознаят и не започнеш да им крещиш 'курво' в див екстаз, нали познах?

# 111
  • Насред хаоса
Аз се чудя как досега не се е сетила да скрие тигана под възглавницата, че да те възнагради подобаващо за красивите думи. Има огромна разлика между фино, естетично говорене на мръсотийки (не какви да е) и откровената простащина, придружена от ганьовско самочувствие до небето, че няма начин такава красота да не й допадне.  

# 112
Като гледам, тоя човек най-вероятно всъщност няма много висока сексуална енергия и компенсира с търсене на уж бесен секс. Ако имаше енергия, жените щяха сами да го издирят и да му дадат каквото иска. Ама явно е слабичък и само тропа с краченце, а не може да привлече качествена дама и да я вдъхнови.

# 113
Доста жени ме харесват, лично наблюдение. Но явно искат да купя къща, да отгледам децата, да им нося пари и да им говоря мили думи. Животински секс - рядкост.
Е, не може само да искаш, трябва и да дадеш нещо насреща.....
Само дето не е точно къща, вила и кола.А нещо много повече, за да те почувства жената "свой, близък" и да се възбуди от "курвичка мръсна",  а не да й се прииска да строши тигана в главата ти.

# 114
Доста жени те харесват... за по 1 година най-много, докато те поопознаят и не започнеш да им крещиш 'курво' в див екстаз, нали познах?

А, сигурно още от началото им е крещял така, та те  са си казали - е, като съм курва, поне една къща да  ми купи...ама той - йок  Laughing

# 115
И разговори няма, има само животински секс.  Laughing

# 116
Думите, които един човек използва за други човешки същества , говорят много за този, който ги изрича. Peace
Ако ти си курвар , ясно е, че ще искаш да наричаш жените "курви".

# 117
Идея нямам  кое животно прави  секс, като някое друго животно  му  дърдори нещо на ухото - най-много да издадат някой звук и да се захапят и после кой - откъде е ...ама  нищо де, авторът явно има други  наблюдения Sunglasses

# 118
Интересно с какви ли жени движи...едва ли са арфистки или университетски преподавателки...

# 119
"Като чели отиваме на садо-мазо или подобно ..." не си ме разбрал, явно...

Знаеш ли, почти у всяка жена се крие мръсница, осъзнато или не... НО, ти трябва да я провокираш, да се покаже и като такава... Няма нищо общо със социалния статус, материалното положение и т.н. на жената... Ако една жена те харесва може да се "отвори" за доста нови преживявания с теб, дори и кралицата на незнам си коя държава да е...

Приемам, че темата ти е сериозна, а не на някой чекиджия. Щом те възбужда да й говориш така, първо си нагласи подходящо думите. "Протрия" звучи гадно, все едно мацка да ти каже " дай да ти го наръфам..." Винаги има правила! Не може каквото ти хрумне...

Започни първо с изречения, които й внушават, че е тази мацка, която ти искаш тя да бъде тази нощ... Пр.: ох, гледаш ме така перверзно...", " усещам, че искаш да те ......" Така ще я пренесеш леко на тази вълна... Не бързай от първия път да й наговориш всичко... Нека става градивно... Едно по едно ! Щом все дълги връзки предпочиташ, имаш време за развитие в тази насока...

А също и експериментирай, за да разбереш тя какви точно думи харесва...

И друго, ако жената те харесва, ще положи усилие да премине на твоята вълна, а накрая може и да й хареса... Ако си майстор !!!

Общи условия

Активация на акаунт